ensbhdr55
80+ Silver
Dahası
2017 1.4tdi polo düşünüyorum bende. 90 bg olanı 120 ye yazılımla çıkartırım diye düşünüyorum ama fazla olma ihtimaline karşı 105 110 g civarı bırakabilirim. Arkadaş kullanıyor 1.4 tdi kokluyor diyor resmen. Banada az yakan bi araba lazım ankaraya taşındım şehiriçi şehirdışı az yakan bir araç arıyorum kendi aracımı takasa vereceğim bu piyasada muhtemelen. Hanımda kullanacağı için asıl amacım otomatik küçük bi araba almak. O yüzden bencede 1.4 tdi bakabilirsin.Bizde var 1.4 tdi polo var , egea abartıldığı kadar kötü değil fakat ikisi arasından asla egeayı almazdım polo olsa bile en azından bir kalitesi var fiata bindiğinde o zevki alma şansın 0 , b segmenti olduğu için çok kısılan özellikleri var mesela comfort paketi olmasına rağmen otomatik far yok ama dokunmatik ekran olması gibi avantajları var bir yerden kısılsa da başka yerden o açık kapatılıyor performans konusunda da kötü değil araba kalkışta falan hafif olduğu için düşük beygir olduğunu hiç hissettirmiyor tabi bizde dsgsi vardı düzü nasıldır bilmiyorum en iyi yanı zaten yakıt en az yakan arabalardan biridir muhtemelen 2015 ve sonrasında zaten direksiyon ve içi değişti 2015 sonrası yalıtımı da güzel
bu fiyata adam akıllı golf yok temiz golfler 850 den başlıyor gibi ben araştırdımda. bende yaza doğru satıp golfe geçebilirim. ne alırsam artık. 1,4 tdi lara bakıyorum bazıları 75 beygir yazıyor bazıları 90 hangisi doğru çözemedim. 75 80 85 gibiyse alınmaz yokuşta yığılır diye düşünüyorum.