Neler Yeni

Yardım VW POLO MU FİAT EGEA MI?

Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Hasan Can Doğru
Vaktiniz varsa ikisinede gidin müşteri olun bi arabaya binin bakın. Zaten ikisininde içine bakıp oturduğunuzda hangisinin daha kaliteli olduğunu ve binilesi olduğunu anlayacaksınız. Polo ile mümessil aracının bir tutulması sadece motor yüzünden burda beni bir tık üzdü. Konfor ve kalite arıyorsanız Wv den gidipde egea almayın. Ha benimde tercihim golf 6 olur bu arada. Ama polo kötü bir araba değil. TSİ motorun verimliliği ve sorunsuzluğu müthiştir hocam. Zamanında bakım yapın eşşek edin banamısın demez. İlk arabanız heryere rahat girer çıkarsınız. Şöyle düşün hb araba birisi birisi sedan ve ikisinide kilosu aynı diyeceklerim bukadar.

yalnızbiri01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
700
İsim
muhammed samet
2015 POLO 80 BİNDE 1,2 TSİ COMFORT MODELİ Mİ ? SADECE 1 PARÇA LOKAL BOYALI

2017 EGEA URBAN 1,6 DİZEL VE 100 BİNDE HATASIZ DEĞİŞENSİZ

BÜTÇE 700 BİN İLK ARABAMI ALACAĞIM. ARASINDA KARARSIZ KALDIM GİBİ. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM SEBEPLERİYLE BİRLİKTE
kardeşim gene ben canına değer veriyorsan polo alırsın hayatımda fiat kadar dandik araba görmedim bana güven ben çok arabaya bindim fiayat alacaksan hiç araba alma

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Furkan
yok hocam ya hiç öyle düşünmeyin egea büyük gibi dursa da aks mesafesi çok uzun değil onu da rahat kullanırsın bi de güzel bi renk orta paketlerde güzel led farla donatılmış bir şey alırsanız gördüğünüzde zevk alırsınız bindiğinizde keyif alırsınız. Ama polo öyle değil bi highline far paketi ekleyin ilanda +150k siz yaparsanız +60k falan tutar herhalde :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Boyutunu geçtim bence biraz içinize sinmesi olay
HOCAM ARABAYA BİRŞEY TAKMAM ÇÜNKÜ DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM POLO ALDIĞIMDA V.S dediğim gibi polo alırsam golf 7 ye geçersem onu yaparım modifiye :D yoksa yapmam diye düşünüyorum. egea parça ucuz filanda kağıt gibi araba :D can güvenliği yok gibime geliyor arabada :D

Vaktiniz varsa ikisinede gidin müşteri olun bi arabaya binin bakın. Zaten ikisininde içine bakıp oturduğunuzda hangisinin daha kaliteli olduğunu ve binilesi olduğunu anlayacaksınız. Polo ile mümessil aracının bir tutulması sadece motor yüzünden burda beni bir tık üzdü. Konfor ve kalite arıyorsanız Wv den gidipde egea almayın. Ha benimde tercihim golf 6 olur bu arada. Ama polo kötü bir araba değil. TSİ motorun verimliliği ve sorunsuzluğu müthiştir hocam. Zamanında bakım yapın eşşek edin banamısın demez. İlk arabanız heryere rahat girer çıkarsınız. Şöyle düşün hb araba birisi birisi sedan ve ikisinide kilosu aynı diyeceklerim bukadar.
vaktim pek yok bulunduğum şehirdede herkes yüksek satıyor zaten başka şehre gidip almayı düşünüyorum

kardeşim gene ben canına değer veriyorsan polo alırsın hayatımda fiat kadar dandik araba görmedim bana güven ben çok arabaya bindim fiayat alacaksan hiç araba alma
2 sine de bindin mi?

yalnızbiri01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
700
İsim
muhammed samet
HOCAM ARABAYA BİRŞEY TAKMAM ÇÜNKÜ DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM POLO ALDIĞIMDA V.S dediğim gibi polo alırsam golf 7 ye geçersem onu yaparım modifiye :D yoksa yapmam diye düşünüyorum. egea parça ucuz filanda kağıt gibi araba :D can güvenliği yok gibime geliyor arabada :D

vaktim pek yok bulunduğum şehirdede herkes yüksek satıyor zaten başka şehre gidip almayı düşünüyorum

2 sine de bindin mi?
evet

El-Turco

80+ Bronze

2 sine de bindin mi?
araç piyasası bayadır durgun yani fiyatlar artıyor diyemem düşüyor diyemem ben 400k ya kadar sepet yaptım baya bir satılmadı o arabalar şişik fiyatlar söz konusu. Alacaksanız çok acele etmeyin doğru arabayı bulduğunuzdan emin olun

kardeşim polo almak daha mantıklı insan canı bu sokaktan toplanmıyor
Hocam haklı 90 la viraj dönerken egea dans etmeye başlıyor :D

Torosda böyleydi virajı döndüğünü sanıyodun ama git gide dışa doğru atıyodu seni araba ASNDKJASNd

yalnızbiri01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
700
İsim
muhammed samet
araç piyasası bayadır durgun yani fiyatlar artıyor diyemem düşüyor diyemem ben 400k ya kadar sepet yaptım baya bir satılmadı o arabalar şişik fiyatlar söz konusu. Alacaksanız çok acele etmeyin doğru arabayı bulduğunuzdan emin olun

Hocam haklı 90 la viraj dönerken egea dans etmeye başlıyor :D

Torosda böyleydi virajı döndüğünü sanıyodun ama git gide dışa doğru atıyodu seni araba ASNDKJASNd
fren sistemi de dandik eganın

El-Turco

80+ Bronze
polonun multimedyası falan güzelse alın geçin hocam değiştiricem diyorsunuz anlıyorum ama keyif alarak binmediğiniz zevk almadığınız arabayı almak bana mantıklı gelmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Hasan Can Doğru
Yanından tır geçince gelen o korku 😄 Yanından tır geçiyor senin araba rüzgardan yalpalıyor 😀 Aynı hatayı 301 alarak yapmıştım sadece 3 ay bindim 1 kere şehirler arası yola gittim geldiğimde direk satışa koydum. Aynı paraya 2010 Leon aldım 1.4 tsi. Satmasam hala ölüm korkusuyla biniyordum o arabaya.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,427
İsim
Bilal Tepe
2015 POLO 80 BİNDE 1,2 TSİ COMFORT MODELİ Mİ ? SADECE 1 PARÇA LOKAL BOYALI

2017 EGEA URBAN 1,6 DİZEL VE 100 BİNDE HATASIZ DEĞİŞENSİZ

BÜTÇE 700 BİN İLK ARABAMI ALACAĞIM. ARASINDA KARARSIZ KALDIM GİBİ. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM SEBEPLERİYLE BİRLİKTE
Egea gayis editions.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
kardeşim polo almak daha mantıklı insan canı bu sokaktan toplanmıyor
hocam 4 hava yastığı var ayrıca 1.2 veya 1.4 polo alırsa üstüne otomatik alırsa şanzıman dağıttığında 40 veya 50 bin verirse o zaman maddi olarak çöktüğünü anlarız.

yalnızbiri01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
700
İsim
muhammed samet
hocam 4 hava yastığı var ayrıca 1.2 veya 1.4 polo alırsa üstüne otomatik alırsa şanzıman dağıttığında 40 veya 50 bin verirse o zaman maddi olarak çöktüğünü anlarız.
araba içe doğru katlandığında hava yastığı olsa ne olur kardeşim

Top Bottom