Arama sonuçları: *

• Users: MacWix
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. MacWix

2025 Hurda Teşvik Yasası! ÖTV'siz KDV'siz Sıfır Araç

Sıfır araç normalde 1,5milyon, sen almışsın ötv indirimi ile 900bine 1,200ye istediğine verirsin satışı sadece veremezsin. Ki fiyatlar geçen yıllar da o kadar arttı ki, ötv yi ödeyip satan bile var.
  2. MacWix

İş yerinde ve çevremde en 5-6 kişi var engelli indirimli araç aldılar ve sattılar.
  3. MacWix

Böyle bir şey olacağına değil inanmak ihtimal dahi vermiyorum. Daha önce ötv ve kdv indirimi ile taksicilere nakliyecilere engellilere bu destek sağlandı ve millet yamyam gibi saldırıp hiç etti. Hani nerde o bmw mercedes sarı taksiler, adamlar alıp 10-15 gün durakta bekletip götürüp sattılar...
  4. MacWix

1.000.000/1.300.000 arasi arac onerisi

O paraya şuan sıfır araç alabiliyorsun. Kesinlikle değerlendirilebilir bir araç, kampanya var. https://www.honda.com.tr/otomobil/modeller/honda-city/honda-city-fiyat-listesi
  5. MacWix

Engelli indirimi ile araba almak.

100k peşinat ile araç almanızın mümkün olacağını sanmıyorum. En az 3 ay daha para biriktirmeniz daha iyi olur. Bayiye gidip bilgi almanız daha iyi olur. Bazen Hyundai de faizsiz kampanyalar oluyor ve iyi fiyata alınabilir sıfır raporlu araç. Birde gerekirse başka illerdeki bayileri de arayıp...
  6. MacWix

arkadaşlar nasıl araba alınır mı sizce

Adana ve ötesinden araç alırken çok dikkatli olunmalı. Takla atmış araca hafif hasarlı diyorlar.
  7. MacWix

Binlerce togg satılmış bunlar nerede? trafikte seyir halinde hiç göremedim

Demin otoparkta iki tane gördüm.
  8. MacWix

2024'te Sıfır Arabalara ne kadar zam gelicek

Zam geleceğini düşünmüyorum. özellikle ilk 3 ay. Çünkü 2023 araçlar bayilerde çok var ve satamıyorlar istedikleri gibi, onun için kampanyalar başladı. seneye de 2024 girecek stoklara insanlar neden 2023 araç alsın ki? Bayilerde doğal olarak yeni kampanyalar ile 2023 modelleri eritmeye...
  9. MacWix

900.000TL'LİK 5 PARÇA HALİNDE 55.000'TL TRAMER KAYITLI ARABA ALINIR MI?

İyi bir fiyat avantajı var ve biniciysen aracın direk,şaselerini iyi bir ustaya gösterirsin,motor ve janzıman sıkıntısı yok ise alınır bence.
  10. MacWix

600.000 TL Bandına ilk otomobil önerebilir misiniz ?

2013 üstü i30 tavsiye ederim, elite paket yok yok. tam bir fiyat performans aracı 3 yıl kadar bindin bakım dışında sanayiye gitmedi. kia ve hyundaı mekanik olarak tavsiye edilir.
  11. MacWix

Togg yapılamaz diyenler nerede acaba?

Kendi uydumuzu da yapıyoruz herkes uydu mu alıyor?
  12. MacWix

Öneri Sizce en mantıklı araba hangisi?

Bende Teslacıydım ta ki TOGG görene kadar. 1666880290 Listede AUDI var ise başkasına bakılmaz, hemen hemen her konuda hepsinin voltranı gibi benim için.
  13. MacWix

500-600bin TL arası araba

hyundai dünyanın en az arıza çıkaran araçlarından biri hatta en iyisi diyebiliriz. i30um vardı yıllarca bindim bir kez bile hata vermedi diğer kullananlarda öyle dünya isti-atistikleride o şekilde hyundai-kia bu konuda çok iyi.
  14. MacWix

TOGG, Almanya'da test için görüntülendi!

Zaten o standardı yakalarsak direk ülke olarak 10level atlarız her konuda.
Top Bottom