Arabayla köpeğe çarptım

Reaksiyon skoru
4,603
Merhaba arkadaşlar akşam karanlığında köy yolunda gelirken birden karşıma siyah bir köpek çıkı verdi hızımda 90 felandı ani çıktı yavaşlayamadım bile doğru düzgün ve çarptım araçta hasar var ön tampon sonra ızgara üst plastik ızgara alt plastik değişicek birde sis farları yok ama onun oradaki sis farı takmak için bulunan plastikler değişicek araç fiat egea 2021 fire easy sizce kaça maal olur yaptırmak radyatörde bir şey yok ama onun önündeki demir koruma demiri eğilmiş

Merhaba arkadaşlar akşam karanlığında köy yolunda gelirken birden karşıma siyah bir köpek çıkı verdi hızımda 90 felandı ani çıktı yavaşlayamadım bile doğru düzgün ve çarptım araçta hasar var ön tampon sonra ızgara üst plastik ızgara alt plastik değişicek birde sis farları yok ama onun oradaki sis farı takmak için bulunan plastikler değişicek araç fiat egea 2021 fire easy sizce kaça maal olur yaptırmak radyatörde bir şey yok ama onun önündeki demir koruma demiri eğilmiş
Köpekle alakalı bir yazı bekliyordum kahkaha attım sonlara doğru
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçmiş olsun şaka bir yana

Öncelikle büyük geçmiş olsun hocam kaskonuz yoksa tuzlu fiyatlar çıkabilir malum her şey çok pahalı orjinal mı olacak sanayide mi ona bir karar verin serviste yapılacaksa 10dan kapıyı açarlar gibime geliyor.
Sağolun hocam teşekkür ederim kasko var ama bizimkiler kaskoya yaptırmak istemiyor
Orjinal ile yan sanayinin farkı nedir
Serviste yaptırırız gibime geliyor ama net değil

İnşallah köpeğe bişey olmaz da araban kül olur birde utanmadan köpeğe çarptım diyebiliyorsun, oda bir canlı biri de sana çarpsa hasar kaydı mı soracak. Böyle postlarin incelenmesini talep ediyorum modlardan.
Ne yapsın adam sanki bilerek çarpmış köpeği göremedim diyor zaten

İnşallah köpeğe bişey olmaz da araban kül olur birde utanmadan köpeğe çarptım diyebiliyorsun, oda bir canlı biri de sana çarpsa hasar kaydı mı soracak. Böyle postlarin incelenmesini talep ediyorum modlardan.
Ne diyorsun hocam sen ya ben hasar kaydı mı soruyorum dikkat eddiysen ayrıca köpek ortalıkta yoktu göremedim bir şey

Köpekle alakalı bir yazı bekliyordum kahkaha attım sonlara doğru

Geçmiş olsun şaka bir yana
Sağolun

Köpek ortalıkta yok diyor okuma yazman yok herhalde?

İsteyerek çarpma söz konusu değil gibi duruyor, ayrıca köpeğe çarpmamaya çalışmak daha tehlikeli. Muhtemelen sen çarptıktan sonra o yerden kalkıp koşmaya devam etmiştir genel olarak öyle oluyor çünkü. Geçmiş olsun. Fiyat konusunu bilgili arkadaşlar aşağı yukarı söyler zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,750
Üyeler
188,652
Son üye
melihgungor22
Geri