Arama sonuçları: *

1. Margot Robbie

1.1 Milyon TL'ye Hangi Arabayı Tercih Etmeliyiz?

Kia Sportage kullanıyorum memnunum tavsiye ederim
  2. Margot Robbie

👀Tamirat Tadilat Tofaşı inceledi🚘

Bizim niye böyle bir programımız yok valla yapsalar çok tutar ha
  3. Margot Robbie

Öneri Araba alırken nelere dikkat etmeliyiz

Dacia sandero ya bak
  4. Margot Robbie

Ağır hasarlı araç alınır mı?

Emsallerinin üç de biri fiyatına satsa anca o zaman alırım yoksa kesinlikle almam. Bineceğim zaten demeyin ileride ne olacağı belli olmaz model yükseltmek icab eder ve arabayı elden çıkaramazsınız
  5. Margot Robbie

800 - 900 Bin ₺ Arası Araç Tavsiyesi

Doğru diyon hocam gönülde bu gavur malları yerine yerli togg var da işte şu anda bütçemin iki katı ileride inşallah. Egea Cross kuzenimde vardı güzel araba mantıklı geldi şu an. Otomatik vites olması lazım, crossların hangi modelleri tutuluyor acaba
  6. Margot Robbie

Geniş araba lazım ya, Toyota Verso ile Pegoeut 3008 de bakıyorum. Bu tarzda olması lazım illaki. Tiguan'ı da aynı fiyatlarda görünce buna gönül tutuldu.
  7. Margot Robbie

Tiguan tarzında olsun ya SUV gibi ama başka model göstersenizde gönlüm Tiguan'da kaldı.
  8. Margot Robbie

Niyekine dostum
  9. Margot Robbie

Tiguan düşünüyorum. Genelde 2012-2014 model mevcut. Önereceğiniz Tiguan ya da benzeri araç var mıdır? Beğendiğim araç https://shbd.io/s/WRTPq7Yi
  10. Margot Robbie

Yardım 800 Bin Araç Tavsiyesi

Sağ olun bilgilendirme için hocam, 1.6 lara bakıyordum zaten
  11. Margot Robbie

Reno düşünmüyom hocam sağ olun. Hocam C3'ler küçük geldi ya geniş lazım mvp tarzı Hocam Reno düşünmüyorum bir de sedan olmasın aklımda şu anda pego 3008 tarzı bir şey var.
  12. Margot Robbie

Arkadaşlar selam. 800 bin ve çevresinde araç bakıyorum, Araç Toyota Verso veya Citroen 3008 gibi geniş olması lazım. Bir de otomatik olursa güzel olur. Teşekkürler.
  13. Margot Robbie

-ANKET- TOGG alır mısınız?

Yerli ve milli arabamız olduğu için almak isterim tabii ki ama genel olarak elektrikli araçlar için biraz erken gibi. Lakin TOGG'un Sedan modeli çıkınca o zaman fikrim değişebilir.
  14. Margot Robbie

Direksiyon sınavındaki Heyetin sorumsuz olması

Araç kamerasının önemi işte. Günümüzde farz oldu. Bende bu sene girdim sınava ve dubalar vidalı filan da değildi ne alaka vidalı dubayi da ilk defa duydum.
  15. Margot Robbie

Direksiyon sınavı zor mu?

O zaman eğitime bile gitmesine gerek yok yav
  16. Margot Robbie

Direksiyon sınavı zor mu?

Süre süre alışır hiç zor değil. Sinyal kırmızı çizgi. Zaten sürdükçe otomatik sinyal vermeye başlar.
  17. Margot Robbie

Sarı sitede 3 adet TOGG yayında

1.3 milyona koyan adamın karizma
  18. Margot Robbie

TOGG'A ZAM GELDİ

Hâlâ uygun
  19. Margot Robbie

Mini Cooper 5 Kapı 2022 İçin Jant Lastik Tavsiyesi

Şöyle bir jant da olabilir Volk Te37, Ama Fatih'in attığı daha iyiydi bence.
  20. Margot Robbie

• Abdullah Hacıgül yeni araba aldı ! 🥰 Hayırlı olsun.

Hayırlı olsun, kazasız belasız sürer umarım.
Top Bottom