Neler Yeni

Yardım VW POLO MU FİAT EGEA MI?

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
758
İsim
Furkan
öyle düşünmeyin hocam bakımlarını düzgün yaptığınız sürece dizel motor sizi yarı yolda bırakmaz kronik sorunu yoksa ve çoluk çocuk kullanmamışsa, alırken servis geçmişine dikkat etmek gerek doğuşta mı yapılmış yoksa dışarıda mı falan diye
özellik olarak confor olarak vw daha iyi sanırım ama serilik ve hız açısından egea daha iyi sanırım. fabrika verilerinde ortalama aralarında 100 km de 1 lt fark ediyormuş

El-Turco

80+ Bronze
Sanırım egeada da turbo var şehir geniş güzel arabadır ama komfor falan tabii ki beklemeyin yani keza polo da öyle giriş seviye vw aracıdır polo. Ama ben yerinizde olsam güzel temiz siyah renk bi polo alır gün geçtikçe stoplarını farlarını falan değiştirirdim keyifle binerdim audi dizayn farlar baya yakışıyor

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,793
İsim
Kerem Çavuş
Bulabilirsen 1.4 tdi polo öneririm araba yakmıyo hem işe gidip gelcekmişsin

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
valla hocam günlük şirkete git gel yapıcam. şehir içi. harici tatil v.s yazları. belki yılda 1 2 de köye gidersem giderim o kadar :D egea da yalıtım v.s yok dediler ondan biraz kafamda karıştı. birde dizel motor daha masraflı değil mi?
yalıtım çok yok lakin yalıtım az diye cidden polo düşünülmesi biraz kötü.

El-Turco

80+ Bronze
özellik olarak confor olarak vw daha iyi sanırım ama serilik ve hız açısından egea daha iyi sanırım. fabrika verilerinde ortalama aralarında 100 km de 1 lt fark ediyormuş
bende 1.6tdi 15 model jetta var şehir içi 90km gidiyorum 2 saatte trafiği siz düşünün 90km de dönüyorum ortalama 4.5 5 lt yakıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

polo da yakarsa tsi olduğu için biraz yakar egeaya göre yoksa epik bi fark göremezsiniz

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
arkadaşlar 1.2 motor ve 1.4 motorları nedense 1.6 görmezden geliyorlar 120 beygire 320 tork mükemmel 1.2 1.4 polo alınmaz bence.

El-Turco

80+ Bronze
GOLF 5 veya GOLF 6 neden bakmadınız, keza konfor yol tutuşu yakıt ses yalıtımı kalite konusunda sizi çok çok memnun eder

arkadaşlar 1.2 motor ve 1.4 motorları nedense 1.6 görmezden geliyorlar 120 beygire 320 tork mükemmel 1.2 1.4 polo alınmaz bence.
katılıyorum tork önemli ama kilo da önemli hocam bahsettiğimiz araçlar hafif baya ya yakıt konusunda kafa kafaya gelirler bence

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
758
İsim
Furkan
yalıtım çok yok lakin yalıtım az diye cidden polo düşünülmesi biraz kötü.
Sanırım egeada da turbo var şehir geniş güzel arabadır ama komfor falan tabii ki beklemeyin yani keza polo da öyle giriş seviye vw aracıdır polo. Ama ben yerinizde olsam güzel temiz siyah renk bi polo alır gün geçtikçe stoplarını farlarını falan değiştirirdim keyifle binerdim audi dizayn farlar baya yakışıyor
hocam aslına bakarsan polo tercihim ilk arabam olmasından dolayıda. hadi ilk arabam olduğu için sorun değil diyim. yakın zamanda yani yaza doğru tekrardan değiştirmeyi düşünüyorum. golf 7 veya daha farklı sedana geçmeyi düşünüyorum.

GOLF 5 veya GOLF 6 neden bakmadınız, keza konfor yol tutuşu yakıt ses yalıtımı kalite konusunda sizi çok çok memnun eder

katılıyorum tork önemli ama kilo da önemli hocam bahsettiğimiz araçlar hafif baya ya yakıt konusunda kafa kafaya gelirler bence
golf 6 ların temizlerini hemen hemen onlarda 700 e satıyolar ama 700 eder mi bilmyiorum. golf 6 lar max 2012 ye kadar var

El-Turco

80+ Bronze
hocam aslına bakarsan polo tercihim ilk arabam olmasından dolayıda. hadi ilk arabam olduğu için sorun değil diyim. yakın zamanda yani yaza doğru tekrardan değiştirmeyi düşünüyorum. golf 7 veya daha farklı sedana geçmeyi düşünüyorum.
ilk arabanızsa egea alın hocam parçası daha ucuz olur :D :D

bir de direksiyonu falan vw ye göre daha hafif tam şehir içi arabası

El-Turco

80+ Bronze
MİLLETTE TAM TERSİ POLO KÜÇÜK DİYE POLO ÖNERİYORDU :d
yok hocam ya hiç öyle düşünmeyin egea büyük gibi dursa da aks mesafesi çok uzun değil onu da rahat kullanırsın bi de güzel bi renk orta paketlerde güzel led farla donatılmış bir şey alırsanız gördüğünüzde zevk alırsınız bindiğinizde keyif alırsınız. Ama polo öyle değil bi highline far paketi ekleyin ilanda +150k siz yaparsanız +60k falan tutar herhalde :D

Boyutunu geçtim bence biraz içinize sinmesi olay

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Hocam bütçeyi zorlayıp alabileceğinizin en iyisini alın. Çünkü bir daha alabilme şansı olmuyor maalesef bu ekonomide. Sorunuza gelirsek bir fikir sahibi değilim maalesef.

Top Bottom