Mustang Mach-E Araç iyi mi

şekli şemali hoşuma gidiyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yani değer çok kaybettirmesin en kötü 1 yıla satarız da
Problem değer kaybı değil hocam problem piyasasının olmaması. Çok fazla üretilip satılan bir model değil maalesef o yüzden dikkatli olmanızı istiyorum. Yoksa araç 10 numara kullandım ve bizde var lakdaşlsdasldş

Problem değer kaybı değil hocam problem piyasasının olmaması. Çok fazla üretilip satılan bir model değil maalesef o yüzden dikkatli olmanızı istiyorum. Yoksa araç 10 numara kullandım ve bizde var lakdaşlsdasldş
piyasasının olmadığını bilerek neden aldınız hıajdskasd güzel araç ya galiba a3 vs yerine bunu alacam memnun musunuz

Ford bayimiz varrr :D

Bazen bayiler arası güzel fırsatlar tanınıyorr ben 2.300.000 e almıştım mesela
bu aracı ford bayilerinde inceleyebiliyor muyuz var mı bu model bayilerde

arkadaşlar merhabalar 3 milyon tl bütçem var böyle bi araç buldum çok dikkat çekici ben burdayım diyen bir araç a3 almayı düşünüyordum aslında bunu göredüm aklım kaldı ne düşünüyorsunuz ? İlan bu
SU vıdeoda az cok bılgı edılınebılır gibi ayrıca 2 dk once reno 5 ın vıdeosunu paylasmıs onada bakılabılır

giulia ya baktım ancak çok hoşuma gitmedi

SU vıdeoda az cok bılgı edılınebılır gibi ayrıca 2 dk once reno 5 ın vıdeosunu paylasmıs onada bakılabılır
videoya bakayım sağolun

bu videoda sadece uzaktan bakılmış detaya inmemişler maalesef

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,972
Üyeler
183,501
Son üye
oldman49
Geri