• Abdullah Hacıgül yeni araba aldı ! 🥰 Hayırlı olsun.

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,375
Dostlar, kadim emektâr kardeşimiz araba almış kendine. Mini Cooper tercih etmiş.
Bence sana en çok Tesla giderdi ama tabi ki de çok çok pahalı 🥲 sen elektrikli seversin kesin. Yakıt masrafı asla cep yakmaz. Hibrid de aynı şekil.

Allah hayırlı etsin, kaza bela vermesin inşallah.
Güle güle kullan @Abdullah Hacıgül tüm emeklerinden ötürü bunu tabii ki de sonuna kadar hakediyorsun. 🤍
Screenshot_20220609-204210_Instagram.jpg

Son düzenleme:
Dostlar, kadim emektâr kardeşimiz araba almış kendine. Mini Cooper tercih etmiş.
Bence sana en çok tesla giderdi ama tabi ki de çok çok pahalı 🥲 sen elektrikli seversin kesin. Yakıt masrafı asla cep yakmaz. Hibrid de aynı şekil.

Güle güle kullan @Abdullah Hacıgül tüm emeklerinden ötürü bunu tabii ki de sonuna kadar hakediyorsun.
Alıntıyı görüntüle
ho

Abi aileyiz diyorsun arabayı götürüyorsun noluyo ?

Hayırlı olsun abi :D Umarım çok daha iyilerine sahip olursun <3 @AbdullahHacıgül

hayırlı olsun

tercih edeceğim bir araba değil ama zevkler tartışılmaz. Hayırlı olsun. kazasız belasız kullanmak nasip etsin

Bence sana en çok tesla giderdi ama tabi ki de çok çok pahalı 🥲 sen elektrikli seversin kesin. Yakıt masrafı asla cep yakmaz. Hibrid de aynı şekil.

Güle güle kullan @Abdullah Hacıgül tüm emeklerinden ötürü bunu tabii ki de sonuna kadar hakediyorsun.
Alıntıyı görüntüle
İşine Gelince Family İşine Gelince Money me
Olmuyor böyle Hacıgül
Nerde bizim forum vergileri

Bence sana en çok Tesla giderdi ama tabi ki de çok çok pahalı 🥲 sen elektrikli seversin kesin. Yakıt masrafı asla cep yakmaz. Hibrid de aynı şekil.

Alıntıyı görüntüle
Güzel diyip nazar degdirmekte istemiyorum .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,152,006
Üyeler
183,201
Son üye
wolfkan
Geri