sıfır almamız sart hocam amac arabayı yenilemekhocam bence gerek yok bu parayı böyle araçlara vermeye biraz ekleyip bmw 520d 2015 alabilirsiniz daha iyi olur tenekeye para vermeyin yada skoda superb tarzı araçlara yönelebilirsiniz yada skoda kamiq alabilirsiniz
hocam bu arabaları depozito ödeyip anında alabiliyoruzBayilerde araba yok zaten daha yeni yeni bazı modeller bulunabiliyor ama hala sorun düzelmiş değil. 2. el piyasası da duruldu. Bence temiz düşük km ikinci el e yönelin derim.
hocam sıfır octavia ile kamiq ucuzAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
elimizde megane 2017 var arabayı yenlemeyi düşünüyoruz fiestamız da var o da duracak ama megane ı satıp almalı mıyız sizce
Her virajda yanlamış, sürekli üst devir kullanılmış neredeyse 10 yıl olacak olan arabaya hem biraz daha fazla verip almak mı?hocam bence gerek yok bu parayı böyle araçlara vermeye biraz ekleyip bmw 520d 2015 alabilirsiniz daha iyi olur tenekeye para vermeyin yada skoda superb tarzı araçlara yönelebilirsiniz yada skoda kamiq alabilirsiniz
evet tenekedense daha güvenli bence satmasıda kolay acil bi durumda hızlı gidilebilecek bi araba geçen yolda gelirken bi megane gördüm virajı alamayıp uçurumdan yuvarlandı bu daha iyi bir seçenek mi ?Her virajda yanlamış, sürekli üst devir kullanılmış neredeyse 10 yıl olacak olan arabaya hem biraz daha fazla verip almak mı?
Öyle bir yorum yapıyosunki sanki tüm meganelar virajı alamayıp uçuyor.evet tenekedense daha güvenli bence satmasıda kolay acil bi durumda hızlı gidilebilecek bi araba geçen yolda gelirken bi megane gördüm virajı alamayıp uçurumdan yuvarlandı bu daha iyi bir seçenek mi ?
Sürücü önemli ve renoult daha hızlı satıyor piyasasi daha seri nisanın sonunda 800k ya aldığımız 2023 1.5 dizel dastir şuan 1200kevet tenekedense daha güvenli bence satmasıda kolay acil bi durumda hızlı gidilebilecek bi araba geçen yolda gelirken bi megane gördüm virajı alamayıp uçurumdan yuvarlandı bu daha iyi bir seçenek mi ?
örnek verdim meganelerde sağlam araçlar değil şimdi otbanda 90 altı gidemezsin yanlışmıyımÖyle bir yorum yapıyosunki sanki tüm meganelar virajı alamayıp uçuyor.