dfffsdfadfsdfsdfsasdf

silecek suyu tükenmiş sade musluk suyu ya da hazır su koysam olur mu marketler de satılan araba için olan camsillerden bulamadım bir arkadaş musluk suyuna normal camsil sık oda olur dedi bir sıkıntı olmaz dimi tıkanma ya da cam da aşındırma tarzı sizler neler uyguluyorsunuz
silecek suyu tükenmiş sade musluk suyu ya da hazır su koysam olur mu marketler de satılan araba için olan camsillerden bulamadım bir arkadaş musluk suyuna normal camsil sık oda olur dedi bir sıkıntı olmaz dimi tıkanma ya da cam da aşındırma tarzı sizler neler uyguluyorsunuz
Direk normal su koyuyoruz

Normal musluk suyu kireçlenme yapabilir diye duymuştum.

Valla ben aşağıdaki ürünü alarak sulandırıp dolduruyorum. Gayet güzel temizliyor ve sıkıntısız ürün. Ama soğuk bir ilde oturuyorsanız donma vs. olmaması adına antifrizli cam sularından benzinliklerden alabilirsiniz.

Özel silecek suyu koyacağına musluk suyu koy baya kar edersin. Kireçlenme olduğunda 5dk da ince iğne ile memeleri temizlersin

O benzinliklerden marketlerden aldığın mavi su hiçbir işe yaramaz. Boyalı su o. Motulun yeşil silecek suyu var onu al. Konsantre o zaten. Bir çay bardağı kadar ondan koy gerisini normal su ile doldur. Gel teşekkür et sonra.

Shell'lerde satılan cam suyunu kullanıyorum (şişe su ile mevsime göre derişim yaparak).
Normal musluk suları çok kireçli oluyor ve tıkanmaya sebep oluyor.

Yaşadığınız bölgeye göre musluk suyu koymanız yanlış olacaktır. Direkt cam suyu alın ya da benzinliklerde yer alan Hava-Su bölümündeki sudan doldurun. Saf su da bir alternatif.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,876
Üyeler
186,256
Son üye
bilaldrsngl
Geri