Arama sonuçları: *

1. Montofteam

Araba Tavsiyesi araniyor. Otomatik

Sedan mı yoksa hc mi? Güç önemli mi? Genç olsun ort özellikler mi olsun yoksa eski ama donanımlı mı olsun?
  2. Montofteam

Citroen Marka Bu Araba Alınır mı?

Hem 270 binde hem kronikleri varmış anladığım kadarıyla ve ayrıca araba çok darmış ama az yakıyormuş. Citroen saxo 1.4 alınır mı diye yaz google a diğer forumlardaki yorumları okuyuver.
  3. Montofteam

Citroen Marka Bu Araba Alınır mı?

Bence eski pejo ve citroen alınmaz genelde ya elektriklerinde bir sorun oluyor ya da motorunda ki ikisi de uğraştırır. Zaten her türlü eski sorun çıkarır da en azından: https://shbd.io/s/dbPtAPHW Toyata candır Onun dışında adana içi için: tofaş temiz motorlu bulurnursa alınabilir, r19, broadway...
  4. Montofteam

İlk araba ne olmalı???

İlla ucuz olsun sağa sola vurabileyim masrafı olsun diyosan 1.3 1.6 efsane kasa veya 2000 model ford focus, opel vectra, veya biraz ederinden yüksek olan civic. Sedan 500 bine 2008 model toyata coralla bulursunda km yüksek olur, sonra pg 301, citroen ceylsee(şanzelize diye okunan), fiyat egea...
  5. Montofteam

Acilinden araba lazim oneri/tavsiye

Bütçe max 1 milyona zorlanıyosa 650 700 temiz 1.3 egea bulursun onlar iyi. Panelvan tarzı bakıyosan zorlayıp rifter veya 2020 sonrası berlingo. Lüks bakıyosanda temiz bulmada zorlanırsın. Uzun süre kalsın diyosanda coralla al 600e 700e
  6. Montofteam

OPEL ASTRA 2000 1.2 OR 1.4

Toyota candır hocam eski bile olsa ömürlük oluyor değişmeseydiniz bile sizi rahat götürürdü, değişmisiniz şimdi hiç sorun çıkarmaz
  7. Montofteam

1.6 gli var bizde de bir kez baskı balata değiştik başka hiç bi sorun olmadı. Alıyorken ilk aracı olacak arkadaşın japon alsın bence de
  8. Montofteam

1.3 xei toyata coralla al, otomatik eski araba alma
  9. Montofteam

pedere yeni sedan araba

Evolution ları diyosun galibada aile arabası olarak alınmaz yani zevk için olabilir ama bilmiyorum normal 1.8 diyosanda onlar zaten 550 600 bin
  10. Montofteam

pedere yeni sedan araba

Aile arabasıysa ve sedansa ya 0 al egea, corolla tarzı vs ya da 2015 2016 lüks bişeler çek.
  11. Montofteam

-ANKET- TOGG alır mısınız?

Ne elektrikli alırım ne togg çekerim hybrid hem az yakar gerekirsede kaçar
  12. Montofteam

Öneri Sıfır Suv-Cross Önerisi

Pg 408 ve tiggo 8 proyuda düsün derim Ben olsam ya taigo ya corolla cross alırdım ama hangisi en iyisidir bilmiyorum
  13. Montofteam

2. EL ARABA ALMAYIN ALDIRMAYIN !!!

Bu ülkedemi aynen kardeşim bi touch blue getir abine
  14. Montofteam

Sedan araç önerisi (3M)

Saniyeden çıkarmı sanmam
  15. Montofteam

550 bin tl ye hangi araç

1.6 temiz bütçeyi aşar ama japon en temizidir öyle diyim eskide alsan sorun olmaz(tabi arabanın durumuna görede değişir)
  16. Montofteam

550 bin tl ye hangi araç

1.33 toyata coralla hız yapmayacaksan en iyisi bu olur söylediğin paralara yeni almaya kalkarsan biraz çıtır hasarlı alırsın eskilerini aliyim dersen temiz alırsın
  17. Montofteam

1.4 Egea Yokuşta Gitmiyor Mu?

Toyata coralla 1.33 alabilirsin eğer hız meraklısı değilsen, biraz model düşer ama 1.6 da bakabilirasin toyata candır
  18. Montofteam

1.5 milyona SUV araç önerisi

Bence c5 aircross u değerlendir
  19. Montofteam

Komşumun arabasına vurdum

Yalan zincir gibidir bir tane söylersen diğeride gelir peşine biri kırılırsa diğerleride gider
  20. Montofteam

accent blue 2012 1.6 dizel Alınır mı?

İşte 2020 de kalınca kafa 3 yıl 2017 yapıyo ben 2020de takılı kaldım
Top Bottom