Yardım VW POLO MU FİAT EGEA MI?

IATLASI

80+ Silver
Reaksiyon skoru
861
Bütçe
700000
2015 POLO 80 BİNDE 1,2 TSİ COMFORT MODELİ Mİ ? SADECE 1 PARÇA LOKAL BOYALI

2017 EGEA URBAN 1,6 DİZEL VE 100 BİNDE HATASIZ DEĞİŞENSİZ

BÜTÇE 700 BİN İLK ARABAMI ALACAĞIM. ARASINDA KARARSIZ KALDIM GİBİ. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM SEBEPLERİYLE BİRLİKTE

Son düzenleme:
nedenleriyle birlikte yazarsanız sevinirim hocam
1.6 egea dizel üstelik orta paket olması daha iyidir eğer polo 1.2 veya 1.0 turbo benzin ise almanızı tavsiye etmem egea hem yakıt cimrisi 1.6 klasmanında yüksek hız yaparsanız fazla yakabilir parçası heryerde vardır kafanız rahat olur 120 beygir olmasıda keçi gibi muhteşemdir motorun çekişi o yüzden benim tercihim kuşkusuz egea olacaktır.

1.6 egea dizel üstelik orta paket olması daha iyidir eğer polo 1.2 veya 1.0 turbo benzin ise almanızı tavsiye etmem egea hem yakıt cimrisi 1.6 klasmanında yüksek hız yaparsanız fazla yakabilir parçası heryerde vardır kafanız rahat olur 120 beygir olmasıda keçi gibi muhteşemdir motorun çekişi o yüzden benim tercihim kuşkusuz egea olacaktır.
POLO 1,2 TSİ
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1,4 DÜZDE ALABİLİYORUM AMA TSİ DAHA İYİ DEDİLER

şahsen ben almam küçük hacimli motor eğer uzun yol veya şehir dışına çok gidip geliyorsanız egea lakin ben şehir için derseniz polo ama o düşük hacimi hissetmeniz olası üstüne otomatik ise daha kötü şu yüzden eğer arıza verirse oradan çok uğraşırsınız benim önerim 1.6 dizel almanızdan yana olur hem güçlü hemde atik bir motor rampa çıkarken gücünü hissediyorsunuz.

POLO 1,2 TSİ

1,4 DÜZDE ALABİLİYORUM AMA TSİ DAHA İYİ DEDİLER
1.4 egea 1.0 turbo motor polo 1.2 1.3 egealar bunlar uzun ömürlü motor olabilirler lakin rampa bunları bitiriyor.

Egea. Satmak daha kolay olur.

şahsen ben almam küçük hacimli motor eğer uzun yol veya şehir dışına çok gidip geliyorsanız egea lakin ben şehir için derseniz polo ama o düşük hacimi hissetmeniz olası üstüne otomatik ise daha kötü şu yüzden eğer arıza verirse oradan çok uğraşırsınız benim önerim 1.6 dizel almanızdan yana olur hem güçlü hemde atik bir motor rampa çıkarken gücünü hissediyorsunuz.

1.4 egea 1.0 turbo motor polo 1.2 1.3 egealar bunlar uzun ömürlü motor olabilirler lakin rampa bunları bitiriyor.
ŞEHİR DIŞINA YAZDAN YAZA GİDERİM ODA TATİLE V.S

ŞEHİR DIŞINA YAZDAN YAZA GİDERİM ODA TATİLE V.S
sizin kafanızdaki isteğiniz nedir eğer ben tork serilik istiyorsanız çekiş 1.6 başka seçenek yok eğer ben normal a noktasında b noktası derseniz 1.2 polo alabilirsiniz.

Egea. Satmak daha kolay olur.
iki modelde peynir ekmek gibi satılıyor onun derdine sakın girmeyin.

sizin kafanızdaki isteğiniz nedir eğer ben tork serilik istiyorsanız çekiş 1.6 başka seçenek yok eğer ben normal a noktasında b noktası derseniz 1.2 polo alabilirsiniz.

iki modelde peynir ekmek gibi satılıyor onun derdine sakın girmeyin.
valla hocam günlük şirkete git gel yapıcam. şehir içi. harici tatil v.s yazları. belki yılda 1 2 de köye gidersem giderim o kadar :D egea da yalıtım v.s yok dediler ondan biraz kafamda karıştı. birde dizel motor daha masraflı değil mi?

Hocam polo al geç wv olmasından dolayı satarken daha kolay satıcı bulursunuz ve biraz daha yüksek fiyata satabilirsiniz egeaya göre

valla hocam günlük şirkete git gel yapıcam. şehir içi. harici tatil v.s yazları. belki yılda 1 2 de köye gidersem giderim o kadar :D egea da yalıtım v.s yok dediler ondan biraz kafamda karıştı. birde dizel motor daha masraflı değil mi?
öyle düşünmeyin hocam bakımlarını düzgün yaptığınız sürece dizel motor sizi yarı yolda bırakmaz kronik sorunu yoksa ve çoluk çocuk kullanmamışsa, alırken servis geçmişine dikkat etmek gerek doğuşta mı yapılmış yoksa dışarıda mı falan diye

Geri