Arama sonuçları: *

1. MasterOfPuppets

Mini Cooper 5 Kapı 2022 İçin Jant Lastik Tavsiyesi

Abdullah tekrardan hayırlı olsun. Kazasız belasız. Gunmetal yerine siyah cok daha havalı durur hatta mat siyah kullanması zor olsada resmen aracın havasını değiştirecektir. Belki bir de coil yaparsan yakışıklılığına yakışıklılık katacaktır aracın
  2. MasterOfPuppets

• Abdullah Hacıgül yeni araba aldı ! 🥰 Hayırlı olsun.

Hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde binsinler inşallah
  3. MasterOfPuppets

Bir kriz daha kapıda: Otomobil fiyatlarına tekrar zam gelebilir !

Ya düşünün ben aracıma yedek parça almak için bakındığımda adet başına yüksek rakam çıkıyordu. Hurda kazalı halini bile daha uyguna alabiliyordum. Resmen kontrol den cıktı her şey.
  4. MasterOfPuppets

Bir kriz daha kapıda: Otomobil fiyatlarına tekrar zam gelebilir !

Zamanında hurda indirimi için topladıkları arabalar şu anda 40 - 50 - 60 bin tllere tekrar piyasada. Kontrolden çıktı iyice.
  5. MasterOfPuppets

Basınçlı Yıkama Şampuanı Önerisi

Bende bir deneyeyim o halde. Teşekkür ederim.
  6. MasterOfPuppets

Fırçasızmı biliyormusunuz ? Çünkü bu firmanın bir de "fırçasız" yıkama şampuanları var
  7. MasterOfPuppets

Arkadaşlar Merhaba, Hali hazırda Divortexin Alpha Foam'ını kullanıyorum ancak artık değiştirme vakti geldi. Basınçlı yıkama makinelerinde kullanmak için hangi marka şampuanları kullanıyorsunuz ? Köpük yoğunlukları ne durumda varsa önerileriniz paylaşmanızı rica ederim.
  8. MasterOfPuppets

Kırmızı ışıkta geçen Yaya.

Yaya geçidinin neresinde olduğu oldukça önemli bu durumda. Örneğin seyir sol tarafta devam ederken bir anda soldan yola çıkarda başka, geçidin tam ortasında ise başka değerlendirilir. Neticede ağır yürüyen vs. biri olabilir ve yürüyüşü esnasında ışık kırmızıya dönmüş olabilir. Bilemeyiz...
  9. MasterOfPuppets

Arabamız Ne kadarlık karavan çekebilir ?

Benzer bir araştırmaya bende girdim çekme çekme karavan sevdası sardı ortalama 1300 1500 kiloluk bir çekme karavsnı rahatlıkla çekecektir. Ancsk öncesinde çeki demiri işlemleriniz vs olacak eğer yok ise oda bir tık vsktinizi alacaktır. O kısmı da araştırın derim.
  10. MasterOfPuppets

2.0 TDI 4x4 Passat vs SuperB Laurin&Klement Crystal

Laurin&Klement Crystal gördüğümde bayılmıştım inanılmaz yakışıklı bir araba hatta bir dönem ciddi ciddi bakmıştım ancak alım gücü bitti ve aracımla aralarındaki fark oldukça açıldığı için heves şeklinde kaldı.. Ben olsam Superb alırdım..
  11. MasterOfPuppets

1979 CJ5 pişmanlığı

:D:D:D:D:D:D:D
  12. MasterOfPuppets

1979 CJ5 pişmanlığı

İlk foto yıkılıyor :) şaka bir yana. Meraklısı geldiği gibi sat gitsin. Parası pulunu geçtim stresi yorar fazlasıyla..
  13. MasterOfPuppets

dfffsdfadfsdfsdfsasdf

O zaman direk bu üründen alın. Harika tamizliyor ve bereketli.
  14. MasterOfPuppets

dfffsdfadfsdfsdfsasdf

Valla ben aşağıdaki ürünü alarak sulandırıp dolduruyorum. Gayet güzel temizliyor ve sıkıntısız ürün. Ama soğuk bir ilde oturuyorsanız donma vs. olmaması adına antifrizli cam sularından benzinliklerden alabilirsiniz. https://www.hepsiburada.com/sonax-konsantre-cam-suyu-1-100-pm-otson371100
  15. MasterOfPuppets

Kırmızı sinyalli araçlar trafikte olmamalı.

En azından sinyal veriyorlar diyerek umursamamak lazım.. En azından ben öyle yapıyorum.
  16. MasterOfPuppets

Arabamı şimşek mcqueen'e çevirmek istiyorum.

N11 ve türevi sitelerde etiket yapan firmalar var ararsanız denk gelirsiniz özel mesaj yolu ile kendilerine ulaşın ihtiyacınıza uygun birşeyler yapabilirler diye düşünüyorum. Veya normal reklam işi yapan firmalarda konuya yardım edebilirler.
  17. MasterOfPuppets

E36 Silecek Önerir Misiniz?

Citroen C5'im var Boschun aero eco kullandım daha sonrasında aero twin almaya başlamıştım ancak fiyat öyle uçtu ki RBW nin direk uyumlu muz sileceğini aldım gayet memnunum en son yağan yoğun kardan sonra bile yapısı bozulmadı silmesinde de herhangi bir problem yok. Fiyat performans olarak güzel...
  18. MasterOfPuppets

E36 Silecek Önerir Misiniz?

Bir süredir aracımda bosch silecek kullanıyordum ama fiyst artışları sonrasında rbw ye yöneldim. Büyük kar yağışından sonrs bile hiç bozulma deforme olmadı kısmen ekonomik sayılır
Top Bottom