Neler Yeni

Araba'yı Kaça Satabilirim???

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Sa Beyler Para Lazım Olduğu için Arabamı Satıyorum Acil para lazım olduğu için hızlıca Satamam gerekiyor sizce Kaça Satabilirim???

Araç: Mercedes-Benz CLA 200 Urban
-Arabanın Bilgileri/fotoğrafları vs. ilanda var
-Arabanın En iyi yanı Piyasasındaki En az Kilometreye sahip

Linki bırakıyorum ilanı inceleyip bana bir fiyat tavsiye edebilir misiniz?

xTURANN

80+ Silver
İlan onay sürecinde, görüntülenemiyor yani.

Bilgileri özet olarak buradan geçebilirsen yardımcı olalım.

emrctr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Emirhan ÇITIR
Hocam https://www.instagram.com/acunmotors/ şu hesabı takip et Yusuf Acun abimize burda açıkladığın gibi açıkla sorunu sor yılların tecrübesidir sana net bir şey söyleyebilir. Genelde mesajlara da çabuk dönüş yapar. Onun sana söyleyeceği fiyata okey olursan kendi sayfasında senin ilanı story olarak paylaşabilir (bedava, sadece uygun fiyatlı arabalardan insanlar faydalansın diye yapıyo) Kendisi galericidir zaten çok acilse işin ona satmayı bile deneyebilirsin ama pazarlığa çok dipten başlar :)

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam https://www.instagram.com/acunmotors/ şu hesabı takip et Yusuf Acun abimize burda açıkladığın gibi açıkla sorunu sor yılların tecrübesidir sana net bir şey söyleyebilir. Genelde mesajlara da çabuk dönüş yapar. Onun sana söyleyeceği fiyata okey olursan kendi sayfasında senin ilanı story olarak paylaşabilir (bedava, sadece uygun fiyatlı arabalardan insanlar faydalansın diye yapıyo) Kendisi galericidir zaten çok acilse işin ona satmayı bile deneyebilirsin ama pazarlığa çok dipten başlar :)
Knk Zaten Galerici 1.030.000 Teklif etti yani çokta dibe inemem ama deneyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam bakarım

emrctr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Emirhan ÇITIR
İlanı şimdi inceledim daha düzgün bi açıklama girmen lazım ve fotoğraflarını da güncellemen gerek. Örnek olarak;
şu ilana bakabilirsin açıklamasında tramer hasar kaydı bilgisinden bahsetmen gerek. Bir de listede küçük fotoğrafı çıkmıyo ilanın, acilse onu da koyman gerek
Yazılım atılmışsa eğer biliyosan nerde yapıldığını kimin yaptığını onları da yazabilirsen iyi olur insanlar hor kullanılmış olarak görmesin arabanı

Knk Zaten Galerici 1.030.000 Teklif etti yani çokta dibe inemem ama deneyim
Sadece satılacak fiyatı da sorabilirsin sıkıntı olmaz sana bi akıl verir belki

eneskaya6

80+ Silver
tavanla bagaj orijinal sadece geri kalan boya değişenim gözüküyor. gelen teklifleri değerlendir bu piyasada 100bine kadar pazarlık normal

xTURANN

80+ Silver
1 - 1.050 - 1.100 civarına giderse iyi. Başka galericilere git, 1.100'e en yakın teklif verene ver.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
ATAKAN TAŞKIN
3-5 gün bekle fiyat teklifi verenleri değerlendir. Tahminimce 1.100e satılır. üç aşağı beş yukarı bakmadan ver gitsin.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,242
İsim
Berkecan Ergin
Aciliyet yok ise ocak sonrasını bekle, bur birkaç ay içerisinde fiyatlarda %10 artış bekleniyor ve asgari ücret zammından sonrada biraz daha yükselir.
ytd.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
tavanla bagaj orijinal sadece geri kalan boya değişenim gözüküyor. gelen teklifleri değerlendir bu piyasada 100bine kadar pazarlık normal
O boyaların vs. Sebebi Araç park alanında dururken sürtmeler ve önceki Sahibi biraz titiz olduğundan dolayı sanırsam her Ufak şeyde bile Kaskoya verip yaptırması.

Zaten Aracın Diğer araçlara göre KM/Hasar Kaydı/Orjinal Deri koltuklar vs. Gibi Avantajlarını göz önünde bulundurunca zaten paraya ihtiyacım olmasa Bu Fiyata koymazdım

-Zaten paraya ihtiyacım olduğu için 1.100.000 civarına kadar düşerim ama daha altı pek sanmıyorum zorlar ama imkansızda değil

1 - 1.050 - 1.100 civarına giderse iyi. Başka galericilere git, 1.100'e en yakın teklif verene ver.
Ya zaten 1.100 verseler yine Okeyim çünkü cidden acil para lazım ama sıkışığım diye 1M almaya çalışıyolar emin ol benim yazdığım fiyattan daha yükseğe satarlar

Top Bottom