Not:320i ve A4 te hasar kayıtları var bunlardan hangisi en mantıklı seçenek olur hem aile hemde seneye 18 olacağım tucson çok ağır kaçar gibi ama çok güzel bir araç en sorunsuz ve en güzel olan hangisi olur
Kaput boyalı araba alınmaz
Not:320i ve A4 te hasar kayıtları var bunlardan hangisi en mantıklı seçenek olur hem aile hemde seneye 18 olacağım tucson çok ağır kaçar gibi ama çok güzel bir araç en sorunsuz ve en güzel olan hangisi olur
Tucsonun çekişi kötü yorar diye düşünüyorumTemiz bir araba arıyorsan en temizi tucson. Bana kalırsa da ben 320i ile passat arasında tercih yapardım
Kanka zaten şuan 2011 1-4 dizel elagant coralla var daha 120 bin km bile olmadı hiç sanayi yüzü göstermedi bu araçtan onlara geçince çağ atlamış gibi olacağız.Ama diyorum ya 18 yaşıma gireceğim az araç güzel dursunBunlar içinden BMW alırım.
Başka araç önerme imkanımız varsa HİBRİT COROLLA al.
Hocam sizce BMW çok masraf acarmi bakımı falan çok pahalı diyorlarTemiz bir araba arıyorsan en temizi tucson. Bana kalırsa da ben 320i ile passat arasında tercih yapardım
Hasar kayıtlı araba alma bence Passat da genç arabası falan değil Tucson derdim ama ağır kaçar diyorsun haklısın biraz benim farklı bir önerim 508 1.6 puretech hızlı bir araç görünüşü falan da var manevra kabiliyeti Passat dan baya üstün yalıtım falan da güzel tam aile arabası uzun süre kullandigim için biliyorum
Sorunlarla uğraşmazsın çünkü yeni arabaHocam sizce BMW çok masraf acarmi bakımı falan çok pahalı diyorlar