Neler Yeni

Arabayla köpeğe çarptım

BayZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Ziya Yılmaz
Sağolun hocam teşekkür ederim
Araç bana ait olmadığı için çokta bir şey diyemiyorum hocam babamın
Tabi birde babadan işittiğin azar da yanına tuzu biberi oldu gönül hiç yaşanmasın isterdi ama oldu maalesef birkere
Farlar sağlam tampon şasesi içe eğildi biraz radyatöre değmedi çok şükür radyatörde de hasar görünmüyor çok şükür sadece tampon ve ızgara plastikleri farlara da çok net bakamadım ama onlarda da bir şey yok gibi
Plastik aksam çok önemli değil n11 de özellikle egea ürünleri çok makul fiyatlara denk getiriliyor takipte kal

Tekrar geçmiş olsun hocam
@berkec34 parçacıydı fiyatlandırma konusunda yardımcı olacaktır
İnternette fiyatlar çok değişken parçacılar daha iyi bilir fiyatları
Sağolun hocam
Evet internette baktım fiyatlar birbirini tutmuyor hiç
Arkadaşa sorayım o zaman ben ne kadar oluyor fiyatları
Tekrardan teşekkür ederim

Köpek kemiği çok serttir en baba arabaya bile ciddi hasar verir ucuz kurtarmışsınız. Hayvanı bulsaydınız sigortanız tüm tedavi masraflarını karşılamakla yükümlüdür
İlk defa sizden duydum hocam gerçekten de öyle bir şey var mı

BayZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Ziya Yılmaz
Hayvanlara çarpmalarda onlar bilinçli canlılar olmadığı için direk 100 de 100 kusur sizin oluyor bu neden ile de hayvanın tüm veteriner masraflarını sigorta şirketleri ödüyor
Bilmiyordum öğrenmiş oldum çok sağolun hocam

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Berkecan Ergin
Merhaba arkadaşlar akşam karanlığında köy yolunda gelirken birden karşıma siyah bir köpek çıkı verdi hızımda 90 felandı ani çıktı yavaşlayamadım bile doğru düzgün ve çarptım araçta hasar var ön tampon sonra ızgara üst plastik ızgara alt plastik değişicek birde sis farları yok ama onun oradaki sis farı takmak için bulunan plastikler değişicek araç fiat egea 2021 fire easy sizce kaça maal olur yaptırmak radyatörde bir şey yok ama onun önündeki demir koruma demiri eğilmiş
Öncelikle geçmiş olsun,
Köpeğe çarpma esnasında köpek kendini sıkar hasar olması normal tampon kısımları boş olur ön tarafta genelde silecek su bidonu bazı elektrık aksamlar vs vs.

Araç otomatikse hiç parça araştırması yapma serviste yaptır geç. Sonra şanzıman arızası alırsan uğraşır durursun

Manuel ise ortalama fiyat verebilmek için araç şase numarası lazım özelden atabilirsin. Manuelse dışarıda kendin yaptır geç hangi şehirdesin bu arada?

Öncelikle geçmiş olsun,
Köpeğe çarpma esnasında köpek kendini sıkar hasar olması normal tampon kısımları boş olur ön tarafta genelde silecek su bidonu bazı elektrık aksamlar vs vs.

Araç otomatikse hiç parça araştırması yapma serviste yaptır geç. Sonra şanzıman arızası alırsan uğraşır durursun

Manuel ise ortalama fiyat verebilmek için araç şase numarası lazım özelden atabilirsin. Manuelse dışarıda kendin yaptır geç hangi şehirdesin bu arada?
Araç manuel hocam fiat servisinden parça fiyatı istediğimizde kdv dahil 14k gibi bir fiyat çıkmakta
Bunlardan en yüksek maaliyet tutanı da ön tampon 9.5k gibi bir fiyatı varmış kdv dahil yani işcilikle 18k ya maal olur deniliyor
Bize de bu mevla biraz yüksek geldiği için kasko firması ile görüştük ve kasko tarafından yaptırmaya karar verdik
Ayrıca ön camda da çatlaklık var aracı ilk aldığımızda oluşmuştu taş sıçradı sanırım uzun zamandır o şekilde ayrıca kaskodan yılda bir kere ücretsiz ön cam değişim fırsatını da kullanmak istiyoruz
Sadece bir puan düşer demişler ve sonraki aylarda kasko biraz daha fazla gelebilirmiş tam olarak ben de görüşmedim görüşen kişi babamdı araba onun üzerine
Şimdi tek başıma bir şey de diyemiyorum şuanlık durum böyle servise gidildi araçla bakalım nasıl bir karar süreç alınıcak
Nevşehirde ikamet etmekteyiz hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

geçmiş olsun.

beyan yazıp, hasar fotoğraflarıyla birlikte kaskoya başvurun.
Sağolun hocam
Evet hocam kaskoya başvuracağız gibi görünüyor şuanlık

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Berkecan Ergin
Araç manuel hocam fiat servisinden parça fiyatı istediğimizde kdv dahil 14k gibi bir fiyat çıkmakta
Bunlardan en yüksek maaliyet tutanı da ön tampon 9.5k gibi bir fiyatı varmış kdv dahil yani işcilikle 18k ya maal olur deniliyor
Bize de bu mevla biraz yüksek geldiği için kasko firması ile görüştük ve kasko tarafından yaptırmaya karar verdik
Ayrıca ön camda da çatlaklık var aracı ilk aldığımızda oluşmuştu taş sıçradı sanırım uzun zamandır o şekilde ayrıca kaskodan yılda bir kere ücretsiz ön cam değişim fırsatını da kullanmak istiyoruz
Sadece bir puan düşer demişler ve sonraki aylarda kasko biraz daha fazla gelebilirmiş tam olarak ben de görüşmedim görüşen kişi babamdı araba onun üzerine
Şimdi tek başıma bir şey de diyemiyorum şuanlık durum böyle servise gidildi araçla bakalım nasıl bir karar süreç alınıcak
Nevşehirde ikamet etmekteyiz hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sağolun hocam
Evet hocam kaskoya başvuracağız gibi görünüyor şuanlık
Şöyle söyleyeyim, bu yıl için kaskonun örnek veriyorum 5.000 tl ise. Kasko bozulduğu için seneye oluşacak kasko tutarı enflasyon vs düşünürsek +15 bin olur. %150 artış olacaktır minimum.

Eğer araçta çok değişen olmayacaksa malzemeleri kendiniz alıp 7-10 bin arası çözebilirsiniz işçilik dahil.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,558
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
İnşallah köpeğe bişey olmaz da araban kül olur birde utanmadan köpeğe çarptım diyebiliyorsun, oda bir canlı biri de sana çarpsa hasar kaydı mı soracak. Böyle postlarin incelenmesini talep ediyorum modlardan.
Yazık kafana

Şöyle söyleyeyim, bu yıl için kaskonun örnek veriyorum 5.000 TL ise. Kasko bozulduğu için seneye oluşacak kasko tutarı enflasyon vs düşünürsek +15 bin olur. %150 artış olacaktır minimum.

Eğer araçta çok değişen olmayacaksa malzemeleri kendiniz alıp 7-10 bin arası çözebilirsiniz işçilik dahil.
Değişicek parçalar

Radyatör panjuru
Kapak
Radyatör panjuru
Kapak,Radar
Kapak
Kapak, Sağ
Kapak, Sol
On Tampon
Braket Sağ Yan Ege
Braket Sol Yan Ege
On Tamp. Brak. Sağ Ege