Neler Yeni

Engelli indirimi ile araba almak.

MOON_MVR

80+ Bronze
22 yaşında evlenmek başarı değil saçmalıktır.
Neden böyle düşündüğünü gram bilmemek le birlikte yaş hiç bir şey olmadığı gibi hiç bir şey değildir dostum. Biz bu şekilde uygun gördük bu şekilde olsun istiyoruz. Baktık 2 sene sonunda hazır hissetmedik erteleriz bir iki yıl daha ama asla kopmayız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok şanslısın abi biliyo musun.
Teşekkürler abicim.

aylık 15 ödeyeceğin kredinin faizi ya çok yüksek olucak 1 arabada bankaya alacaksın, ya da buna kurban olacaksın...
Evet bu yüzden bir şekilde ödeme planını 25 e zorlayacağım inşallah.

Toggda ötv yüzde 10 yani aracın en üst paketinde var galiba bu kredi o da muafiyetle 1.5m falan olur

MOON_MVR

80+ Bronze
Engelli muhabbetini kenara bırakacak olursak peki ortama 450 ila 500 bin tl arası 100k peşin kalanı taksitle ödenebilecek ikinci el araç neriniz nedir peki?

yenigeldim

80+ Silver
dostum kime göre neye göre o yaşta yuva kurmak için bir şeyin yoksa tabi öyledir ama bu adam bu halde vahiy gelmesini mi beklesin evlenmek için?
22 yaşında gerekli olgunluğa erişmiş olmuyorsun ki şu an 20 yaşında. Daha dürtüsel hareket ediyorsun. Evlenirim işte ne var falan diyorsun. Ama iş öyle olmuyor. İyi ki 20 li yaşların başındaki kızla evlenmemişim mesela. Zaman geçtikçe gözün açılıyor. 28-29 dan önce evlenmeyi de düşünmüyorum. Maddi olarak feraha ermeden bu işlere sakın girişmeyin her şey ters teper. Kaldı ki iyi kazanıyorum.

MOON_MVR

80+ Bronze
22 yaşında gerekli olgunluğa erişmiş olmuyorsun ki şu an 20 yaşında. Daha dürtüsel hareket ediyorsun. Evlenirim işte ne var falan diyorsun. Ama iş öyle olmuyor. İyi ki 20 li yaşların başındaki kızla evlenmemişim mesela. Zaman geçtikçe gözün açılıyor. 28-29 dan önce evlenmeyi de düşünmüyorum. Maddi olarak feraha ermeden bu işlere sakın girişmeyin her şey ters teper. Kaldı ki iyi kazanıyorum.
Konuyu dağıtmayalım teşekkür ederim bilgili yorumun için dikkate alacğaımdan emin olabilirsin. Fakat dediğim gibi benim görüşüm biraz daha farklı bir yönde. Rica etsem konuya dönebilir miyiz?

Engelli muhabbetini kenara bırakacak olursak peki ortama 450 ila 500 bin TL arası 100k peşin kalanı taksitle ödenebilecek ikinci el araç neriniz nedir peki?
Bu sorduğum soru üzerinden devam edelim mümkünse.

yenigeldim

80+ Silver
Araba konusuna gelirsek,nakit paran yoksa araba almayı unut. Faizler çok yüksek.

MOON_MVR

80+ Bronze
Araba konusuna gelirsek,nakit paran yoksa araba almayı unut. Faizler çok yüksek.
Nakit 100 150 arası çıkacak işte bunu peşinat olarak gösteremez miyiz?

Bir de bu katılım evim, fuzul ev gibi sistemler var onlar nasıl işliyor sizce mantıklı mı. Annemin kardeşinin eşi ordan c4 aldı ona sisteme girdikten 4 ay sonra çıkmış girişte 65k vermiş aylık 10 k ödüyormuş aracı aldı şimdi 23 ayı kalmış 23 ay daha ödemeye devam edecekmiş ama arabayı almış sizce bu mantıklımıdır?

Söylemeyi unuttum bir de ek 250 bin tl kredi çektiler de aldılar.

yenigeldim

80+ Silver
Nakit 100 150 arası çıkacak işte bunu peşinat olarak gösteremez miyiz?

Bir de bu katılım evim, fuzul ev gibi sistemler var onlar nasıl işliyor sizce mantıklı mı. Annemin kardeşinin eşi ordan c4 aldı ona sisteme girdikten 4 ay sonra çıkmış girişte 65k vermiş aylık 10 k ödüyormuş aracı aldı şimdi 23 ayı kalmış 23 ay daha ödemeye devam edecekmiş ama arabayı almış sizce bu mantıklımıdır?
Peşinat göstermen bir şeye yaramaz. Taşıt kredisi zaten yeni arabalar için falan onda da araç fiyatının belli bir oranını ödemen gerekiyor. 100-150 ile zor.

Eminevime falan bulaşmam şahsen kura falan oluyor şanslı olan arabasını alıp çıkıyor, sen ödüyorsun araba bekliyorsun vs vs. Bir sürü mağduru var.

Bu kredi oranlarıyla araba alamazsın. Taşıt zaten çıkmaz. Tüketici çeksen 100 bine 200 ödersin 2 senede. 3 kişi 100 çekse 300+ sende sendeki 150. Anca 450 yapar. 300 krediye 600 ödersin 2 senede. Yani para biriktirmeye bak. Krediyle falan alınsa şu an ben alırım. Ödeme gücüm var ama zarar ederim,mantıksız.

MOON_MVR

80+ Bronze
Peşinat göstermen bir şeye yaramaz. Taşıt kredisi zaten yeni arabalar için falan onda da araç fiyatının belli bir oranını ödemen gerekiyor. 100-150 ile zor.

Eminevime falan bulaşmam şahsen kura falan oluyor şanslı olan arabasını alıp çıkıyor, sen ödüyorsun araba bekliyorsun vs vs. Bir sürü mağduru var.

Bu kredi oranlarıyla araba alamazsın. Taşıt zaten çıkmaz. Tüketici çeksen 100 bine 200 ödersin 2 senede. 3 kişi 100 çekse 300+ sende sendeki 150. Anca 450 yapar. 300 krediye 600 ödersin 2 senede. Yani para biriktirmeye bak. Krediyle falan alınsa şu an ben alırım. Ödeme gücüm var ama zarar ederim,mantıksız.
Mantıklı söylüyorsun anladım teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,787
Üyeler
161,345
Son üye
TEUFELS
Top Bottom