Arama sonuçları: *

1. Matt Murdock

1.200.000 ile 1.700.000 arası araba önerisi

2022 Temiz bir Skoda Superb alın keyfinize bakın.
  2. Matt Murdock

👀Tamirat Tadilat Tofaşı inceledi🚘

Bizde ne var ki o da olsun. Gider Fiat Egea inceler bizimkiler.
  3. Matt Murdock

Yardım Aracın Antifrizini doldurdum (bugün) ama kendi kendine bitmiş?

Sorun yine devam ediyor
  4. Matt Murdock

Antifrizli kullanıldı hocam. Dikkat ediyoruz zaten arabayı düzgün kullanmaya. Sanırsam başka yerde sızdırma yok o boru gibi olan yerdeydi sıkıntı işte değişmiştiler 1.5 ay önce, çatlamış yapıştırdılar bugün. Çoktan bizimkiler uzun yola gitti. 1 haftaya gelecekler. Ondan sonra araba bende her gün...
  5. Matt Murdock

Yetkili servis yok zaten burada o yüzden özel servis. Yine de hem kendileri sıfır taktılar hem de çatlayan sıfır şeyi yapıştırdılar. İkisi de aynı yer.
  6. Matt Murdock

Yapıştırdılar parçayı. 3 Litre antifriz ve işçilik ile birlikte 1100 TL para aldılar. Şu anlık sorun yok ama yapıştırılan yerin çatlamayacağı benim aklıma yatmadı. Daha 1.5 ay önce değiştirilen boru, ona da 1k küsür vermiştik yine.
  7. Matt Murdock

O da zararlı diye biliyorum. Hadi akmasa sadece onu koyalım da o da akıp gidecek.
  8. Matt Murdock

Akşam tam anlayamadım telefon ışığıyla baktım ama işte o ıslak olan yerden aşağısına doğru damlamış ful çünkü o hizadaki yerler ıslanmış. Tam o ıslak olan plastiğin çizgisinde kabarcık kabarcık su vardı biraz oradan olabilir veya anlamadım çatladı vs. altından mı damlıyor bilemiyorum. O şekilde...
  9. Matt Murdock

Daha önce de kaçırdığı için değiştiler. Sanırım Opel Astralarda kronik sorun sürekli sızdırıyor. Yine de bir kaç saat içinde neredeyse tamamın bitmesi çok saçma geldi. Bizimkiler yola çıkmadan önce fark etmişim iyi ki. Mecbur yarın ustaya gidecek başka çözümü yok.
  10. Matt Murdock

Opel Astra 2016 J kasa. Haftalar önce değişmiştik, belki de bitik şekilde kullandık. Bugün yıkamak için açtığımda olmadığını görünce doldurdum, 30 dakika önce kontrol ettim neredeyse bitmeye yakın derecede azalmış. Tanıdık biri vidaları sık gibi bir şey dedi ama sıkacak uygun alet vs. yok...
  11. Matt Murdock

1.4 1.5 milyon arası araba önerisi

Araştırılırsa bulunur gibime geliyor. Maksimum 70.000 KM falan bulunur.
  12. Matt Murdock

1.4 1.5 milyon arası araba önerisi

2022-23 Superb olabilir
  13. Matt Murdock

Üniversite Öğrencisi İçin Otomatik Araba Önerisi

Şahsen ben Golf alırdım. Senin için ideal ve güzel olur.
  14. Matt Murdock

2015 Ford Fiesta 1.5 aldık (580.000 TL) Nasıl?

Bildiğim kadarıyla trend x olması lazım. Öyle değilse detaylarını yazarım birazdan. Daha bu sabah görüp gittik ilanı, fazla aceleye geldi. 1721828509 Yarın sabah olacak satış. Akşam detaylı konuşuruz elbette. Sonucu yazarım.
  15. Matt Murdock

Trend x hocam
  16. Matt Murdock

Konuşmayaca çalışacağım dinlerseler. PC için 70k biriktirdim onu ekleyeyim diyorum razı da olmuyorlar valla içime sinmiyor hiç. Alırsalar da yapacak bir şeyim yok.
  17. Matt Murdock

Hocam birde bakıyorum biraz daha ucuza kaçınca ağır hasar kayıtlı vs ilanlar var.
  18. Matt Murdock

Manuel hocam. Tanıdık sanayicilere sordular, temizse alın dedi hepsi. Ben de sarı siteye göz ucuyla baktığımda 50 bin üstüne otomatik bulurduk gibi ama çok karıştırınca da kafamızı karıştırma diye tantana yapıyorlar. 1721827438 Manuel
  19. Matt Murdock

Aile için değil hocam, aile için 2016 Opel Astra var. Bu ben ve abim için. Biraz ben kullanacağım görev yerine gidince abim alıp götürecek. Kendisine yeni bir araba alana kadar onda kalacak. Maaşı 60k+ olduğu için 2 yıl içinde yeni araba alırsa bu benim olmuş olacak. 1721827181 Dizel hocam...
  20. Matt Murdock

Satış yarın sabah yapılacak. Bugün ise ekspertiz soktuk ve araba temiz, hiç kazası yok. Küçük çizikleri var her arabada olduğu gibi ama uzaktan çok temiz duruyor. Yuvarlama düz 130.000 kilometre. Aylardır araba arıyoruz, amacımız daha iyi bir şey almaktı ama kredi çekmeden halletmek için bunu...
Top Bottom