Arama sonuçları: *

• Users: KaptanMC
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. KaptanMC

Byd Fiyat Listesi Açıklandı 💵💶💷💴

Hocam eğer düzgün fiyatla çıkarsa 700-800K arası sen o zaman gör nasıl Akın ediyolar 😂😂😂 O Arabalar Tesla Modellerine Rakip o kadar iyi Instagram'ın az Çin bölümüne bak yada douyin kullan orda görürsün çinli araçların özelliklerine Çinli arabalar sayesinde yoldaki kadın sürücülerden korkmaya...
  2. KaptanMC

He o zaman iyi ama umarım iyi indirimler olur yani gidipte 100-200 bin kırmasınlarda yani 300K ise 400K'ya falan almamız gerekir normalde ama tr malum en azında 700K'ya falan alak
  3. KaptanMC

Yuh ve Hocam bu kadarda olmaz hadi iyi güzel türkiyede üretim yapıcak yurt dışından gelmeyeceği için cari açık yaratmayacak Bu yüzden uygun fiyatlı olur dedik'de Bu fiyatlar ne ve Hocam Bunlar bizi Her türlü S...... Kafaya takmışlar ChatGPT fiyat Bilgisi Harbiden Şaka gibi ben ne anladım TR'de...
  4. KaptanMC

🟢 BYD: 2026'DA TÜRKİYE'DE ÜRETİME BAŞLIYORUZ!

Tavsiyem çok Umutlanmayın TR'de dahi üretilse hayvan gibi vergi çakacaklar kacarı yok normalde 1 tane kendimize 2 tane devlete alıyorsak şuan en fazla 1 kendimize 1 devlete olur. -Şuan Çin'de 500.000TL ye araçlar bulabiliyorsunuz ve bu araçlar dandik araclar değil Elektrikli içi teknoloji dolu...
  5. KaptanMC

Araba'yı Kaça Satabilirim???

O boyaların vs. Sebebi Araç park alanında dururken sürtmeler ve önceki Sahibi biraz titiz olduğundan dolayı sanırsam her Ufak şeyde bile Kaskoya verip yaptırması. Zaten Aracın Diğer araçlara göre KM/Hasar Kaydı/Orjinal Deri koltuklar vs. Gibi Avantajlarını göz önünde bulundurunca zaten paraya...
  6. KaptanMC

Knk Zaten Galerici 1.030.000 Teklif etti yani çokta dibe inemem ama deneyim 1727441523 Tamam bakarım
  7. KaptanMC

Link güncellendi tekrar bakabilirsin
  8. KaptanMC

Sa Beyler Para Lazım Olduğu için Arabamı Satıyorum Acil para lazım olduğu için hızlıca Satamam gerekiyor sizce Kaça Satabilirim??? Araç: Mercedes-Benz CLA 200 Urban -Arabanın Bilgileri/fotoğrafları vs. ilanda var -Arabanın En iyi yanı Piyasasındaki En az Kilometreye sahip Linki bırakıyorum...
  9. KaptanMC

Sizce Bu Araba Ne Kadar Eder???

Ya zaten Pazarlık yapacağı için O fiayata Koydu yoksa 1.100K civarı düşünüyor bu arabanın diğer ilanlara göre Avantajı 2013 Model olmasına rağmen Kilometresi cidden az diğerlerine göre yoksa zaten 900K ile 1 milyon civarı koyardı Ve galiba Yazılımlı diye biliyorum
  10. KaptanMC

Sizce Bu Araba Ne Kadar Eder???

Sa Beyler Bı arkadaşımın Paraya ihtiyacı var ve arabasını Satacakta Sizce Bu İlandaki Araba Ne kadar Eder Yani Ne Kadara Satabilir??? https://shbd.io/s/eh1pEzFi
Top Bottom