Neler Yeni

Yardım VW POLO MU FİAT EGEA MI?

serdar45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Mahmut Serdar Çeliktürk
Hocam 1.6 dizel otomatik egea kullandım 30bin km, gürültülü, motor ve yol sesi alıyor.
1- uzun süre kullanırım derseniz kesinlikle ama kesinlikle komple yalıtım şart, iyi bir yere 20k ya yalıtım yaptırın.
2- otomatik şanzıman iyi kontrol edilsin, oynar volant tarzı şeyler var pahalıdır iyi bir expere götürün.
3- yakıt tüketimini 5.8 litrenin altına uzun yolda da düşüremedim pek
4- tavsiye ederim kendi imkanım olsa alır komple yalıtım yaptırırdım.

yalnızbiri01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
muhammed samet
hocam 700 bin civarına temiz bulamadım açıkçası başka ne araba bakılabilir. 10 aşşa veya 10 yukarı olabilir fiyat 710 filan max
bir arkadaşta vardı bekle bir sorim ona
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam 700 bin civarına temiz bulamadım açıkçası başka ne araba bakılabilir. 10 aşşa veya 10 yukarı olabilir fiyat 710 filan max
sordum 2 gün önce de malesef satmış bi ilanlara bakaim

kaç model istiyon

son atığım kötü bakma

Son düzenleme:

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Furkan
bir arkadaşta vardı bekle bir sorim ona

sordum 2 gün önce de malesef satmış bi ilanlara bakaim

kaç model istiyon

son atığım kötü bakma
hocam 1,3 egea alsam sonra üste para koyup ilerde daha iyi bir şey alsam mantıklı mı sence? şuan şehir içi ofise git gelde kullanacam yazın ortasında veye sonunda oda satmazsam tatile giderim harici şehir içi binecem.alsam 1,3 multijet dolu paket veya boş binsem 6 ay 1 sene sonra değiştirsem mantıklı mı ?

yalnızbiri01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
muhammed samet
hocam 1,3 egea alsam sonra üste para koyup ilerde daha iyi bir şey alsam mantıklı mı sence? şuan şehir içi ofise git gelde kullanacam yazın ortasında veye sonunda oda satmazsam tatile giderim harici şehir içi binecem.alsam 1,3 multijet dolu paket veya boş binsem 6 ay 1 sene sonra değiştirsem mantıklı mı ?
kardeşim sen daha yenisin senin canın için diyorum

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Furkan
kardeşim sen daha yenisin senin canın için diyorum
yeniyimde öyle yeni ehliyet almış kadar yeni değilim. zaten ehliyetide 1 2 günlük ve 2 saat eğitimle tekte geçtim.

bilemedim. şehir içi zaten yavaş kullanırım. malın biri gelip vurmazsa :D

yalnızbiri01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
muhammed samet
yeniyimde öyle yeni ehliyet almış kadar yeni değilim. zaten ehliyetide 1 2 günlük ve 2 saat eğitimle tekte geçtim.
hocam sana diyorum tekte geçmek önemlii değil 40 yılık şöförler 1 hatayla göçüyor hayatan tek senin hatan olmayada bilir trafik magandaları çok

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Furkan
hocam sana diyorum tekte geçmek önemlii değil 40 yılık şöförler 1 hatayla göçüyor hayatan tek senin hatan olmayada bilir trafik magandaları çok
o konuda doğrusunda işte hocam şöylede bir şey var adamlar temiz dedikleri arabalar temiz çıkmıyor. geçen sene kaç arabaya gittim hepsi öyle çıktı. kafam attı üste koyup alırım dedim ve ondan bekledim. şuan adamlar temiz diyor fotoğraf istiyorum marşbiel ezik hatasız çizik yok diyor birde ve kapılarda beyaz arabanın kapısında siyah siyah sajı görünüyor arabanın v.s yıldım artık

yalnızbiri01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
muhammed samet
o konuda doğrusunda işte hocam şöylede bir şey var adamlar temiz dedikleri arabalar temiz çıkmıyor. geçen sene kaç arabaya gittim hepsi öyle çıktı. kafam attı üste koyup alırım dedim ve ondan bekledim. şuan adamlar temiz diyor fotoğraf istiyorum marşbiel ezik hatasız çizik yok diyor birde ve kapılarda beyaz arabanın kapısında siyah siyah sajı görünüyor arabanın v.s yıldım artık
siz bilirsiniz hocam karar sizin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,652
Üyeler
166,052
Son üye
Efkan5706
Top Bottom