silecek suyu tükenmiş sade musluk suyu ya da hazır su koysam olur mu marketler de satılan araba için olan camsillerden bulamadım bir arkadaş musluk suyuna normal camsil sık oda olur dedi bir sıkıntı olmaz dimi tıkanma ya da cam da aşındırma tarzı sizler neler uyguluyorsunuz
Direk normal su koyuyoruzsilecek suyu tükenmiş sade musluk suyu ya da hazır su koysam olur mu marketler de satılan araba için olan camsillerden bulamadım bir arkadaş musluk suyuna normal camsil sık oda olur dedi bir sıkıntı olmaz dimi tıkanma ya da cam da aşındırma tarzı sizler neler uyguluyorsunuz
Normal musluk suyu kireçlenme yapabilir diye duymuştum.silecek suyu tükenmiş sade musluk suyu ya da hazır su koysam olur mu marketler de satılan araba için olan camsillerden bulamadım bir arkadaş musluk suyuna normal camsil sık oda olur dedi bir sıkıntı olmaz dimi tıkanma ya da cam da aşındırma tarzı sizler neler uyguluyorsunuz
silecek suyu tükenmiş sade musluk suyu ya da hazır su koysam olur mu marketler de satılan araba için olan camsillerden bulamadım bir arkadaş musluk suyuna normal camsil sık oda olur dedi bir sıkıntı olmaz dimi tıkanma ya da cam da aşındırma tarzı sizler neler uyguluyorsunuz
antalya da yaşıyoruz haliyle donma sorunu olmaz bundan alayım olmazsa teşekkürlerValla ben aşağıdaki ürünü alarak sulandırıp dolduruyorum. Gayet güzel temizliyor ve sıkıntısız ürün. Ama soğuk bir ilde oturuyorsanız donma vs. olmaması adına antifrizli cam sularından benzinliklerden alabilirsiniz.
antalya da yaşıyoruz haliyle donma sorunu olmaz bundan alayım olmazsa teşekkürler