Sake13
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,417
LG samsung dahil tv sektörüne ucuk fiyatlar yatırmanın mantıklı olduğunu düşünmüyorum. Hepsi aşağı yukarı max 5-6 senede arıza çıkardıteknik ve özellik açısından tam bir fiyat performans görünüyor, bu üründe tek tereddütüm uzun vadedeki kullanım. sanki Garanti bitince bu televizyonlar bozulacakmış gibi
gecersiz diyorSepette OKUL1000 koduyla 1000 tl daha düşer.
PC de çalışmaz hocamLG samsung dahil tv sektörüne ucuk fiyatlar yatırmanın mantıklı olduğunu düşünmüyorum. Hepsi aşağı yukarı max 5-6 senede arıza çıkardı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
gecersiz diyor
bu fiyata çok iyidi ya denk geelir bir daha benceBİTMİŞ ALCAKTIM 17 ADET GÖSTERİYODU ŞUAN 3 ADET DİYO AMA ALDIRMIYOR
7 stok daha gelmişBİTMİŞ ALCAKTIM 17 ADET GÖSTERİYODU ŞUAN 3 ADET DİYO AMA ALDIRMIYOR
Lg bizde yıllardır var hiçbir arıza çıkarmadı +10 yıl olacak birazda kullanımla alakalı temiz kullanmak lazımLG samsung dahil tv sektörüne ucuk fiyatlar yatırmanın mantıklı olduğunu düşünmüyorum. Hepsi aşağı yukarı max 5-6 senede arıza çıkardı
gecersiz diyor
Ben de öyle düşünüyorum ama şöyle birşeyde var zaten LG samsung veya benzer markalarda 2x ödüyorsun, bu 5 sene götürse 5 sene sonra yeni modeli alırsın yineteknik ve özellik açısından tam bir fiyat performans görünüyor, bu üründe tek tereddütüm uzun vadedeki kullanım. sanki Garanti bitince bu televizyonlar bozulacakmış gibi
2 tane lg oled 55 inch tv miz var ikisi de 3-4 senede oled yanığı oldu oled pişmanlıktırLg bizde yıllardır var hiçbir arıza çıkarmadı +10 yıl olacak birazda kullanımla alakalı temiz kullanmak lazım
Ben de öyle düşünüyorum ama şöyle birşeyde var zaten LG samsung veya benzer markalarda 2x ödüyorsun, bu 5 sene götürse 5 sene sonra yeni modeli alırsın yine![]()