Neler Yeni

Arabayla köpeğe çarptım

Merhaba arkadaşlar akşam karanlığında köy yolunda gelirken birden karşıma siyah bir köpek çıkı verdi hızımda 90 felandı ani çıktı yavaşlayamadım bile doğru düzgün ve çarptım araçta hasar var ön tampon sonra ızgara üst plastik ızgara alt plastik değişicek birde sis farları yok ama onun oradaki sis farı takmak için bulunan plastikler değişicek araç fiat egea 2021 fire easy sizce kaça maal olur yaptırmak radyatörde bir şey yok ama onun önündeki demir koruma demiri eğilmiş

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Öncelikle büyük geçmiş olsun hocam kaskonuz yoksa tuzlu fiyatlar çıkabilir malum her şey çok pahalı orjinal mı olacak sanayide mi ona bir karar verin serviste yapılacaksa 10dan kapıyı açarlar gibime geliyor.

r4NG3r

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar akşam karanlığında köy yolunda gelirken birden karşıma siyah bir köpek çıkı verdi hızımda 90 felandı ani çıktı yavaşlayamadım bile doğru düzgün ve çarptım araçta hasar var ön tampon sonra ızgara üst plastik ızgara alt plastik değişicek birde sis farları yok ama onun oradaki sis farı takmak için bulunan plastikler değişicek araç fiat egea 2021 fire easy sizce kaça maal olur yaptırmak radyatörde bir şey yok ama onun önündeki demir koruma demiri eğilmiş
Köpekle alakalı bir yazı bekliyordum kahkaha attım sonlara doğru
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçmiş olsun şaka bir yana

Hail Zimbabwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
George
İnşallah köpeğe bişey olmaz da araban kül olur birde utanmadan köpeğe çarptım diyebiliyorsun, oda bir canlı biri de sana çarpsa hasar kaydı mı soracak. Böyle postlarin incelenmesini talep ediyorum modlardan.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle büyük geçmiş olsun hocam kaskonuz yoksa tuzlu fiyatlar çıkabilir malum her şey çok pahalı orjinal mı olacak sanayide mi ona bir karar verin serviste yapılacaksa 10dan kapıyı açarlar gibime geliyor.
Sağolun hocam teşekkür ederim kasko var ama bizimkiler kaskoya yaptırmak istemiyor
Orjinal ile yan sanayinin farkı nedir
Serviste yaptırırız gibime geliyor ama net değil

r4NG3r

80+ Silver
İnşallah köpeğe bişey olmaz da araban kül olur birde utanmadan köpeğe çarptım diyebiliyorsun, oda bir canlı biri de sana çarpsa hasar kaydı mı soracak. Böyle postlarin incelenmesini talep ediyorum modlardan.
Ne yapsın adam sanki bilerek çarpmış köpeği göremedim diyor zaten

Ne diyorsun hocam sen ya ben hasar kaydı mı soruyorum dikkat eddiysen ayrıca köpek ortalıkta yoktu göremedim bir şey

Köpekle alakalı bir yazı bekliyordum kahkaha attım sonlara doğru

Geçmiş olsun şaka bir yana
Sağolun

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
İdris Kerem ALEMDAR
İlgilendiği Kategoriler
Araç,Teknoloji,Sosyal Medya
Instagram
idriskeremalemdar
Steam
https://steamcommunity.com/id/roxantares/
Discord
! R Ø X Y И#8996
Köpek ortalıkta yok diyor okuma yazman yok herhalde?

AdRaSa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
ARDA
İsteyerek çarpma söz konusu değil gibi duruyor, ayrıca köpeğe çarpmamaya çalışmak daha tehlikeli. Muhtemelen sen çarptıktan sonra o yerden kalkıp koşmaya devam etmiştir genel olarak öyle oluyor çünkü. Geçmiş olsun. Fiyat konusunu bilgili arkadaşlar aşağı yukarı söyler zaten.

Top Bottom