Arama sonuçları: *

• Users: MTBC
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. MTBC

Cam filminin böyle olması normalmi?

Kart ile ufak bir düzelt arka camı eğer su felan varsa onu attırırsın veya söylersin düzeltir de keşke alırken orada baksaydın. Keserken düzgün kesmemiş :D
  2. MTBC

Yardım Golf, Leon, Egea veya Audi A3: Hangisini Almalıyım?

1.4 Egea iyidir hocam. 1.3 MJ bulabilirsen çok daha iyi ancak bütçe buysa ve bakım açısından daha f/p olsun diyorsan egeayı düşün. Gitmiyor diyenler sanırsam 500BG arabadan bindiler Egeaya. Gayette gidiyor ancak bir turbolu araç performansı olmadığını bilerek binmek gerekiyor o araca da. Devrini...
  3. MTBC

Cam filminin böyle olması normalmi?

İşçilik kötü hocam yan camları götür en azından o şekilde olmaması lazım arka cam rezidanstan dolayı sökmeyebilirler de yan camlara bi baksınlar.
  4. MTBC

2025 Hurda Teşvik Yasası! ÖTV'siz KDV'siz Sıfır Araç

Meclisten geçti mi bu muhabbet yaklaşık 1-3 ay oldu duyurulalı.
  5. MTBC

2024 Skoda Superb alınır mı ?

Ben ilk başta Seat Ateca almayı düşündüm ama firmayla anlaşamadım, Superb'e geçtim genişliği ve rahatlığından dolayı. Kodiaq yüksek evet tercih meselesi benim hoşuma gidiyor aslında yüksek araç. Ayrıca arabada 3 yıl sonra ufak ufak belli başlı yerlerde trim sesleri başladı. Bunları göz önüne al...
  6. MTBC

2024 Skoda Superb alınır mı ?

2021 1.5 TSi Superb sahibiyim. Araçtan çok memnunum. Kavrama konusuna gelince araç 40 binde oldu. Şanzımana dikkat etmen gerekiyor. Bildiğim kadarıyla 50 Binde bir yağının değişmesi lazım seneye değişir ama şu ana kadar şanzımandan sorun yaşamadım. Bir kereye mahsus çok sıkıştırdığımda ufak bir...
  7. MTBC

%45 engelli raporu ötv

%90 üzeri aile de kullanabiliyor ancak bunun altında belli bir orana kadar kişi sadece kendi aracını alabilir ve kullanabilir diye hatırlıyorum ben. Herhangi bir araba bayisini arayın isterseniz yardımcı olurlar onlar sürekli bu işi yapıyorlar çünkü.
  8. MTBC

Eski model Mercedes / Audi almak mantıklımıdır?

Değildir hocam. Markayı gören acımasız ustalar bile maf ediyor en masrafsız denilen araç en masraflısı çıkıyor alcaksan güzel araç ama sorunu derdi bitmiyor.
  9. MTBC

1.8milyon TL bütçe ile SUV araba tavsiyesi

Ben de genelde görmüyorum bu değerleri ailemle veya arkadaşlarlayken basmıyorum çok tek olduğumda 9 un altına düşmüyor o yüzden dedim yani 90/100 arası gidip gelirsen uzun yolda yakmaz verimli motor ben çok memnun kaldım.
  10. MTBC

1.8milyon TL bütçe ile SUV araba tavsiyesi

Çok basmassanız çoğu araç az yakar hocam. Superb kullanıyorum arabayı sakin kullanımda 5 litrelere kadar düşürüyorum, 1.5 TSI motor bu yönde çok hoş aslına bakılırsa. Ayrıca aracınızı B SUV mu istiyorsunuz C SUV mu? Peugot'un 3008 veya 2008 modeli güzel. Ayrıca Tucson ile Sportage modelleride...
  11. MTBC

2023 Seat İbiza 1.0 Evo vs 2023 Skoda Fabia Elite 1.0 TSİ

Aşağı yukarı aynı hocam ama skoda kullanıcısıyım ve kullanım kolaylığı açısından Skoda'yı tercih ederim. Karar sizin gidip bir konuşmanız lazım bayide arabayı inceleyin motor aynı motor zaten. Ufak dokunuşlar için 30 Bin TL verilir mi orası ayrı.
  12. MTBC

Öneri 2 ingiliz vs 1 alman sizce hangisi ?

Net 3 derim.
  13. MTBC

B.sınıfı ehliyet alma şartları

Yevmiyelik iş varsa onlara gidebilirsin, acil para lazım değilse yazılım çalışabilirsin
  14. MTBC

Araban yoksa stajyer işini pek kafana takma biraz pratik işi araç işi , ne kadar çok şey görürsen o kadar gelişiyorsun. Fiyatlar hep yükseliyor kayıt ol derim ;)
  15. MTBC

Kırklarelinde oturuyorum yaklaşık 6-7 yıl önce aldım ehliyeti arabalara meraktım istemeye istemeye ailem aldırmıştı harçlıklarla bana iyi ki almışım ve o zaman hiç zorlanmadan hem direksiyon hem de yazılıyı geçmiştim. Şimdi direksiyonda değişiklik var mı bilmem ancak arabaya meraklı biriysen...
  16. MTBC

Peşinatsız Araba Almak

Kredi çekmek en mantıklısı hocam. Ödeyebilirseniz nakit avans veya ek hesap ile düşük faiz nakit aktarımı yapabilirsiniz 12 ay vadeye diye biliyorum
  17. MTBC

Arabayla köpeğe çarptım

Orjinal her zaman iyidir ancak bütçeyi çok aşmıyorsa diyebilirim. Zaten aşıyorsa kaskoya yaptırılabilir. Evet öyle kaskosuz olmuyor maalesef.
  18. MTBC

Arabayla köpeğe çarptım

Öyle hocam ancak kasko paramızın teminatı artık ben kaskoya karşıydım ancak son 2 yıldır araca kasko yaptırıyorum mecbur :(
  19. MTBC

Arabayla köpeğe çarptım

Yan sanayi adı üstünde orjinal gibi durmaz ancak çokta sırıtmaz ikisini yan yana alıp karşılaştırın çok fark varsa yan sanayi öneririm fark yok denecek kadar azsa orjinal iyidir. Kaskoyu bozdurmaya değmezse haklısınız gerek yok serviste yaptırırsanız orjinal olacak zaten kaskoya başvurun en...
  20. MTBC

Arabayla köpeğe çarptım

Öncelikle büyük geçmiş olsun hocam kaskonuz yoksa tuzlu fiyatlar çıkabilir malum her şey çok pahalı orjinal mı olacak sanayide mi ona bir karar verin serviste yapılacaksa 10dan kapıyı açarlar gibime geliyor.
Top Bottom