Arama sonuçları: *

• Users: Kormts
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. K

MTV Zam Saçmalığı???

Kesinlikle öyle benim durumda aynı
  2. K

MTV Zam Saçmalığı???

1.6 Olan aracımın 1249₺ mtvsi var 2.0 olanın 3340₺ (6 Ay) Aradaki fark 2. 7 katı fark var şaka gibi motora göre vergi ne demek ya
  3. K

(Çözüldü)Hgs borcum var hgs ye para yatirmam yetiyormu

Benzer durum yaşayıp borç katlanması olmuştu bir yakınımda ve öğrendiğim kadarı ile böyle.
  4. K

(Çözüldü)Hgs borcum var hgs ye para yatirmam yetiyormu

Hayır hocam önceki borçlar borçlandığın kuruma ceza ödemesi yapman gerekiyor. Hgs sistemi geçerken bakiye varsa işler sonrasında otomatik işlem yapmaz. Örneğin kaçak otoyol geçti iseniz https://isletme.otoyolas.com.tr/ihlalli-gecis-sorgula/ dan ödemeniz gerekiyor.
  5. K

arkadaşlar nasıl araba alınır mı sizce

Reisim baktımda doğru düzgün ilan yok inanki yani bir şey söyleyip vebalede girmek istemiyorum inanki.
  6. K

Hocam müsait anımda urfa içinden araç bakıcam bütçe max 300 Bin mi? Nr amaçla kullanıcaksınız? (Aile kişisel vs) Birde araçtan brkşentiniz nedir? 1711362395 Ayrıca oradan o alınmaz burada bu yapılmaz diye bir şey yok hocam heryerde insan insanfır mühim olan karşındaki kişi Tabi genelleme...
  7. K

230a olan ağır hasarlı 2-3 parçadan oluşan araçlar 1711361516 Attığın araca baktım iyi gibi duruyor, sen Urfada mı yaşıyorsun? 1711361686 Hocam bu arada burada olay aracın km düşürülmüş ne bileyim ağır hasarlı vs olması değil satıcının yalan beyanda bulunması. Zaten bütçen düşük iken sözde...
  8. K

180-300 Bindeki muadil araçlar bile 400 bin üstünde iken hem değişensiz hem km orjinal hem ucuz imkansız gibi bir şey. Urfa sıkıntılı memleket experi bile ayarlıyabilir para ile, eğer tanıdığın birisi yok ise hiç bulaşma derim. Bir eşya muadiline göre uygun ise eğer; %90 bir sorun vardır %10...
  9. K

Öneri 650.000TL Bütçe Araba Önerisi

Ds 4 Ds 5 alabilirsin bu fiyatlara güzel dolu araçlardır. Sadece yarı otomatik değil tam bulmaya özen göster sıkıntı yaratabiliyor. Not: Geçen yıl Gulietta DS4 DS5 arasında idim otomatik temiz gulietta bulamadığım için DS5 aldım gayet memnunum.
  10. K

DS4 mü Peugeot 308 mi

Aile için ise 308i eleyelim direkt. Eğer sorun yaşamayayım sanayi ile uğraşmayayım dersen Honda (Hiç değil daha az) Eğer donanım olsun ve dolu araç seviyorum diyorsan DS4 Ayrıca hafif suv bir araç alman aile için daha iyi oluyor piknik, bagaj vs vs düşündüğümüz zaman. Bana soracak olursan bu...
  11. K

1-1.3 milyon arası araba tavsiyesi

Biraz daha çıkarsan Audi a3 Sedan 2021 üstünü almanı tavsiye ederim. 1707835458 https://shbd.io/s/iafXIKuJ https://shbd.io/s/xxxDNEQZ
  12. K

şirket için 1m bandında araç tavsiyesi

Bu bütçeye varsa Corolla yoksa Sandero veya Jogger.
  13. K

Hangi ekspertizi ve hangi paketini seçmeliyim?

Reisim arabadan anlamıyorsan gitmeden önce karşı taraf ile anlaş, eğer söylediği dışında ciddi sorun çıkarsa masrafını karşılasın. Eğer kabul ederse git etmezse zaten bir soru olduğu bellidir. Nekadar uygun olursa olsun aracına güvenen adam kabule edecektir uygun araba kaçtı diye üzülme...
  14. K

Araba için öneri bütçe 1.200.000

Attığın araçlar arasında kesinlikle crosland almazdım çok küçük ve biçimsiz bir araç. Xceed veya t-cross alınırdı fakat t-crossta ki motor performansı okadarda iyi değil Yerinde olsam ben 2. El mokka alırdım gerçekten çok performanslı ve tasarımı güzel bir araç. 1.2 Olmasına rağmen aşırı...
  15. K

Direksiyon Sınavını Geçtim Ne Yapmam Gerekir?

1 ay önce geçim sınavı ve şöyle yapıyorsun. Şuanlık yapacağınız hiçbirşey yok, kurs dosyanızı MEB e götürüp bırakacak. MEBde görevli kişiler imza vs işlemlerini tamamlayacak. Kurs mebden dosyayı Alıcak ve size gelip almanız için bildiri yayınlayacak. Siz dosyanızı alıcaksınız Nüfus...
  16. K

Öneri Arabaya hangi Fm Transmitter ı alayım

https://www.hepsiburada.com/streak-bluetooth-mzik-alicisi-35-mm-aux-ara-oto-adaptr-kiti-p-HBCV000020U008?magaza=Online.Vitrin&url_src=and-product-detail Ben bunu almıştım uygun fiyat bir şey olsun diye (Tabi ben alırken daha uygundu) Fakat sana önerim bütçe varsa McDodo, Bauseus, Ugreen gibi...
  17. K

Öneri Arabaya hangi Fm Transmitter ı alayım

Büyük şehirde isen boş radyo istasyonu bulmak zor fakat küçük olsa bile bunların işlevi bence iyi değil. Aracında aux çıkışı varsa eğer aux bluetooth araç kiti al derim
  18. K

Yardım Bu paralardan araba alınır mı ?

Yerinde olsam a3 sedan 2021-23 kasa olanlardan alırdım. 0 olsun diye alıp pişman olan çok gördüm bence hoşunuza gidecek araba alın sıfıra bakmayın derim.
  19. K

Wolksvagen polo mu jetta mı ?

İkisi arasında kesinlikle jetta derim. Bu bantlar kendi arabam olan Citroen c5 öneririm (2.0 motor tadından yenmiyor) Yakıt konusunda bi tık fazla olucaktır ama oda konfor kıyasla göze alınmaması gerek (7lt şehir içi, 5.5 şehirlerarası)
  20. K

600.000 TL Bandına ilk otomobil önerebilir misiniz ?

Kianın da kronik sorunları var hocam yeni kasanın ilk serilerini almayacaksın yoksa sorun yaratıyor. Bizzat kendim yaşıyorum şuanda sorunu çözümü parça değişiyoruz 8-10 ayda bir sonra alınıyor vs vs. Örneğin 2014 de yeni kasa çıktı ise 15-16da alıcaksın 1686731673 Hocam marka kişiye ve araca...
Top Bottom