ℯ𝓀𝓈ℯℓ𝒶𝓃𝓈
80+ Gold
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim de içimden orjinal taktırmak geliyor ama bakalım bizimkiler ne diyecek babam çıktı araştırmaya soruşturuyorum diyor orjinalini yan sanayisini serviste yapılırsa kaça maal olacağını soracak inşallah 10k yı geçecek zararda değildirOrjinal parça her zaman daha iyidir.
Yan sanayi parçada en az 7 kusur bulunur (orjinalden ayrılması için)
Genel hatlarıyla aynı gözükse de kaportacılar pek sevmez. Kaliteli markalar bir yana çoğu yan sanayi kolay kolay ayar tutmaz. Orjinal çıkma ile yan sanayi sıfır arasında bile orjinal çıkma derim. Sonuç olarak değişmiş olacak illa.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaskosuz olmaz hocam. Sigorta da bir yere kadar . Kendi suçluluğunuzda dahi araç pert olması durumu var. Hem aracı hem cebini güvende tutmak için kasko şart
Şöyle bi görsel yükleyim isterseniz hocam burada az çok anlaşılıyor bir bakın isterseniz tahmini o zaman daha doğru olucaktırMomentum dostum
Hızla aracın kütlesini çarparsan momentumu elde edersin. Çarpışmalarda momentum korunur ve köpeğin momentumu aracın momentumu ile toplanır.
Elde ettiğin kuvvet kadar büyüklükte bir çarpma etkisi olur. Aynı şey insanda da geçerli
Genel soruya gelirsek koruma demirini değiştirmeyebilirsin yüksek ihtimalle düzelir çünkü çokta sert bir malzeme değildir .
Önemli olan panel dostum.
Tam olarak ne kırık ne sağlam bakmadan hiç bir şey diyemeyiz.
Söylediklerinin parça fiyatları da 4 5 bin lirayı çok rahat bulur.