MOON_MVR
80+ Bronze
Dostlar selam yakın zamanda bir kaç gündür kız arkadaşımın annesi ile aramızda birlikte para biriktirip bir araç alalım konusuna gelmeye başlamıştı ve dün akşam da kız arkadaşımın annesi engelli indiriminden bi araba alalım dedi.
Araç olarak henüz karar vermedik fakat başlangıçta bir kaç ay çalışıp para biriktirip kız arkadaşım da işe girerek tüm maaşını kenara atarak başlangıçta 75 ila 100 bin tl arası bir para ile engelli indiriminden bir araba almak istiyoruz.
İlişkimiz ciddiye gittiği ve evlilik konusunda kesin olduğumuz için arabayı engelli belgesi olan annesi üzerine almayı düşünüyoruz. Sedan veya hatchback tarzı bir şey olmasını istiyoruz ve max bütcemiz 500 bin tl civarı.
Bu sistem şimdi nasıl oluyor başta bir peşinat verip kalanını nasıl taksitlendiriyoruz + olarak aracı bir süre sonra benim üzerime alabiliyor muyuz ve araç için kredi çekmek mantıklı mı? Aylık ödeyebileceğimiz kredi tutarı 15k
Başlangıç olarak peşinat garanti 75k ama zorlarsak 100k olabilir.
Şu an da aktif borçlarım var boçlarım bitmesine 2 ay kaldı kredi notum çok etkilendi bu durumdan araç kredisi için kaç kredi puanım olması gerek? Şu an da 900 ila 1000 arası.
Düşündüğümüz arabalar egea grubu megane gurubu opel grubu
Ek olarak arabayı annesi üzerine alırsak benim kullanmamda bir kusur oluyor mu?
engelsizhareket.fiat.com.tr
Buradan almayı düşünüyor annesi kuvvetle ihtimal buradan alıcaz gibi cross yada hb
Araç olarak henüz karar vermedik fakat başlangıçta bir kaç ay çalışıp para biriktirip kız arkadaşım da işe girerek tüm maaşını kenara atarak başlangıçta 75 ila 100 bin tl arası bir para ile engelli indiriminden bir araba almak istiyoruz.
İlişkimiz ciddiye gittiği ve evlilik konusunda kesin olduğumuz için arabayı engelli belgesi olan annesi üzerine almayı düşünüyoruz. Sedan veya hatchback tarzı bir şey olmasını istiyoruz ve max bütcemiz 500 bin tl civarı.
Bu sistem şimdi nasıl oluyor başta bir peşinat verip kalanını nasıl taksitlendiriyoruz + olarak aracı bir süre sonra benim üzerime alabiliyor muyuz ve araç için kredi çekmek mantıklı mı? Aylık ödeyebileceğimiz kredi tutarı 15k
Başlangıç olarak peşinat garanti 75k ama zorlarsak 100k olabilir.
Şu an da aktif borçlarım var boçlarım bitmesine 2 ay kaldı kredi notum çok etkilendi bu durumdan araç kredisi için kaç kredi puanım olması gerek? Şu an da 900 ila 1000 arası.
Düşündüğümüz arabalar egea grubu megane gurubu opel grubu
Ek olarak arabayı annesi üzerine alırsak benim kullanmamda bir kusur oluyor mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fiyat Listesi
Engelliler için sunduğumuz hizmetleri ve uygun araç çözümlerini Fiat Engelsiz Hareket ile keşfedin!
Son düzenleme: