Sanayi Seviyorsunuz galiba.Range alırdım
Sanayi Seviyorsunuz galiba.Range alırdım
27.500kmde var bir tanePolo hem eski hem de içinden geçtiler o araçların temizini bulmak zor.
cupra fermentor mu seat cupra mınet cupra
cupra fermentorlar 1mi aşıyorCupra Formentor veya Peugeot 3008'in en dolu paketli versiyonu da olabilir.
Aslında aklımda Hyundai İ20 N var ama normal satış fiyatından çok yukarıda olduğu için uzak duruyorum. Önerilerin için teşekkürler.
hot hatch klasmanının son araçlarına en iyi verilecek örnek diyebilirim. ilerde çok fazla değer kazanacağına inanıyorum. bundan sonraki bütün modeller elektirikliye dönecektir....Cepte 150k kalırHyundai / i20 N / 1.6 T-GDI / 2022 MODEL . İ 20 N ÖZEL PAKET - sahibinden.comda - 1062154458
Hyundai / i20 N / 1.6 T-GDI / 2022 MODEL . İ 20 N ÖZEL PAKET - sahibinden.comda - 1062154458www.sahibinden.com
aynı aracın 2017 modeli boşuna yaşıyoruz be..1 milyon TL bütçem var premium araç düşünüyorum aklımda 3 model aşağıya link bırakıyorum sizce hangisini almalıyım veya sizin de öneriniz varsa paylaşabilirsiniz. Birkaç parça boya sıkıntı olmaz.
Linkler örnektir:
Mercedes - Benz C Serisi Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Mercedes - Benz C Serisi fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Jaguar XE 2.0 D Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Jaguar XE 2.0 D fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Land Rover Range Rover Evoque Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Land Rover Range Rover Evoque fiyatları & araç modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Çıkış zamanında 600 civarı bir rakama çıktı ve iyi sattı. Yolda bir kere gördümhot hatch klasmanının son araçlarına en iyi verilecek örnek diyebilirim. ilerde çok fazla değer kazanacağına inanıyorum. bundan sonraki bütün modeller elektirikliye dönecektir....
2016 A4 full paket ben tercih ederdim bu fiyatta hayalet ekran vs oluyor sadece motoru 1.4 turbo 150 beygir az gelebilir 2.0 dizel bulmak zor olabilir o fiyata1 milyon TL bütçem var premium araç düşünüyorum aklımda 3 model aşağıya link bırakıyorum sizce hangisini almalıyım veya sizin de öneriniz varsa paylaşabilirsiniz. Birkaç parça boya sıkıntı olmaz.
Linkler örnektir:
Mercedes - Benz C Serisi Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Mercedes - Benz C Serisi fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Jaguar XE 2.0 D Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Jaguar XE 2.0 D fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Land Rover Range Rover Evoque Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Land Rover Range Rover Evoque fiyatları & araç modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
0 alacağım araçlar bunlardan daha boş olacak ama.1 milyon bütçe ve 2. El mi