Neler Yeni

Yardım VW POLO MU FİAT EGEA MI?

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Furkan
Bütçe
700000
2015 POLO 80 BİNDE 1,2 TSİ COMFORT MODELİ Mİ ? SADECE 1 PARÇA LOKAL BOYALI

2017 EGEA URBAN 1,6 DİZEL VE 100 BİNDE HATASIZ DEĞİŞENSİZ

BÜTÇE 700 BİN İLK ARABAMI ALACAĞIM. ARASINDA KARARSIZ KALDIM GİBİ. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM SEBEPLERİYLE BİRLİKTE

Son düzenleme:

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,309
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Egea Daha iyi olabilir, dizel ve sürdürülebilir. Ayrıca içi daha geniş.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm
nedenleriyle birlikte yazarsanız sevinirim hocam
1.6 egea dizel üstelik orta paket olması daha iyidir eğer polo 1.2 veya 1.0 turbo benzin ise almanızı tavsiye etmem egea hem yakıt cimrisi 1.6 klasmanında yüksek hız yaparsanız fazla yakabilir parçası heryerde vardır kafanız rahat olur 120 beygir olmasıda keçi gibi muhteşemdir motorun çekişi o yüzden benim tercihim kuşkusuz egea olacaktır.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1.6 egea dizel üstelik orta paket olması daha iyidir eğer polo 1.2 veya 1.0 turbo benzin ise almanızı tavsiye etmem egea hem yakıt cimrisi 1.6 klasmanında yüksek hız yaparsanız fazla yakabilir parçası heryerde vardır kafanız rahat olur 120 beygir olmasıda keçi gibi muhteşemdir motorun çekişi o yüzden benim tercihim kuşkusuz egea olacaktır.
POLO 1,2 TSİ
Mesaj otomatik birleştirildi:

1,4 DÜZDE ALABİLİYORUM AMA TSİ DAHA İYİ DEDİLER

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm
şahsen ben almam küçük hacimli motor eğer uzun yol veya şehir dışına çok gidip geliyorsanız egea lakin ben şehir için derseniz polo ama o düşük hacimi hissetmeniz olası üstüne otomatik ise daha kötü şu yüzden eğer arıza verirse oradan çok uğraşırsınız benim önerim 1.6 dizel almanızdan yana olur hem güçlü hemde atik bir motor rampa çıkarken gücünü hissediyorsunuz.

POLO 1,2 TSİ

1,4 DÜZDE ALABİLİYORUM AMA TSİ DAHA İYİ DEDİLER
1.4 egea 1.0 turbo motor polo 1.2 1.3 egealar bunlar uzun ömürlü motor olabilirler lakin rampa bunları bitiriyor.

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yavuz
Egea. Satmak daha kolay olur.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şahsen ben almam küçük hacimli motor eğer uzun yol veya şehir dışına çok gidip geliyorsanız egea lakin ben şehir için derseniz polo ama o düşük hacimi hissetmeniz olası üstüne otomatik ise daha kötü şu yüzden eğer arıza verirse oradan çok uğraşırsınız benim önerim 1.6 dizel almanızdan yana olur hem güçlü hemde atik bir motor rampa çıkarken gücünü hissediyorsunuz.

1.4 egea 1.0 turbo motor polo 1.2 1.3 egealar bunlar uzun ömürlü motor olabilirler lakin rampa bunları bitiriyor.
ŞEHİR DIŞINA YAZDAN YAZA GİDERİM ODA TATİLE V.S

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm
ŞEHİR DIŞINA YAZDAN YAZA GİDERİM ODA TATİLE V.S
sizin kafanızdaki isteğiniz nedir eğer ben tork serilik istiyorsanız çekiş 1.6 başka seçenek yok eğer ben normal a noktasında b noktası derseniz 1.2 polo alabilirsiniz.

Egea. Satmak daha kolay olur.
iki modelde peynir ekmek gibi satılıyor onun derdine sakın girmeyin.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Furkan
sizin kafanızdaki isteğiniz nedir eğer ben tork serilik istiyorsanız çekiş 1.6 başka seçenek yok eğer ben normal a noktasında b noktası derseniz 1.2 polo alabilirsiniz.

iki modelde peynir ekmek gibi satılıyor onun derdine sakın girmeyin.
valla hocam günlük şirkete git gel yapıcam. şehir içi. harici tatil v.s yazları. belki yılda 1 2 de köye gidersem giderim o kadar :D egea da yalıtım v.s yok dediler ondan biraz kafamda karıştı. birde dizel motor daha masraflı değil mi?

tnccahmt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Ahmet tunç
Hocam polo al geç wv olmasından dolayı satarken daha kolay satıcı bulursunuz ve biraz daha yüksek fiyata satabilirsiniz egeaya göre

El-Turco

80+ Bronze
valla hocam günlük şirkete git gel yapıcam. şehir içi. harici tatil v.s yazları. belki yılda 1 2 de köye gidersem giderim o kadar :D egea da yalıtım v.s yok dediler ondan biraz kafamda karıştı. birde dizel motor daha masraflı değil mi?
öyle düşünmeyin hocam bakımlarını düzgün yaptığınız sürece dizel motor sizi yarı yolda bırakmaz kronik sorunu yoksa ve çoluk çocuk kullanmamışsa, alırken servis geçmişine dikkat etmek gerek doğuşta mı yapılmış yoksa dışarıda mı falan diye

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm
öyle düşünmeyin hocam bakımlarını düzgün yaptığınız sürece dizel motor sizi yarı yolda bırakmaz kronik sorunu yoksa ve çoluk çocuk kullanmamışsa, alırken servis geçmişine dikkat etmek gerek doğuşta mı yapılmış yoksa dışarıda mı falan diye
hocama aynen katılıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom