Mini Cooper 5 Kapı 2022 İçin Jant Lastik Tavsiyesi

Gun metal rengi de var bu jantın istersen abi.
1655315867083.png

Kardolar biliyorsunuz bir Mini aldım falan filan şimdi ufak ufak yükleme işlemlerine başladık AMA jant konusunda kararsızım kaldım OZ GUNMETAL nasıl? Sizi kardeş abi gibi görüyorum sizinle paylaşıyorum böyle şeyleri story bile atmıyorum yorumlarınızı bekliyorum.

Varsa farklı tavsiyeleriniz bekliyorum.

Alıntıyı görüntüle
fotoğraftaki gayet güzel gibi, yenur omega 5.

Abdullah tekrardan hayırlı olsun. Kazasız belasız. Gunmetal yerine siyah cok daha havalı durur hatta mat siyah kullanması zor olsada resmen aracın havasını değiştirecektir. Belki bir de coil yaparsan yakışıklılığına yakışıklılık katacaktır aracın

silindi

Son düzenleme:
Ben olsam O.Z Racing Superturismo tercih ederdim. Mini Cooper'a bence en çok bu jant yakışıyor.

1655316348072.png

1655316474089.png

1655316533451.png

Ben olsam O.Z Racing Superturismo tercih ederdim. Mini Cooper'a bence en çok bu jant yakışıyor.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Benim de tercih edeceğim jant bu olurdu.
Jant çok güzel oturuyor arabaya. Yalnız orijinal jantların bijon aralığı 5*120 (yanlışım olabilir pek bir kaynak bulamadım) ve OZ RACİNG jantların geneli 5*112 aralığını kullanıyor. Spacer ihtiyacı olabilir. Jantları almadan önce mutlaka jantın bijon aralıklarına bakın eğer aynı ebatta bulamazsanız spacer şart olur.

bende bunu aldım bugün :cry:

:cry:

Citroen Nemo 14'' inç Uyumlu Jant Kapağı 4 Adet 1 Takım 3004

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,596
Üyeler
183,142
Son üye
Yolcu12