Yardım 700-750 bandından otomatik araç

Karacai

80+
Reaksiyon skoru
0
ford yağına suyuna baktığın sürece seni üzmez 270 binde 70 80 k lık bir motor bakımı yaptırmıştık onda da arabaya iyi bakılmadığı içindi.Genel Olarak Rahat Şehir içi kullanımı da güzel tabii alternatifleri diğer kullanıcılar yorumlayacaktır

Herkese Merhaba,

700-750 bandında otomatik araç artıyorum.
Kriter olarak 150 bin geçmemiş,
Kaput, Tavan, Bagaj harici boya değişen olabilir.
Mümkünse kolay satılabilecek bir araç arıyorum.

Aşağıdaki araç ilgimi çekti ama alınır mı emin olamadım. Siz ne dersiniz başka önerileriniz var mı ?

ford için çok şişik rakam alınmaz

Herkese Merhaba,

700-750 bandında otomatik araç artıyorum.
Kriter olarak 150 bin geçmemiş,
Kaput, Tavan, Bagaj harici boya değişen olabilir.
Mümkünse kolay satılabilecek bir araç arıyorum.

Aşağıdaki araç ilgimi çekti ama alınır mı emin olamadım. Siz ne dersiniz başka önerileriniz var mı ?

Ağır hasar kaydının sebebini öğrenebilirsin. Satarken belki biraz etkiler fakat onun dışında sorun olmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ağır hasar kaydının sebebini öğrenebilirsin. Satarken belki biraz etkiler fakat onun dışında sorun olmaz.

Mükemmel araba ama kolay kolay satılmaz.

Hocam bu bütçeyle fluence almak kadar saçma bişey olmaz
Neden olmasın 1.5dci şanzımanı sorunsuz parçaları uygun belirttiği kilometrede rahatlıkla bulunabilir piyasasıda hızlı

Mükemmel araba ama kolay kolay satılmaz.

Neden olmasın 1.5dci şanzımanı sorunsuz parçaları uygun belirttiği kilometrede rahatlıkla bulunabilir piyasasıda hızlı
Hocam piyasası hızlı güzel araba da ederi bu değil. Türk insanı o kadar garip ki piyasası hızlı olan arabayı ederinin iki katına çıkarıyor. Bir arabayı aldığında o araba bence sadece binek olmamalı sana o hazzı da yaşatmalı. Süreceğin bir araba almak yerine yaşayacağın bir araba almak insana keyif verir.

Hocam piyasası hızlı güzel araba da ederi bu değil. Türk insanı o kadar garip ki piyasası hızlı olan arabayı ederinin iki katına çıkarıyor. Bir arabayı aldığında o araba bence sadece binek olmamalı sana o hazzı da yaşatmalı. Süreceğin bir araba almak yerine yaşayacağın bir araba almak insana keyif verir.
Hocam kesinlikle aynı fikirdeyim ama maalesef herkes galerici gibi, arabayı alacak 3 sene 4 sene kullanacak sonunda da anında satılsın istiyor. Bu sebepten Clio'ya milyonlar verenleri görüyorum.

Geri