- Konu Sahibi Konu Sahibi
1.0 ford puma 24 hakkında yorum yapar mısın bilgi sahibi isenSuperb baktnız mı?Bu bütcede temiz bulunur mu o da muamma gerçi.Son 1 1.5yılda fiyati çok arttı
1.0 ford puma 24 hakkında yorum yapar mısın bilgi sahibi isenSuperb baktnız mı?Bu bütcede temiz bulunur mu o da muamma gerçi.Son 1 1.5yılda fiyati çok arttı
Puma yüksek araba. Yol tutuşu daha kötüdür büyük ihtimal. Yakıtı da fazla yakar yüksek oluşundan. Alçak arabaların da köy yollarında veya çukurlu yollarda altı sürtüyor. Ama düz yolda daha dengeli oluyor. Arkası (küt) yüksek olanların genelde virajlarda arkası dışa kayar. Seçim senin.yol tutusu cok kotu dıyorlar 1.0 ford puma 24 alıcam buyuk ıhtımalle
honda cıty hakkında 100 120 gıbı hızlarda yol tutusunun rezalet oldugu hakkında yorum ve vıdeolar var o yuzden onu eledımPuma yüksek araba. Yol tutuşu daha kötüdür büyük ihtimal. Yakıtı da fazla yakar yüksek oluşundan. Alçak arabaların da köy yollarında veya çukurlu yollarda altı sürtüyor. Ama düz yolda daha dengeli oluyor. Arkası (küt) yüksek olanların genelde virajlarda arkası dışa kayar. Seçim senin.
Haci boşver bunlari Urban egea al geç bi tane.honda cıty hakkında 100 120 gıbı hızlarda yol tutusunun rezalet oldugu hakkında yorum ve vıdeolar var o yuzden onu eledım
O da kısa ve boyuna göre yüksek zaten. Daha önce ilk modeli çıktığında ben de okumuştum öyle bir yazı.honda cıty hakkında 100 120 gıbı hızlarda yol tutusunun rezalet oldugu hakkında yorum ve vıdeolar var o yuzden onu eledım
Bizde var iyi araba da alınabiliyorsa kesinlikle icon alınmalı. 1.3 Tce icon paket akar.Bu fiyata 1. önceliğim Megane olurdu kesinlikle.
Touch ama opsiyon alınmış araç dolu piyasada. Onları bu seçeneklere tercih ederim. Ben de İcon Megane kullanıyorum.Bizde var iyi araba da alınabiliyorsa kesinlikle icon alınmalı. 1.3 Tce icon paket akar.
Bizde de opsiyonsuz touch var.Touch ama opsiyon alınmış araç dolu piyasada. Onları bu seçeneklere tercih ederim. Ben de İcon Megane kullanıyorum.
hıc ıcıme sınmıyor ya hosnut olmuyorumHaci boşver bunlari Urban egea al geç bi tane.