yalnızbiri01
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 891
110 binde aldımkaç binde aldın
110 binde aldımkaç binde aldın
iyimiş dediğim gibi dsg farkı olabilir. yada çok abartılıyor olabilir. ama bozulduğunda çok para olduğunu biliyorum110 binde aldım
daha hiç ssanayiye gitmedim sadece balata ve lastik değiştirdi m yakın zamanda satmmayı düşünüyorum zateniyimiş dediğim gibi dsg farkı olabilir. yada çok abartılıyor olabilir. ama bozulduğunda çok para olduğunu biliyorum![]()
200 bine kadar normalde 200 bini geçince satmak gerek bence otomatik sedaha hiç ssanayiye gitmedim sadece balata ve lastik değiştirdi m yakın zamanda satmmayı düşünüyorum zaten
hihi satacam zaten ya yeter passat kullandığım 1 yıl oldu200 bine kadar normalde 200 bini geçince satmak gerek bence otomatik se![]()
1 yılda 90 bin km mi yaptınhihi satacam zaten ya yeter passat kullandığım 1 yıl oldu
işimiz gereği bi tık1 yılda 90 bin km mi yaptın![]()
iyimiş hocam. valla ne diyim. yine volkswagen devam mıişimiz gereği bi tık
bilmiyorum ne denk gelirse ama audi a6 veya a5 düşünüyorumiyimiş hocam. valla ne diyim. yine volkswagen devam mıedecen yoksa başka arabaya mı geçecen
golf alamıyom en azından 7 alamıyom 6 larada gereksiz fazla istiyorlar diye düşünüyorum. temiz max 100 binde polo düşünüyorumegeaya para verilmez hurda araba. Golf daha iyi
valla güzel araba 2side helede sürekli yol yapıyon conforu filanda iyi yol tutuş desen oda varbilmiyorum ne denk gelirse ama audi a6 veya a5 düşünüyorum
aynen inşallah daha iyisini alırsıngolf alamıyom en azından 7 alamıyom 6 larada gereksiz fazla istiyorlar diye düşünüyorum. temiz max 100 binde polo düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
valla güzel araba 2side helede sürekli yol yapıyon conforu filanda iyi yol tutuş desen oda var![]()
inş bakalım. yaz başlangıcına inş olursa golf veya sedan birşeyler düşünüyorum.aynen inşallah daha iyisini alırsın