Cs2 Hilelerin Ban Yememesi

Cakrash

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,567
Agresif belli ede ede hile açıyorlar reportluyoruz ban yemiyorlar hepsini kontrol ettim 1 tanesi bile ban yememiş geçen arkadaş crackli mafia 4 indirirken onun hesabı patlattılar 6.5 dolarına çöküp hileyle kendilerini taşıtmışlar dünya sıralamasında ilk 5kya girdi ve ban yemedi aşırı agresif oynamalarına rağmen duvar smoke arkası hsler vs. Hele bir tanesi ayrı rezalet wh açmış ona rağmen oynayamıyor sadece smoke duvar arkası vuruyor ona rağmen kaybetti report tuşu bir işe yaramıyor seçkin vs. Hikaye
kamikaze nickli elemanın ne kadar kolsuz olduğunu merak edenler için

Agresif belli ede ede hile açıyorlar reportluyoruz ban yemiyorlar hepsini kontrol ettim 1 tanesi bile ban yememiş geçen arkadaş crackli mafia 4 indirirken onun hesabı patlattılar 6.5 dolarına çöküp hileyle kendilerini taşıtmışlar dünya sıralamasında ilk 5kya girdi ve ban yemedi aşırı agresif oynamalarına rağmen duvar smoke arkası hsler vs. Hele bir tanesi ayrı rezalet wh açmış ona rağmen oynayamıyor sadece smoke duvar arkası vuruyor ona rağmen kaybetti report tuşu bir işe yaramıyor seçkin vs. Hikaye
2 gün önce takımıma gelen hile maç esnasında vac ban yedi. Şimdiye kadar gelen 100 tane hileden birisi vac yedi.

2 gün önce takımıma gelen hile maç esnasında vac ban yedi. Şimdiye kadar gelen 100 tane hileden birisi vac yedi.
Çok çok nadir ban yiyorlar. Bu sabah 4 seçkin girdim toplamda 15-16 tane hile geldi 1 maç iptal oldu. O maçta bizde 2 tane rakipte 2 tane hile vardı rakipteki ban yedi.

Dün bi oyuna solo girdim karşı da iki bariz hile var. 8 0 yeniliyoruz bizim adam da tak diye açtı bizim adamin hilesi daha iyiydi 13 10 yendik. Hile seviyesi bu şekilde

Eskiden Owerwatch sistemi vardı şimdi o da yok normal VAC Sistemi Zaten Private Hilelerin Hiçbirini Algılamıyor Yapay Zekalı VacNet Var onu da 1 - 2 raunt bilerek verip sonra hileyi açarak veya belli etmeden Legit Oynayarak Aşabiliyorsun Rage açmadığın sürece veya Vacnet’i tetikleyecek çok abartı bir özellik açmadığın sürece ban yemiyorsun.

Valve Vacnet’i eğittiğini söylüyor ben hile kullanmıyorum ama bazen Monitör Crosshair’ini açıyorum Ölüm Maçında arka arkaya bir kaç NoScope Atınca Sistem Beni Otomatik Olarak Aniden Karşımda Oyuncu Olacak Şekilde Spawnlıyor

Aslında Yine Noscpe Atıp Atamayacağımı ve Tepki Süremi Ölçüyor Direkt Ban Yemiyorsun Ama Hileciler’de Aslında Bu Şekilde Tespit Edilmeye Çalışılıyor Gelecekte VacNet’in Yapay Zekasının Gelişip Gerçekten Hileleri Yakalayabileceğini Düşünüyorum.

Birde Owerwatch Benzeri Sistemin Geleceğini Söylüyorlar O Da Gelirse Çok Iyı Olur.

Faceit low eloda cok bulunmuyor faceit oynayabilirsiniz mm ve seçkin görmek pişmanlık son zamanlarda

• Beğen
Reaksiyonlar: luse
Son bi kaç aydır böyle hile gelmeyen maç yok seçkinde hatta ölüm maçı ,silah yarışında falanda bot olmayan maç yok

Oyuna döneyim dedim büyük aradan sonra mm ve seçkin nanay olmuş, arkadaş adamların saatleri 100-150 bile değil bi peekler var bi tepki süreleri var zywoo görse şapka çıkarır :D Hani zaten trust puanı düşmüş bariz hile olduğuda belli %70 e gelen adamlar hala ban yemiyor enteresan. Birde diyorsun kapa, bu sefer seni ezikliyor noob falan diye :D

Rapid trigger, snap tap ile resmi sunucularda oynamaya izin vermeyen valve. Aimbotlara çözüm bulamıyor yada bulmak istemiyor. Faceitte kısmen daha az hile ama hiç yok diyemeyiz. Defalarca denk geldim 2 bin civarı faceit maçım var. Ya yeni hesap açıp smurfingten ban yiyorlar yada hileden. Aylar sonra ban dediklerine dair bildirim geliyor. Bu arada faceitte snap tap falan serbest.

Geri