Neler Yeni

2024'te Sıfır Arabalara ne kadar zam gelicek

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Görkem
Bütçe
1600000
İyi forumlar, 2024'te engelli raporu artınca sıfır araba almayı planlıyoruz. Arabalar şu anki fiyatın çok üstüne çıkar mı yoksa 100 bin civarı mı artar.

Receb İvedik

80+ Bronze
yerli araclara indirim gelecek diyen de var yuklu zam gelecek diyende

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
İyi forumlar, 2024'te engelli raporu artınca sıfır araba almayı planlıyoruz. Arabalar şu anki fiyatın çok üstüne çıkar mı yoksa 100 bin civarı mı artar.

Net bişey söylenemez artışta. Orası süpriz artık her şey beklenir...

MacWix

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Zam geleceğini düşünmüyorum. özellikle ilk 3 ay. Çünkü 2023 araçlar bayilerde çok var ve satamıyorlar istedikleri gibi, onun için kampanyalar başladı. seneye de 2024 girecek stoklara insanlar neden 2023 araç alsın ki? Bayilerde doğal olarak yeni kampanyalar ile 2023 modelleri eritmeye bakacaklar. Hiç bir şey yapmasalar ötv zammını yansıtmadan satacaklardır kampanya olarak. Galerilerde de araba dolu yılbaşından sonra vergisi harcı pulu hepsi masraf bağladıkları parada cabası. Onlarda ufaktan elden çıkartmaya çalışacaklar zaten bizde kışın araç piyasısı ölür o yüzden ramazan bayramına kadar bir artış beklemiyorum, aksine gerileme bekliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Görkem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yerli araclara indirim gelecek diyen de var yuklu zam gelecek diyende
Net bişey söylenemez artışta. Orası süpriz artık her şey beklenir...
Zam geleceğini düşünmüyorum. özellikle ilk 3 ay. Çünkü 2023 araçlar bayilerde çok var ve satamıyorlar istedikleri gibi, onun için kampanyalar başladı. seneye de 2024 girecek stoklara insanlar neden 2023 araç alsın ki? Bayilerde doğal olarak yeni kampanyalar ile 2023 modelleri eritmeye bakacaklar. Hiç bir şey yapmasalar ötv zammını yansıtmadan satacaklardır kampanya olarak. Galerilerde de araba dolu yılbaşından sonra vergisi harcı pulu hepsi masraf bağladıkları parada cabası. Onlarda ufaktan elden çıkartmaya çalışacaklar zaten bizde kışın araç piyasısı ölür o yüzden ramazan bayramına kadar bir artış beklemiyorum, aksine gerileme bekliyorum.
Tamamdir sağolun,bakalim her seyi zaman gostericek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,562
Üyeler
166,781
Son üye
Bilinmeyencevaplar
Top Bottom