- Konu Sahibi Konu Sahibi
yinede marka model olarak önerebiliyorsan öner hocamda bakarım olmadı son çare alırım yan. tabi müsaitsen değilsen hiç uğraşmasiz bilirsiniz hocam karar sizin
yinede marka model olarak önerebiliyorsan öner hocamda bakarım olmadı son çare alırım yan. tabi müsaitsen değilsen hiç uğraşmasiz bilirsiniz hocam karar sizin
biraz farklı markalara da bakim 5 10 dk bekleyinede marka model olarak önerebiliyorsan öner hocamda bakarım olmadı son çare alırım yan. tabi müsaitsen değilsen hiç uğraşma
hyundai i20 de bakabilirsinyinede marka model olarak önerebiliyorsan öner hocamda bakarım olmadı son çare alırım yan. tabi müsaitsen değilsen hiç uğraşma
onlar egeadan daha mı iyi?biraz farklı markalara da bakim 5 10 dk bekle
Mesaj otomatik birleştirildi:
hyundai i20 de bakabilirsin
evet hyundai kötü bir marka değildironlar egeadan daha mı iyi?
onlarada bakayım ozaman teşekkürlerevet hyundai kötü bir marka değildir
i30 bualbilirsen i30 da bakonlarada bakayım ozaman teşekkürler
ama i20 satışı daha iyionlarada bakayım ozaman teşekkürler
i20 lerin 1,4 dizellerimi daha çok tutuluyor 1,4 benzin mi ? bilgin var mıi30 bualbilirsen i30 da bak
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama i20 satışı daha iyi
dizel daha iyi ama bilgim yok i20 lerin satışlarından eşit gider ya büyük ihtimali20 lerin 1,4 dizellerimi daha çok tutuluyor 1,4 benzin mi ? bilgin var mı
anladım bakayım bi onlaradadizel daha iyi ama bilgim yok i20 lerin satışlarından eşit gider ya büyük ihtimal
hocam aldınız mı?anladım bakayım bi onlarada
hanüz değilhocam aldınız mı?
egea kullanan bir arkadaşımla konuştum araba çok kötü filan dedi hala kullanıyormuş şirket arabası olduğu için. 1,3 tce clio veya 1,5 dizel clio veya golf 6 tek sorunu temizi zor bulunuyor veya polo önerdi odadizel daha iyi ama bilgim yok i20 lerin satışlarından eşit gider ya büyük ihtimal