Neler Yeni

4 Araç için hangisi daha mantıklı

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Temiz bir araba arıyorsan en temizi tucson. Bana kalırsa da ben 320i ile passat arasında tercih yapardım

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ensar Polat
Temiz bir araba arıyorsan en temizi tucson. Bana kalırsa da ben 320i ile passat arasında tercih yapardım
Tucsonun çekişi kötü yorar diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,292
İsim
Hacı
Bunlar içinden BMW alırım.

Başka araç önerme imkanımız varsa HİBRİT COROLLA al.

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Furkan Demirtaş
Bence aralarında en mantıklısı en iyisi tucson.

yoky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yoky
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunlar içinden BMW alırım.

Başka araç önerme imkanımız varsa HİBRİT COROLLA al.
Kanka zaten şuan 2011 1-4 dizel elagant coralla var daha 120 bin km bile olmadı hiç sanayi yüzü göstermedi bu araçtan onlara geçince çağ atlamış gibi olacağız.Ama diyorum ya 18 yaşıma gireceğim az araç güzel dursun

eneskaya6

80+ Silver
Secenekler arasindan cok net bmw. Bir yazilim ile araba 300hp oluyor ve motor hic zorlanmiyor gözün kapali bmwyi al yazilimi at yap şovunu. Ağır hasar kayitli asla alma. Tucsonun gitmeyen versiyonunu atmissin zaten agir araba biraz hiz yapmak istiyorsan gitmez ama konforu guzel he ama tucson yerine kesinlikle kia sportage daha guzel.

eneskaya6

80+ Silver
Kia sportage bakabilirsin ya da chery tiggo 8 pro yeni makyajli kasasi da geliyor ama 320 alip yazilim at bak keyfine

Mlfz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Mehmet Kayra Suvar
Hasar kayıtlı araba alma bence Passat da genç arabası falan değil Tucson derdim ama ağır kaçar diyorsun haklısın biraz benim farklı bir önerim 508 1.6 puretech hızlı bir araç görünüşü falan da var manevra kabiliyeti Passat dan baya üstün yalıtım falan da güzel tam aile arabası uzun süre kullandigim için biliyorum

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam sizce BMW çok masraf acarmi bakımı falan çok pahalı diyorlar
Sorunlarla uğraşmazsın çünkü yeni araba
Bakım masrafları falan fazla olması normal. Araç b segment bir araç değil parçaları normal olarak pahalıdır

Top Bottom