Neler Yeni

Arabayla köpeğe çarptım

Orjinal parça her zaman daha iyidir.
Yan sanayi parçada en az 7 kusur bulunur (orjinalden ayrılması için)
Genel hatlarıyla aynı gözükse de kaportacılar pek sevmez. Kaliteli markalar bir yana çoğu yan sanayi kolay kolay ayar tutmaz. Orjinal çıkma ile yan sanayi sıfır arasında bile orjinal çıkma derim. Sonuç olarak değişmiş olacak illa.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaskosuz olmaz hocam. Sigorta da bir yere kadar . Kendi suçluluğunuzda dahi araç pert olması durumu var. Hem aracı hem cebini güvende tutmak için kasko şart
Benim de içimden orjinal taktırmak geliyor ama bakalım bizimkiler ne diyecek babam çıktı araştırmaya soruşturuyorum diyor orjinalini yan sanayisini serviste yapılırsa kaça maal olacağını soracak inşallah 10k yı geçecek zararda değildir

Momentum dostum
Hızla aracın kütlesini çarparsan momentumu elde edersin. Çarpışmalarda momentum korunur ve köpeğin momentumu aracın momentumu ile toplanır.
Elde ettiğin kuvvet kadar büyüklükte bir çarpma etkisi olur. Aynı şey insanda da geçerli

Genel soruya gelirsek koruma demirini değiştirmeyebilirsin yüksek ihtimalle düzelir çünkü çokta sert bir malzeme değildir .
Önemli olan panel dostum.
Tam olarak ne kırık ne sağlam bakmadan hiç bir şey diyemeyiz.
Söylediklerinin parça fiyatları da 4 5 bin lirayı çok rahat bulur.
Şöyle bi görsel yükleyim isterseniz hocam burada az çok anlaşılıyor bir bakın isterseniz tahmini o zaman daha doğru olucaktır

Ekler

• 20230213_230651.jpg
    20230213_230651.jpg
    2.8 MB · Hit: 63

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Köpeği niye öldürdün. Hayvan düşmanı!

Çok geçmiş olsun.

Köpeğin kas yapısı sert, çarpınca betona çarpmış gibi hasar verebiliyor (!).
Sağolun hocam teşekkür ederim
Çarpışmanın etkisiyle parçalar öyle bir dağıldı ki köpek ilk önce parçalandı zannettim sonra durunca baktım köpek yoktu ortalıkta dağılan da arabanın parçalarıymış
Üzdü gerçekten de
Allah yaşatmasın

Köpeği niye öldürdün. Hayvan düşmanı!
Umarım ironidir
Çünkü okumadan yazdığınız ne kadar belli oluyor

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
İnşallah köpeğe bişey olmaz da araban kül olur birde utanmadan köpeğe çarptım diyebiliyorsun, oda bir canlı biri de sana çarpsa hasar kaydı mı soracak. Böyle postlarin incelenmesini talep ediyorum modlardan.
Benim duyar kasmadaki seviyem

Dostum bilerek mi çarptı ? Çarpmış arabasında hasar oluşmuş onu soruyor şimdide.

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Onur
Benim de içimden orjinal taktırmak geliyor ama bakalım bizimkiler ne diyecek babam çıktı araştırmaya soruşturuyorum diyor orjinalini yan sanayisini serviste yapılırsa kaça maal olacağını soracak inşallah 10k yı geçecek zararda değildir

Şöyle bi görsel yükleyim isterseniz hocam burada az çok anlaşılıyor bir bakın isterseniz tahmini o zaman daha doğru olucaktır
geçmiş olsun
köpek olduğuna eminmisin
domuz olmasın

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
İnşallah köpeğe bişey olmaz da araban kül olur birde utanmadan köpeğe çarptım diyebiliyorsun, oda bir canlı biri de sana çarpsa hasar kaydı mı soracak. Böyle postlarin incelenmesini talep ediyorum modlardan.
Duyar magınası yt yorumlarına yolluyoz seni. Sen şimdi hayvanlar sokaklarda dursun diyorsundur ben bir sürü hayvanın sokakda olabileceğindeki normal bir senaryodan bahsedeyim.
bi kaç köpek bir insanı kovalar insan kaçıcağım diye arabanın önüne atlar 5 6 can on binlerce liralık mal nasılmış knk.

geçmiş olsun
köpek olduğuna eminmisin
domuz olmasın
Sağolun teşekkür ederim
Evet eminim hocam
Oralarda, çarptıktan sonra durduğumada, yol kenarlarında birçok başıboş köpekler vardı

BayZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Ziya Yılmaz
Geçmiş olsun bende de var aynı araçtan elle tutulur bi parça hasar almamış n11 den falan bulunuyor uygun fiyatlı ille de orjinali olsun diye kasmanı gerektiricek bişey yok ucuz atlatmışsın farlar sağlamsa gerisine takılma

Tampon şasesi de çok önemli değil bi kaportacı düzeltir onu

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Tekrar geçmiş olsun hocam
@berkec34 parçacıydı fiyatlandırma konusunda yardımcı olacaktır
İnternette fiyatlar çok değişken parçacılar daha iyi bilir fiyatları

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
araba neden kül olsun bir köpek icin sanki millet bilerek çarpıyor. köpeğe de ineğe de domuza da çarpılır. çocuk musun nesin anlamadım ama sen bu kafayla hayatta kolay kolay yasiyamazsin. gerci senin kafanda olan yuzlerce kisi var neyse

Geçmiş olsun bende de var aynı araçtan elle tutulur bi parça hasar almamış n11 den falan bulunuyor uygun fiyatlı ille de orjinali olsun diye kasmanı gerektiricek bişey yok ucuz atlatmışsın farlar sağlamsa gerisine takılma

Tampon şasesi de çok önemli değil bi kaportacı düzeltir onu
Sağolun hocam teşekkür ederim
Araç bana ait olmadığı için çokta bir şey diyemiyorum hocam babamın
Tabi birde babadan işittiğin azar da yanına tuzu biberi oldu gönül hiç yaşanmasın isterdi ama oldu maalesef birkere
Farlar sağlam tampon şasesi içe eğildi biraz radyatöre değmedi çok şükür radyatörde de hasar görünmüyor çok şükür sadece tampon ve ızgara plastikleri farlara da çok net bakamadım ama onlarda da bir şey yok gibi

Top Bottom