Arama sonuçları: *

• Users: Shimaida
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Shimaida

Türkiye'de Garajda Saklanan Bir Supra Daha (BURSA)

Süresinin geçmesini bekliyorlardır bir 10 yıl daha belki daha fazla orada kalır. legal olmadığı kesin.
  2. Shimaida

Amerika'dan araba getirme

Oyuncak araba mı getirttiriyorsun?:D Çok zor, hatta normal bir şahıs için imkansız denilebilir. Hem pahalı olur hem zahmetli.
  3. Shimaida

45000 tl araba önerisi

Geç olmuş bayağı ama yazmak istedim. Bu fiyata japon bulmalısın sorun istemiyorsan. Corolla, Civic falan. Gidip de BMW alırsan eywah!
  4. Shimaida

2021 Direksiyon Sınavı hakkında ufak bir soru

Hangi sınav? Link atar mısın bakayım merak ettim.
  5. Shimaida

2021 Direksiyon Sınavı hakkında ufak bir soru

Hayır. Hiçbir şekilde komisyon size şunu yap bunu yap demez. Kalıp kalmadığınızı bile söylemezler. O yüzden hocanıza sorun neyi nasıl yapacağınızı.
  6. Shimaida

280.000 TL araba önerisi

İkinci el superb alırdım ben. Sıfır araçların hiçbiri şu anki fiyatını hak etmiyor.
  7. Shimaida

Volkswagen polo motor titreme?

Bana normal gibi geldi.
  8. Shimaida

hava filtre kutusuna buz koymak performansı arttırır mı?

Kaputu çıkar, tamponu sök. Hava sayesinde de sürüş esnasında buz gibi olur. Hem havalar da soğumaya başladı zaten ekstra soğur.
  9. Shimaida

hava filtre kutusuna buz koymak performansı arttırır mı?

O buz 2 dakkada buharlaşmayacağı ne malum?
  10. Shimaida

Passat mı Skoda Octivia mı Peugeot 508 mi ?

Octavia.
  11. Shimaida

2011 Honda Civic Fd6 Alınır mı?

90 binde olan arabanın direksiyonunun çok aşındığını gördüm. Burada anlatmaya çalıştığım teknik yollarla kilometre düşürülmesinin anlaşılamayacağı. Muayene girme tarihleri vs hesaplanılabilir ancak km'yi düşüren adam bunun hesabını çoktan yapmıştır. Minivan/panelvan araçlarda kilometre...
  12. Shimaida

5 yıldır sanayi yüzü görmedi bizimki (FB7) Ufak tefek yağıydı suyuydu filtresiydi hayatımda bu kadar sorunsuz araba görmedim. İşte bir performansı düşük çok bağırıyor bağırdığı kadar gitse neyse ama olmuyor işte. Bazen bir şeylerden feragat etmen gerekir, bunda da performanstan düşmüşler. Ne...
  13. Shimaida

Atmosferik motordan ne bekliyosun ki zaten? Aynen araç sahibinin yanında kaplamayı çıkaracaksın. 15 yaşındaki çoluk çocuk gelmiş burada arabalar hakkında yorum yapıyor. Geçen forumda 2012 model 60 bin TL'ye Linea (gayış) önereni gördüm... Clio'nun canı sanayiye erken gitmek istiyomuş demek ki...
  14. Shimaida

250 binde olup vites topuzu gayış gibi olan da var. Direksiyon bu arada kaplatılabiliyor ama sen bilirsin.
  15. Shimaida

Ya bırak ya bana diyor vites topuzu direksiyon kılıfı. :ROFLMAO: Öner bakiyim araba düşük kmli bu fiyata. Şimdi gider fiesta falan önerir, linea gayış edişın.
  16. Shimaida

Muadillerine göre en sorunsuz araç bence Honda. CVT şanzıman farkı. DSG olsa bu kadar kilometre yapmaya sanayide olurduk şu an. Bu araba alınmaz, km'si fazla, aracın yaşa göre km'si fazla. Arkadaşım bu fiyata hangi arabanın KM'si düşük? Japon gruplarında da kilometre düşürmesi belli olmuyor...
  17. Shimaida

Yardım Arabanın hava yastığı yerinde kare bir iz var

Kocaeli tarafındaysanız Tarcanlar'a bir götürün derim.
  18. Shimaida

Citroen Ami araba geliyor

130 bin TL ahirete bilet toxiclik, komiklik mi? Bi duvara çarpsan, arkadan araba çarpsa direkt ölürsün. Güvenlik falan hiçbir şey yok. 130K'ya gider en azından airbagli, düzgün bir araba alırım ikinci el. Bunu gösteriş için alanlar dışında kimse almaz. Zengini bile bu çöpe 130K baymaz. O motor...
  19. Shimaida

Çünkü motorun sıfır fiyatını Türkiye dışında sadece Endonezya'da bulabildim. Siyasetmiş miş, siyaset yaptığımı zannediyor. Sen doğrudan TL'ye çevirip alabileceğini mi zannediyorsun bu tenekeyi? 130 bin TL'ye ahirete doğrudan bilet. Hele sen bunu Türkiye trafiğinde kullan bakalım arabanın...
  20. Shimaida

Evet bir mesajına hahaha attım diye mesajlarıma hahaha atan zihniyet seni. Yaş 15 olunca düşünemiyor şakacı şey seni. 84 milyon Endonezya Rupi'si olan m otora 62000 TL veriyorsun. Doğrudan çevirdiğin zaman 25000 TL yapıyor. 1 sana 2 devlete :) Karşılaştırdığı şeye bak. 250'lik motorla...
Top Bottom