Neler Yeni

Yardım VW POLO MU FİAT EGEA MI?

El-Turco

80+ Bronze
hocam 4 hava yastığı var ayrıca 1.2 veya 1.4 polo alırsa üstüne otomatik alırsa şanzıman dağıttığında 40 veya 50 bin verirse o zaman maddi olarak çöktüğünü anlarız.
Hocam manuel almasını hiç önermem ama doğuş geçmişli bi polo alınır. Bu konuda vw alırken satarken dikkat etmek lazım keza ben doğuş dışında bi şey yaptırmıyorum tamama pahalı oluyor ama bi sıkıntı çıkınca %30 unu falan ödüyoruz iyi hal indiriminden

yalnızbiri01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
muhammed samet
Yanından tır geçince gelen o korku 😄 Yanından tır geçiyor senin araba rüzgardan yalpalıyor 😀 Aynı hatayı 301 alarak yapmıştım sadece 3 ay bindim 1 kere şehirler arası yola gittim geldiğimde direk satışa koydum. Aynı paraya 2010 Leon aldım 1.4 tsi. Satmasam hala ölüm korkusuyla biniyordum o arabaya.
bende bindim 301 de uzun yola cıkma fırsatım olmadı ama gene fiata göre iyiydi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam manuel almasını hiç önermem ama doğuş geçmişli bi polo alınır. Bu konuda vw alırken satarken dikkat etmek lazım keza ben doğuş dışında bi şey yaptırmıyorum tamama pahalı oluyor ama bi sıkıntı çıkınca %30 unu falan ödüyoruz iyi hal indiriminden
manuel alışması lazım ama ilk arabası olduğu için

yalnızbiri01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
muhammed samet
hocam siz polonun sağlamlığını Volvo gibi görüyorsunuz sanırım.
hayır ama vw araçalrı kaliteli oluyor fiata göre kardeşim bu adam hem daha yeni şöför kaza ihtimali yüksek adamın canı 1 tane fiat gibi dandik fransız arabaya emanet etmesi ne kadar mantıklı?

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm
araba geçmişinin servis kontrollü olması tabii önem teşkil ediyor ancak full servis bakımlı bulmak nedense bu dönemde zor ve şu eksper raporlarında oynamaları ayrı sıkıntı.

El-Turco

80+ Bronze
Polo şase olarak küçük egea ile aynı kaleme gelir

araba geçmişinin servis kontrollü olması tabii önem teşkil ediyor ancak full servis bakımlı bulmak nedense bu dönemde zor ve şu eksper raporlarında oynamaları ayrı sıkıntı.
Valla hocam ahir zaman her türlü hile hurdaya denk gelebiliyoruz biraz da araba işi şans işi

yalnızbiri01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
muhammed samet

Valla hocam ahir zaman her türlü hile hurdaya denk gelebiliyoruz biraz da araba işi şans işi
doğru söylüyon ahir zamandayız

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm

aynen öyle katılıyorum bir kişiden duymuştum Tiguan almış bagaj boyalı çıkmış lakin volkswagen 3 kere fabrikasyon boya vurmak gibi yasal hakkından dolayı geri iade edemedi lakin satarken bir sıkıntı çıkmadı.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Furkan

doğru şans işi o konuda ama doğuş bakımlısını bulmak zor. servis bakımlı bulunuyor ama doğuş bakımlısı zor gibi :D

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Furkan
bende bindim 301 de uzun yola cıkma fırsatım olmadı ama gene fiata göre iyiydi

manuel alışması lazım ama ilk arabası olduğu için
hocam manuel kullanmada sıkıntı yaşamam zaten kursta 2 saatta kullanmayı öğrendim ve dört dörtlüş şekilde öğrendim :D sonrasında ben sürüyordum hoca telefonda takılıyordu diğer derslerde.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
2015 POLO 80 BİNDE 1,2 TSİ COMFORT MODELİ Mİ ? SADECE 1 PARÇA LOKAL BOYALI

2017 EGEA URBAN 1,6 DİZEL VE 100 BİNDE HATASIZ DEĞİŞENSİZ

BÜTÇE 700 BİN İLK ARABAMI ALACAĞIM. ARASINDA KARARSIZ KALDIM GİBİ. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM SEBEPLERİYLE BİRLİKTE
polo 1.4 tdi düşün bence yakıt cimrisi dizel en verimli motorlardan biri. Bende kendi arabamı satacağım Reno Megane station wagon var full paket. Otomatik araba alacağım bunun yerine şehir değişikliği yaptığım için. polo veya golf düşünüyorum. 1.6 TDI veya 1.4 TSI golf ama benzinli alırsam tüp takarım %90, yada 1.4 TDI polo alacağım. VWnin konforunu bulamazsın egeada oda ayrı bi konu tabi.

Top Bottom