Ne anlatıyon sen gece giderken kapkara köpek önüne atlamış olabilecek şeyler arabayı çöpemi atsın şimdiİnşallah köpeğe bişey olmaz da araban kül olur birde utanmadan köpeğe çarptım diyebiliyorsun, oda bir canlı biri de sana çarpsa hasar kaydı mı soracak. Böyle postlarin incelenmesini talep ediyorum modlardan.
Evet öyle hocam zaten neden bilerek çarpıyım ki birden akşamın karanlığında siyah bir köpek beliri verdi önümde zaten göremedim bile daha firene basmamla vurmam bir oldu durdum baktım köpek yoktu araba ön gitmiş zaten plaka düşmüş onu aradım buldum durum böyleİsteyerek çarpma söz konusu değil gibi duruyor, ayrıca köpeğe çarpmamaya çalışmak daha tehlikeli. Muhtemelen sen çarptıktan sonra o yerden kalkıp koşmaya devam etmiştir genel olarak öyle oluyor çünkü. Geçmiş olsun. Fiyat konusunu bilgili arkadaşlar aşağı yukarı söyler zaten.
Evet var ama yüklemeye çekiniyorum gördükçe moralim bozuluyorArabanın ön tarafının fotosu varmı
Boş duyarİnşallah köpeğe bişey olmaz da araban kül olur birde utanmadan köpeğe çarptım diyebiliyorsun, oda bir canlı biri de sana çarpsa hasar kaydı mı soracak. Böyle postlarin incelenmesini talep ediyorum modlardan.
Köpek kalkıp koşmaya devam etmiştir. Anlık acı dışında belki bir kaç kemiği kırılır ama köpeğe çok bir şey olacağını sanmıyorum.Evet öyle hocam zaten neden bilerek çarpıyım ki birden akşamın karanlığında siyah bir köpek beliri verdi önümde zaten göremedim bile daha firene basmamla vurmam bir oldu durdum baktım köpek yoktu araba ön gitmiş zaten plaka düşmüş onu aradım buldum durum böyle
Sağolun teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet var ama yüklemeye çekiniyorum gördükçe moralim bozuluyor
Yan sanayi adı üstünde orjinal gibi durmaz ancak çokta sırıtmaz ikisini yan yana alıp karşılaştırın çok fark varsa yan sanayi öneririm fark yok denecek kadar azsa orjinal iyidir.Sağolun hocam teşekkür ederim kasko var ama bizimkiler kaskoya yaptırmak istemiyor
Orjinal ile yan sanayinin farkı nedir
Serviste yaptırırız gibime geliyor ama net değil
Çok teşekkür ederim hocamYan sanayi adı üstünde orjinal gibi durmaz ancak çokta sırıtmaz ikisini yan yana alıp karşılaştırın çok fark varsa yan sanayi öneririm fark yok denecek kadar azsa orjinal iyidir.
Kaskoyu bozdurmaya değmezse haklısınız gerek yok serviste yaptırırsanız orjinal olacak zaten kaskoya başvurun en olmadı.
Bu arada arkadaşlar yarın öbür gün araç süreceksiniz böyle şeyler insanın başına gelebiliyor. İnsan haricinde yolda giderken önünüze bir şey atladığında refleks veremesseniz yahut araca güvenmiyorsanız en iyisi vurmak yapacak bir şey yok böyle bir durumda, takla atmaktan daha iyidir. Benzer durum bir tilki ile başıma geldi allahtan son saniyede aracı kaçırdım tilkinin bıyıkları araca değdi kurtardı kendini ancak takla atıyordum. Böyle durumlarda çok dikkatli olmak gerekiyor aracın sınırını bilmesseniz çok büyük problem olur.
Tekrardan geçmiş olsun.
SağolunKöpeğe çarptım vicdanımı nasıl rahatlatırım tarzı bi yazı bekleyerek girmiştim Geçmiş olsun.
Köpekler öyle durumlarda kasıyor kendiniİnşALLAH köpeğe bir şey olmamıştır kanka geçmiş olsun.
Yavru domuz olabilirMerhaba arkadaşlar akşam karanlığında köy yolunda gelirken birden karşıma siyah bir köpek çıkı verdi hızımda 90 felandı ani çıktı yavaşlayamadım bile doğru düzgün ve çarptım araçta hasar var ön tampon sonra ızgara üst plastik ızgara alt plastik değişicek birde sis farları yok ama onun oradaki sis farı takmak için bulunan plastikler değişicek araç fiat egea 2021 fire easy sizce kaça maal olur yaptırmak radyatörde bir şey yok ama onun önündeki demir koruma demiri eğilmiş