Emsallerinin üç de biri fiyatına satsa anca o zaman alırım yoksa kesinlikle almam. Bineceğim zaten demeyin ileride ne olacağı belli olmaz model yükseltmek icab eder ve arabayı elden çıkaramazsınız
Doğru diyon hocam gönülde bu gavur malları yerine yerli togg var da işte şu anda bütçemin iki katı ileride inşallah.
Egea Cross kuzenimde vardı güzel araba mantıklı geldi şu an. Otomatik vites olması lazım, crossların hangi modelleri tutuluyor acaba
Geniş araba lazım ya, Toyota Verso ile Pegoeut 3008 de bakıyorum. Bu tarzda olması lazım illaki. Tiguan'ı da aynı fiyatlarda görünce buna gönül tutuldu.
Reno düşünmüyom hocam sağ olun.
Hocam C3'ler küçük geldi ya geniş lazım mvp tarzı
Hocam Reno düşünmüyorum bir de sedan olmasın aklımda şu anda pego 3008 tarzı bir şey var.
Arkadaşlar selam. 800 bin ve çevresinde araç bakıyorum, Araç Toyota Verso veya Citroen 3008 gibi geniş olması lazım. Bir de otomatik olursa güzel olur. Teşekkürler.
Yerli ve milli arabamız olduğu için almak isterim tabii ki ama genel olarak elektrikli araçlar için biraz erken gibi. Lakin TOGG'un Sedan modeli çıkınca o zaman fikrim değişebilir.
Araç kamerasının önemi işte. Günümüzde farz oldu. Bende bu sene girdim sınava ve dubalar vidalı filan da değildi ne alaka vidalı dubayi da ilk defa duydum.