2. El alma0 alacağım araçlar bunlardan daha boş olacak ama.
2. El alma0 alacağım araçlar bunlardan daha boş olacak ama.
f o r d r a n g e r1 milyon TL bütçem var premium araç düşünüyorum aklımda 3 model aşağıya link bırakıyorum sizce hangisini almalıyım veya sizin de öneriniz varsa paylaşabilirsiniz. Birkaç parça boya sıkıntı olmaz.
Linkler örnektir:
Mercedes - Benz C Serisi Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Mercedes - Benz C Serisi fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Jaguar XE 2.0 D Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Jaguar XE 2.0 D fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Land Rover Range Rover Evoque Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Land Rover Range Rover Evoque fiyatları & araç modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
peugeot 508 in 225 hp olanı var şaka makinası sanırım en fullü 1.080.000 di öyle bişey olması lazım suv alcaksanız makyajlı 3008 yine güzel olabilir. Kriterlerinizi biraz daha söylerseniz yardımcı olabilirim. Suv / sedan, dizel mi benzinmi vs0 alacağım araçlar bunlardan daha boş olacak ama.
F-150 dönüşümlü olanları iyi oluyor cidden.
1.2m o aracın fiyatı.peugeot 508 in 225 hp olanı var şaka makinası sanırım en fullü 1.080.000 di öyle bişey olması lazım suv alcaksanız makyajlı 3008 yine güzel olabilir. Kriterlerinizi biraz daha söylerseniz yardımcı olabilirim. Suv / sedan, dizel mi benzinmi vs
her türlüsü güzel. erkek adam arabası.F-150 dönüşümlü olanları iyi oluyor cidden.
ikinci el a4 bakabilirsinizF-150 dönüşümlü olanları iyi oluyor cidden.
Mesaj otomatik birleştirildi:
1.2m o aracın fiyatı.
Kriterlerim premium araç, dolu donanım, motoru güçlü araç arıyorum. Sedan, hb, suv farketmez.