Wraith nezlinde konuşursak haklısınız biraz abartmışlar ama şöyle bir durumda var aldınız malzeme kalitesini beğenmemiş olabilirsiniz kullanmadan koyarsınız...
Tabi ki tüm firmaların iade gelen ürünün durumuna göre iade almama hakları saklıdır. Sizin anlatınız sadece sizi doğrulayan bir senaryo üzerinde bakılmış...
Almayabilirsin almıyoruzda mesela ve bir şey olmaz kanunda belli. Yani ürünü açarsın baktın çizmeden kullanmadan düzgün paketler gönderirsin ürün sıfır...
scyrox v8 1000dpi ve 1000hz olarak kullanıyorum, bu şekilde günlük 6-7 saat kullanımla 1 hafta üzerinde gidiyor bana. eğer 4000-8000hz kullanırsam çabuk...
4 ram takılı, çıkar 2 ram öyle çalıştır. 1.3 mu yoksa 2.4 mü çıkarılıyor bilmiyorum anakartına göre çıkar öyle çalıştır çalışacaktır. Sonra pc kapat prizden...
Kes la veledi zina seni, dayın mı senin baban da gelip bana ileri geri konuşuyorsun. Gel özelden yaz aylık kaç milyonluk iş çeviriyoruz gör senin gibi...
ee napıcak orijinal jelatinemi saracak derken? Kafanız mı güzel biz ürünü ayrı bir koliye koyup gönderiyoruz, bir kere o koliyi atma beklet o zaman. 2. si...
Evet haklısınız ama biz de ticaret yapıyoruz adam ürünün orijinal kutusuna koli bandı vurup geri gönderiyor. Farklı sektördeyiz ama nasıl iade alacaksın...
Ben memnunum 1000 dpi de 1000 hz kullanıyorum yani günlük 8-10 saatten fazla oyun oynarsam 4 gün kadar gidiyor şarjı, normal kullanımda az oyun ile 1 hafta...