Neler Yeni

Arabayla köpeğe çarptım

Yavru domuz olabilir
Pek zannetmiyorum hocam çünkü arabadan indiğimde etrafda köpekler vardı
Kangal rengi olsa belki anlaşılırdı da
Siyah olunca hiç göremedim son ana kadar
her şey anlık gelişti

XooXen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Mert Gündüz
İnşallah köpeğe bişey olmaz da araban kül olur birde utanmadan köpeğe çarptım diyebiliyorsun, oda bir canlı biri de sana çarpsa hasar kaydı mı soracak. Böyle postlarin incelenmesini talep ediyorum modlardan.
Duyar makinesi forumlarda da var mıydı ya

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
Kanka köpeğe çarptığına eminmisin 30 kilo köpek şaseyi nasıl eğebilir :d
Ben yaklaşık 5 yıl önce çarptığımda ön panele kadar eğmişti. Köpekler araba çarpacağını hissettiğinde taş kesiliyormuş. Hatta duvara vur köpeğe vurma diyenler bile olmuştu. O zaman 3500TL para tutmuştu aracı yaptırmak.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
İnşallah köpeğe bişey olmaz da araban kül olur birde utanmadan köpeğe çarptım diyebiliyorsun, oda bir canlı biri de sana çarpsa hasar kaydı mı soracak. Böyle postlarin incelenmesini talep ediyorum modlardan.
göremedim diyor, bu görünmeyen köpekleri al evine besle o zaman. Can da kurtulur mal da.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Öncelikle büyük geçmiş olsun hocam kaskonuz yoksa tuzlu fiyatlar çıkabilir malum her şey çok pahalı orjinal mı olacak sanayide mi ona bir karar verin serviste yapılacaksa 10dan kapıyı açarlar gibime geliyor.
Kaskodan yapılırsa da bir sonraki sene kasko çok tuzlu çıkar . O para eninde sonunda sizden çıkar hocam

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Kaskodan yapılırsa da bir sonraki sene kasko çok tuzlu çıkar . O para eninde sonunda sizden çıkar hocam
Öyle hocam ancak kasko paramızın teminatı artık ben kaskoya karşıydım ancak son 2 yıldır araca kasko yaptırıyorum mecbur :(

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sağolun hocam teşekkür ederim kasko var ama bizimkiler kaskoya yaptırmak istemiyor
Orjinal ile yan sanayinin farkı nedir
Serviste yaptırırız gibime geliyor ama net değil
Orjinal parça her zaman daha iyidir.
Yan sanayi parçada en az 7 kusur bulunur (orjinalden ayrılması için)
Genel hatlarıyla aynı gözükse de kaportacılar pek sevmez. Kaliteli markalar bir yana çoğu yan sanayi kolay kolay ayar tutmaz. Orjinal çıkma ile yan sanayi sıfır arasında bile orjinal çıkma derim. Sonuç olarak değişmiş olacak illa.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öyle hocam ancak kasko paramızın teminatı artık ben kaskoya karşıydım ancak son 2 yıldır araca kasko yaptırıyorum mecbur :(
Kaskosuz olmaz hocam. Sigorta da bir yere kadar . Kendi suçluluğunuzda dahi araç pert olması durumu var. Hem aracı hem cebini güvende tutmak için kasko şart

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Orjinal parça her zaman daha iyidir.
Yan sanayi parçada en az 7 kusur bulunur (orjinalden ayrılması için)
Genel hatlarıyla aynı gözükse de kaportacılar pek sevmez. Kaliteli markalar bir yana çoğu yan sanayi kolay kolay ayar tutmaz. Orjinal çıkma ile yan sanayi sıfır arasında bile orjinal çıkma derim. Sonuç olarak değişmiş olacak illa.

Kaskosuz olmaz hocam. Sigorta da bir yere kadar . Kendi suçluluğunuzda dahi araç pert olması durumu var. Hem aracı hem cebini güvende tutmak için kasko şart
Orjinal her zaman iyidir ancak bütçeyi çok aşmıyorsa diyebilirim. Zaten aşıyorsa kaskoya yaptırılabilir. Evet öyle kaskosuz olmuyor maalesef.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kanka köpeğe çarptığına eminmisin 30 kilo köpek şaseyi nasıl eğebilir :d
Momentum dostum
Hızla aracın kütlesini çarparsan momentumu elde edersin. Çarpışmalarda momentum korunur ve köpeğin momentumu aracın momentumu ile toplanır.
Elde ettiğin kuvvet kadar büyüklükte bir çarpma etkisi olur. Aynı şey insanda da geçerli

Genel soruya gelirsek koruma demirini değiştirmeyebilirsin yüksek ihtimalle düzelir çünkü çokta sert bir malzeme değildir .
Önemli olan panel dostum.
Tam olarak ne kırık ne sağlam bakmadan hiç bir şey diyemeyiz.
Söylediklerinin parça fiyatları da 4 5 bin lirayı çok rahat bulur.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,564
İsim
Hacı
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,401