Neler Yeni

Öneri Arabaya hangi Fm Transmitter ı alayım

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Kayra Yiğit

Ysuflix

80+ Gold
bende almak istedim bunlardan da istanbulda fmler çok karışır dediler aldırmadılar
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama 1. güzelmiş

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bluetooth kiti bağlayan teyipçiler var bir danış derim. Genel olarak ses kalitesine dikkat et yeter. Tabii bana sorarsan ben transmittere o kadar para vermem

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Kayra Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bluetooth kiti bağlayan teyipçiler var bir danış derim. Genel olarak ses kalitesine dikkat et yeter. Tabii bana sorarsan ben transmittere o kadar para vermem
Eski arabama aynısını yapayım dedim götürdüm sanayiye teybi bozup verdiler elime şaka gibi olaydı o yüzden böyle bir çözüm arıyorum ve büyük bir şehirde değilim çok karışmaz sanırım

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
743
İsim
Yunus
Büyük şehirde isen boş radyo istasyonu bulmak zor fakat küçük olsa bile bunların işlevi bence iyi değil.

Aracında aux çıkışı varsa eğer aux bluetooth araç kiti al derim

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Kayra Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Büyük şehirde isen boş radyo istasyonu bulmak zor fakat küçük olsa bile bunların işlevi bence iyi değil.

Aracında aux çıkışı varsa eğer aux bluetooth araç kiti al derim
önerdiğin kit var mı?

Bunlara bu kadar para vermeyin. Önemli olan yaşadığınız şehirdeki radyo frekans sıklığı. Büyükşehirde yaşıyorsanız ve radyo frekansı çoksa sürekli bölünür radyo araya girer. Daha ucuza muadili alınabilir. Ben öyle yapmıştım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,262
Üyeler
169,554
Son üye
caneerr06
Top Bottom