Neler Yeni

Engelli indirimi ile araba almak.

yenigeldim

80+ Silver
Resmi olarak evlenmediğin kimseyle bu işe girme yaşın zaten genç. Paran gitmesin boşuna.

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı
bence bi 700k kadar daha biriktir abi sorunsuz bir araç alırsın o zaman.(bildiğim kadarıyla o kadın da kenara para atma konusunda uzmandı :D.)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Resmi olarak evlenmediğin kimseyle bu işe girme yaşın zaten genç. Paran gitmesin boşuna.
bu öyle bir iş değil kral yakından tanımıyorsun adamı.

yenigeldim

80+ Silver
bence bi 700k kadar daha biriktir abi sorunsuz bir araç alırsın o zaman.(bildiğim kadarıyla o kadın da kenara para atma konusunda uzmandı :D.)
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu öyle bir iş değil kral yakından tanımıyorsun adamı.
Adamı tanımakla ne alakası var tam olarak onu anlayamadım?

MOON_MVR

80+ Bronze
Siz önce bir engelli raporu alın hocam o işler öyle kolay olmuyor. Ben annemi götürdüm %86 da kaldı %90 ve üstü engeli olması lazım. Niye kullanamıyorum dersen sadece eş ve çocuklar kullanabilir arabayı sen dışarıdan birisin kullanamazsın.
Raporu var zaten sadece sormadım fakat sürekli evine bankacılar geliyor size engelli araç indirimi çıkıyor size araç kredisi verelim rahat git gel yapın falan diyordu. Ondan kafama takıldı bir de atıyorum aracı ben kullanıyorum illaki yanımda olmalarına gerek var mı çünkü günlük işe git gel de yapacağım. Bir de neden böyle dicek olursanız zaten aracın parasının çoğunu onlar ödücek onlara sadece sürücek adam lazım ondan istiyorlar böyle bir şey yakın çevresinde de tek ben olduğum için benimle yapmak istiyorlar. Annesi ve babası tarafında hiç erkek yok hepsi kız tek erkek babaları o da gemici zaten.

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı

MOON_MVR

80+ Bronze
Raporu var zaten sadece sormadım fakat sürekli evine bankacılar geliyor size engelli araç indirimi çıkıyor size araç kredisi verelim rahat git gel yapın falan diyordu. Ondan kafama takıldı bir de atıyorum aracı ben kullanıyorum illaki yanımda olmalarına gerek var mı çünkü günlük işe git gel de yapacağım. Bir de neden böyle dicek olursanız zaten aracın parasının çoğunu onlar ödücek onlara sadece sürücek adam lazım ondan istiyorlar böyle bir şey yakın çevresinde de tek ben olduğum için benimle yapmak istiyorlar. Annesi ve babası tarafında hiç erkek yok hepsi kız tek erkek babaları o da gemici zaten.
Annesinin kredi kartı limiti 2 milyon tl mi ne oldu babası aylık gemiden sürekli 250 bin 300 bin tl falan maaş alıyor uluslar arası deniz yolları 1. kaptanı bu yüzden sağlam maaşları oluyor annesinin de emekli ve engelli maaşı falan var her ay karttan harcayıp karta yatırıyorlar bu yüzden kart limiti uçmuş geçen de ablasının düğün alışverişi için damat bohçası almaya gittiğimde limiti görmüştüm şeytan diyor kullan hepsini XD

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı
1713251603429.png
en kötü ihtimal özel şoför olarak gösterirsin kendini.

yenigeldim

80+ Silver
Annesinin kredi kartı limiti 2 milyon TL mi ne oldu babası aylık gemiden sürekli 250 bin 300 bin TL falan maaş alıyor uluslar arası deniz yolları 1. kaptanı bu yüzden sağlam maaşları oluyor annesinin de emekli ve engelli maaşı falan var her ay karttan harcayıp karta yatırıyorlar bu yüzden kart limiti uçmuş geçen de ablasının düğün alışverişi için damat bohçası almaya gittiğimde limiti görmüştüm şeytan diyor kullan hepsini XD
250 k maaş varsa neden arabaya siz para topluyorsunuz onu anlamadım.

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı

yenigeldim

80+ Silver
zaten çoğunu onlar verdi diyor ya sürecek adam lazım olduğu için böyle yapmışlar.
Neyi onlar vermiş. Max 75-100k çıkar diyor. Üstünü tamamlama derdinde. Bi yerde tutmayan bir şey var. 250-300k maaş giren evde araba mı yok şimdi? Ya da 500 k mı çıkaramıyorlar.

MOON_MVR

80+ Bronze
Ya 20 yaşındalar. Bu yaşta ilişkinin sürmesi düşük ihtimal. Ha devam eder mi edebilir. İşler ilerde çok değişebilir. Kimseye para vermemek lazım.
tabii ki sen de haklısın başlarda böyle bir düşüncemiz yoktu fakat şimdi işler ciddiye bindi allah izin verirse 2 seneye nişan düşünüyoruz. Benim zaten öyle benle ilgilenen bir ailem yok gibi bir şey olduğu için genel hayatımı onlar ile geçiriyorum ister istemez evladı gibi bir şey oldum bu yüzden kadın bana güvendiği için böyle bir şey yapıyor. İmkan olsa direk benim üzerime alıcaz zaten fakat malum araç piyasası belli alım gücü belli.

yenigeldim

80+ Silver
tabii ki sen de haklısın başlarda böyle bir düşüncemiz yoktu fakat şimdi işler ciddiye bindi allah izin verirse 2 seneye nişan düşünüyoruz. Benim zaten öyle benle ilgilenen bir ailem yok gibi bir şey olduğu için genel hayatımı onlar ile geçiriyorum ister istemez evladı gibi bir şey oldum bu yüzden kadın bana güvendiği için böyle bir şey yapıyor. İmkan olsa direk benim üzerime alıcaz zaten fakat malum araç piyasası belli alım gücü belli.
Kadının sana güvenmesini gerektirecek bir şey yok ki burada.

Top Bottom