Neler Yeni

Yardım VW POLO MU FİAT EGEA MI?

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Furkan
Arabaların ilan tarihlerine bak satılıp satılmadığı hakkında fikir verir eylülden önce verilen corsa ilanı yok yani satılıyo muhtemelen clio da aynı şekilde
bakıyımda 1,5 dizelleri 750 e bulunuyor olmazsa onada bakarım bulamazsam

MauroEmanuel Icardi

80+ Bronze
Egea alınacak araba değil. 100-120 den sonra aldığı ruzgar sesi frenleri direksiyonu herşeyi boş malzeme olduğunu hissettiriyor. 2-3 yaş büyük başka araba alırım temiz egea alacağıma. Hocam ne olursa olsun alınacak araba markalari belli vw grubu Kia Honda vs bu segment altı sıfır konfor sıfır malzeme kalitesi

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Furkan
Egea alınacak araba değil. 100-120 den sonra aldığı ruzgar sesi frenleri direksiyonu herşeyi boş malzeme olduğunu hissettiriyor. 2-3 yaş büyük başka araba alırım temiz egea alacağıma. Hocam ne olursa olsun alınacak araba markalari belli vw grubu Kia Honda vs bu segment altı sıfır konfor sıfır malzeme kalitesi
reno clio da fena değil diyolar 2020 2016 civarı

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Yasin
İki araçtanda kullandım, 1.4 düz motor diyen arkadaşların muhtemelen araçlar hakkında bilgisi yok, 1.2 Tsi dediğiniz araba 90 beygir, araç zaten 1 ton, çoğu 1.6 motoru yolda delip geçer, 1.4 düz motor polo ile kıyaslamıyorum bile, birde 2015 diyorsun yani yeni ibre yeni direksiyon kısacası makyajlı kasa, polo alıp geç, VW piyasası çok hızlı bir araç markası, kalite olarak zaten Fiat markası ile kıyaslanamaz, tek eksisi B segmenti olması.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Furkan
İki araçtanda kullandım, 1.4 düz motor diyen arkadaşların muhtemelen araçlar hakkında bilgisi yok, 1.2 Tsi dediğiniz araba 90 beygir, araç zaten 1 ton, çoğu 1.6 motoru yolda delip geçer, 1.4 düz motor polo ile kıyaslamıyorum bile, birde 2015 diyorsun yani yeni ibre yeni direksiyon kısacası makyajlı kasa, polo alıp geç, VW piyasası çok hızlı bir araç markası, kalite olarak zaten Fiat markası ile kıyaslanamaz, tek eksisi B segmenti olması.
2016 2020 arası cliolar nasıl 1,5 dizel olanlar dci

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Furkan
Çok çeşitli hocam o araçlar birçok modeli var, motor seçeneği ve paketi bol, ama ben malzeme kalitesi olarak beğenmiyorum.
Hocam bütçeniz ne. Clio egea asla parasını haketmeyen arabalar. Bir Clio 700-800k falan ne ya tabut araba plastik araba
şuan golf 7 almayı zorluyorum da çıkartabilirsem parayı işte 850 civarı temiz 100 130 binde golfler var hatasız boyasız alabilirsem o yoksa clio 1,5 dci veya polo 1,2 tsi veya 1,4 tdi dizel

Hocam bütçeniz ne. Clio egea asla parasını haketmeyen arabalar. Bir Clio 700-800k falan ne ya tabut araba plastik araba
Ncapten 5 yıldız, best in class alan araba mı tabut? Dış malzeme kalitesi iyi değil de clio 2019 euroncapten en baz paketiyle best in class aldı yani

Akycnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Akycnn
2015 POLO 80 BİNDE 1,2 TSİ COMFORT MODELİ Mİ ? SADECE 1 PARÇA LOKAL BOYALI

2017 EGEA URBAN 1,6 DİZEL VE 100 BİNDE HATASIZ DEĞİŞENSİZ

BÜTÇE 700 BİN İLK ARABAMI ALACAĞIM. ARASINDA KARARSIZ KALDIM GİBİ. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM SEBEPLERİYLE BİRLİKTE
bence egea çünkü 80k 2015 polo sıkıntı yapabilir ayrıca egea piyasası ve yedek parça vesayre benzeri şeyleri gayet kolay

MauroEmanuel Icardi

80+ Bronze
şuan golf 7 almayı zorluyorum da çıkartabilirsem parayı işte 850 civarı temiz 100 130 binde golfler var hatasız boyasız alabilirsem o yoksa clio 1,5 dci veya polo 1,2 tsi veya 1,4 tdi dizel
Size galiba daha önceden de önermiştim yanlış hatırlamıyorsam Kia Cerato o fiyata malzeme kalitesi yol tutuşu donanımı ve motor performansı olarak ilklere oynayacak araba. Polo yerine Cerato daha güzel. Yol tutuşu ile hızlanması kendi segmentinde ve fiyat bandında çok iyi

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Furkan
Size galiba daha önceden de önermiştim yanlış hatırlamıyorsam Kia Cerato o fiyata malzeme kalitesi yol tutuşu donanımı ve motor performansı olarak ilklere oynayacak araba. Polo yerine Cerato daha güzel. Yol tutuşu ile hızlanması kendi segmentinde ve fiyat bandında çok iyi
hocam şöyle bir şey var hızlı satılan arabalar değil dediğinize baktım biraz. ama hızlı satılan araba daha iyi olur. ilerde paraya sıkıştığımda hemen satılır veya değiştirecek olduğumda hemen satılan araba olursa iyi olur diye düşünüyoırum.

yalnızbiri01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
muhammed samet
egea kullanan bir arkadaşımla konuştum araba çok kötü filan dedi hala kullanıyormuş şirket arabası olduğu için. 1,3 tce clio veya 1,5 dizel clio veya golf 6 tek sorunu temizi zor bulunuyor veya polo önerdi oda :D
öyle zaten ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,220
Üyeler
161,256
Son üye
WhyYouJump
Top Bottom