Neler Yeni

2023 Seat İbiza 1.0 Evo vs 2023 Skoda Fabia Elite 1.0 TSİ

VorleN

80+ Silver
Bütçe
650000
Arkadaşlar peder sıfır araba almak istiyormuş işte bu ikisi arasında kaldım bütçe 650.000 civarında manuel alacak sizce hangisi daha mantıklı ikisi de donanımlı görünüyor Seat olan 30.000 TL daha ucuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Denizgezen

hid_ibrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Halil İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Borsa
aynı platform aynı şanzıman aynı motor diye biliyorum. 30bin çok bir fark yaratmayacak ise hangisinin görünüşünü beğeniyorsanız alabilirsiniz.

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Aşağı yukarı aynı hocam ama skoda kullanıcısıyım ve kullanım kolaylığı açısından Skoda'yı tercih ederim. Karar sizin gidip bir konuşmanız lazım bayide arabayı inceleyin motor aynı motor zaten. Ufak dokunuşlar için 30 Bin TL verilir mi orası ayrı.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,275
İsim
Berkecan Ergin
pederde ibiza sırıtır sanki biraz

etnetalw

80+ Bronze
Arkadaşlar peder sıfır araba almak istiyormuş işte bu ikisi arasında kaldım bütçe 650.000 civarında manuel alacak sizce hangisi daha mantıklı ikisi de donanımlı görünüyor Seat olan 30.000 TL daha ucuz.

@Denizgezen
Bu paraya kişisel olarak sıfır araç almazdım. 1.6 130hp egea lounge plus - lounge veya urban- urban plus paketler varken 2021-2022 model piyasada. Veya 1.5 hybrid egea. Birde stage 1 yazılım! ☺️
Neden sıfır alınmaz birkere motor 1.0 birde giriş seviye otomobiler. Derken yani alınmaz gibi.
Üstüne az daha koysa sıfır 1.6 130hp egea var. 2.el yerine.

VorleN

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
pederde ibiza sırıtır sanki biraz
Demi bende çek bi audi passat falan diyorum dinlemiyor :)

Bu paraya kişisel olarak sıfır araç almazdım. 1.6 130hp egea lounge plus - lounge veya urban- urban plus paketler varken 2021-2022 model piyasada. Veya 1.5 hybrid egea. Birde stage 1 yazılım! ☺️
Neden sıfır alınmaz birkere motor 1.0 birde giriş seviye otomobiler. Derken yani alınmaz gibi.
Üstüne az daha koysa sıfır 1.6 130hp egea var. 2.el yerine.
Fiat düşünmüyoruz.

aynı platform aynı şanzıman aynı motor diye biliyorum. 30bin çok bir fark yaratmayacak ise hangisinin görünüşünü beğeniyorsanız alabilirsiniz.
Görünüş skoda donanım ibiza gibi geldi nedense bana.

etnetalw

80+ Bronze
Demi bende çek bi audi passat falan diyorum dinlemiyor :)

Fiat düşünmüyoruz.

Görünüş skoda donanım ibiza gibi geldi nedense bana.
Fiat bence alınabilcek bir araba eğerki. Skoda marka istiyorsan sıfırda octavia alırdım ama 1m tl+

Receb İvedik

80+ Bronze
fabia bence ikisi arasından ama ben tercih etmezdim bu paraya

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
abuzittin
neresi aynı arkadaşlar. ibiza evo atmosferik motor beş para etmez diğeri turbolu. kıyas bile yapılmaz kesinlikle fabia. donanım vs yorum yapmıyorum en önemli kısım motor benim için arabada.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sadece fabia
İbizanın sırıtır bir tipi var sevmiyorum.
Bu arada o motorla 3 kişi rampada zorlanıyor araba bence alınmaması için büyük bir sebep . Fabia kısmına gelirsek 680 bin civarına buldun sanırım. Bayide varsa koşa koşa al . İkinci elden bu paraya alıyorsan bekleme yarın sabah koşa koşa notere git.
İlanlar 730dan başlayıp 850e kadar gidiyor dudakların uçuklar aman dikkat.
1.0 tsi motor 1.0 atmosferik motordan kat be kat iyidir. Belki top speed gitmez belki daha fazla yakar ama emin ol 1.0 atmosferik alırsan pişman olursun. Fiat düşünmüyoruz demişsin. 1.0 ibiza 1.4 fire egeadan beter . Yani düşünmediğin arabadan bile beter
Bir de eğer bir algı varsa bence kırmalısın. 1.6 multijet egea veya 1.5 hbyrit egea üzmez .

Bu paraya passat octavia çekelim diyorsan b7 passatlar var emsalidir superbler var. 1.6 tdi motorlular.
Superb tercih edebilir. Burada yazdığım tüm araçlardan daha kalitelidir. Malzemedir motordur altyapıdır bunlar da b7 passatla hemen hemen aynı zaten.
B7 passat önermiyorum çünkü fiyatlar uçmuş gitmiş inşallah altımdaki de böyle uçmaz 😳

VorleN

80+ Silver
Sadece fabia
İbizanın sırıtır bir tipi var sevmiyorum.
Bu arada o motorla 3 kişi rampada zorlanıyor araba bence alınmaması için büyük bir sebep . Fabia kısmına gelirsek 680 bin civarına buldun sanırım. Bayide varsa koşa koşa al . İkinci elden bu paraya alıyorsan bekleme yarın sabah koşa koşa notere git.
İlanlar 730dan başlayıp 850e kadar gidiyor dudakların uçuklar aman dikkat.
1.0 tsi motor 1.0 atmosferik motordan kat be kat iyidir. Belki top speed gitmez belki daha fazla yakar ama emin ol 1.0 atmosferik alırsan pişman olursun. Fiat düşünmüyoruz demişsin. 1.0 ibiza 1.4 fire egeadan beter . Yani düşünmediğin arabadan bile beter
Bir de eğer bir algı varsa bence kırmalısın. 1.6 multijet egea veya 1.5 hbyrit egea üzmez .

Bu paraya passat octavia çekelim diyorsan b7 passatlar var emsalidir superbler var. 1.6 tdi motorlular.
Superb tercih edebilir. Burada yazdığım tüm araçlardan daha kalitelidir. Malzemedir motordur altyapıdır bunlar da b7 passatla hemen hemen aynı zaten.
B7 passat önermiyorum çünkü fiyatlar uçmuş gitmiş inşallah altımdaki de böyle uçmaz 😳
Sanırım 0 egeaya ikna ettiniz beni 1.4 fire sedan düşünüyorum.

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım

@Denizgezen
Afedersiniz ama 1.0 nedir ya araba yürüyor mu? 650 bine acıdı içim

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
halil
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR