Neler Yeni

Yardım Bu paralardan araba alınır mı ?

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,728
İsim
uwu

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
668
İsim
can
Yatırım tavsiyesi değil fakat bende araç alacağım ekim kasım gibi, bu 2. el düzenlemeleri bir nebzede olsa piyasaya yansıdı %5-10 2. el fiyatlarında düşüş var yıl sonuna doğru bir o kadar daha düşüş bekleniyor ayrıca klasiktir araç fiyatları yazın yükselir kışın durağanlaşır düşer yerinde olsam 1-1.5m verip sıfır reno alacağıma 2017-2020 mercedes bmw alırdım

Sherlockholmes12

80+ Bronze
hocam bence gerek yok bu parayı böyle araçlara vermeye biraz ekleyip bmw 520d 2015 alabilirsiniz daha iyi olur tenekeye para vermeyin yada skoda superb tarzı araçlara yönelebilirsiniz yada skoda kamiq alabilirsiniz
Sakın bu tarz yorumları kaile alma hem aracımı yenilemek istiyorum hemde başkasının 10 senelik arabasını alıyorum şuan size sıfır model olarak Ford focus,Corolla, Megane önerebilirim daha düşük bütçe için Dacia Duster uygun modeldir

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mehmet ayaz
Sakın bu tarz yorumları kaile alma hem aracımı yenilemek istiyorum hemde başkasının 10 senelik arabasını alıyorum şuan size sıfır model olarak Ford focus,Corolla, Megane önerebilirim daha düşük bütçe için Dacia Duster uygun modeldir
hocam 10 senelik araba dacia dusterdan daha iyi

Top Bottom