Mouse Tekerleği Bozuldu.

TheCaxhZ

80+
Reaksiyon skoru
57
Glorius Model O wireless kullanıyorum ve bugün mouse tekerleği bozuldu aşşağı ve yukarı gitmiyor onun dışında sorunu bulunmuyor. İçini açtım ve sanırım tekerleğin değişmesi lazım ama internette fiyatları 600-700 TL bandında buda bana biraz mantıksız geliyor yada ben bulamadım çünkü 600-700 TL vermektense gidip 2-2.5 katını verip 0 mouse alabiliyorum.

Hangi siteden aldınız hocam?
Post automatically merged:

Glorius Model O wireless kullanıyorum ve bugün mouse tekerleği bozuldu aşşağı ve yukarı gitmiyor onun dışında sorunu bulunmuyor. İçini açtım ve sanırım tekerleğin değişmesi lazım ama internette fiyatları 600-700 TL bandında buda bana biraz mantıksız geliyor yada ben bulamadım çünkü 600-700 TL vermektense gidip 2-2.5 katını verip 0 mouse alabiliyorum.
Gaming Gen TR'den falan aldıysanız iade var diye biliyordum.

Hiç uğraşmayın garantisi varsa servise verin. Tamir edip gönderirler. Razer kronik scroll arızası verdiği için yeni mouse yolluyor fakat glorious ne tepki verir bilemiyorum. Bence masrafa girmeyin servise verin gitsin.

Geçen sene ben de benzer bir durumu yaşamıştım. Ürünü garantiye gönderip üst model ile değişimini yaptırmıştım.

Hiç uğraşmayın garantisi varsa servise verin. Tamir edip gönderirler. Razer kronik scroll arızası verdiği için yeni mouse yolluyor fakat glorious ne tepki verir bilemiyorum. Bence masrafa girmeyin servise verin gitsin.
kontrol amaçlı mouse un içini açtım ve öyle farkettim. garanti bitimine 1 ay var zaten ama mouse un içini açtığım için sorun olma durumu olur mu ?

kontrol amaçlı mouse un içini açtım ve öyle farkettim. garanti bitimine 1 ay var zaten ama mouse un içini açtığım için sorun olma durumu olur mu ?
Mouseun içini açmanız sıkıntı olabilir. Skatezler falan çıkması gerekiyor genelde içini açmak için belli oluyor vida izlerinden vs.

kırılan plastikleri yapıştırsam olmaz mı acaba 1-2 ay idare etse yeter yeni mouse alırım zaten
Kasayı açmasanız garantiye yollayın derdim ama garantide açtığınız belli olur muhtemelen. Ama yine de deneyin. Olmazsa orta tekerin encoder boyunu bulup aliexpten sipariş edin. 100-150tlyi geçmez. Sonra da onu lehimlersiniz. Hem daha sağlam olur hem de ucuza çözülür.

Geri