Neler Yeni

2011 Honda Civic Fd6 Alınır mı?

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım
Atmosferik motorların genel durumu bu şekilde yüksek devir çevirmen gerekiyor Civic ülkemizde hep pahalıdan satılıyor ikinci elde fiyat olarak mantıklı değiller ama tasarımı hoşuna gittiği için birde japon diye veriyorlar.
Hocam öyle de yüksek devir cevirsen bile yokuşta clio bile sol seritte arkana yapışıp sellektör yaptığında insanın canını sıkıyor.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Hocam öyle de yüksek devir cevirsen bile yokuşta clio bile sol seritte arkana yapışıp sellektör yaptığında insanın canını sıkıyor.
Malesef yapacak bir şey yok yılların verdiği yorgunluk yanında turbo destekli motorlar yeni araçların motorları. 1.0 TCE aslında baktığında hacim olarak küçük motor dersin ama basınca gidiyor.

Shimaida

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
galip
Fb7 honda sahibiyim. Honda almayın. Yokuşta bayılıyor araba. Başkalarının 4-5 vites ile çıktığı yokuşlarda 3 e bile düşüyorsunuz. Keyifli bir sürüş sağlamıyor. Klasik atmosferik motor
Atmosferik motordan ne bekliyosun ki zaten?
Kaplatma çıkartıladabiliyor haberin olsun geçmiş servis kaydının kmleri var arabanın beyni var işinin hakkını veren biri düşürülmüş km yi bu zamanda buluyor. Sahibindene girip olması gereken km de araçlar bulabilirsin. Bir dönem Takside kullanılmışcasına km si olan arabaları savunuyorsun sıradan bir kullanıcı senede 20 bin km ler yapmaz.
Aynen araç sahibinin yanında kaplamayı çıkaracaksın. 15 yaşındaki çoluk çocuk gelmiş burada arabalar hakkında yorum yapıyor. Geçen forumda 2012 model 60 bin TL'ye Linea (gayış) önereni gördüm...
Clio'nun canı sanayiye erken gitmek istiyomuş demek ki. :) Performansı düşük ama başını ağrıtmaz honda.

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım

Aynen araç sahibinin yanında kaplamayı çıkaracaksın. 15 yaşındaki çoluk çocuk gelmiş burada arabalar hakkında yorum yapıyor. Geçen forumda 2012 model 60 bin TL'ye Linea (gayış) önereni gördüm...

Clio'nun canı sanayiye erken gitmek istiyomuş demek ki. :) Performansı düşük ama başını ağrıtmaz honda.
Doğru başımı ağrıtmadı açıkçası. 2 yıldır bende araba. Yagini suyunu koyuyorum o kadar.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

Araba alırken kaplamayı çıkartırsın hiç mi ikinci el araba almadın güzel kardeşim onun altında ne var bakmak istersin sen expertiz e git bakalım neleri söküyorlar kılıf kaplama ne ki gelmişsin biliyormuş konuşuyorsun. Ayrıca düzgün konuş çoluk cocukmuş narsist birisin anlaşılan.

Shimaida

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
galip
Doğru başımı ağrıtmadı açıkçası. 2 yıldır bende araba. Yagini suyunu koyuyorum o kadar.
5 yıldır sanayi yüzü görmedi bizimki (FB7) Ufak tefek yağıydı suyuydu filtresiydi hayatımda bu kadar sorunsuz araba görmedim. İşte bir performansı düşük çok bağırıyor bağırdığı kadar gitse neyse ama olmuyor işte. Bazen bir şeylerden feragat etmen gerekir, bunda da performanstan düşmüşler. Ne kadar ekmek o kadar köfte.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Araba alırken kaplamayı çıkartırsın hiç mi ikinci el araba almadın güzel kardeşim onun altında ne var bakmak istersin sen expertiz e git bakalım neleri söküyorlar kılıf kaplama ne ki gelmişsin biliyormuş konuşuyorsun. Ayrıca düzgün konuş çoluk cocukmuş narsist birisin anlaşılan.
Ya bak bana hala kaplama diyor ya. Al bizimki 250K'da kaplamasını sök bakim bir kez olsun deforme görünüyor mu? Başımıza ekspertiz kesildiler.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
5 yıldır sanayi yüzü görmedi bizimki (FB7) Ufak tefek yağıydı suyuydu filtresiydi hayatımda bu kadar sorunsuz araba görmedim. İşte bir performansı düşük çok bağırıyor bağırdığı kadar gitse neyse ama olmuyor işte. Bazen bir şeylerden feragat etmen gerekir, bunda da performanstan düşmüşler. Ne kadar ekmek o kadar köfte.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya bak bana hala kaplama diyor ya. Al bizimki 250K'da kaplamasını sök bakim bir kez olsun deforme görünüyor mu? Başımıza ekspertiz kesildiler.
Ben burada senin arabanı mı konuşuyorum ? o kaplamaların altından neler çıkıyor haberin var mı senin ? 1 gün git misafir ol ekspertiz yapılan araçları izle sonra gel yine konuşalım.

Shimaida

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
galip
Ben burada senin arabanı mı konuşuyorum ? o kaplamaların altından neler çıkıyor haberin var mı senin ? 1 gün git misafir ol ekspertiz yapılan araçları izle sonra gel yine konuşalım.
90 binde olan arabanın direksiyonunun çok aşındığını gördüm. Burada anlatmaya çalıştığım teknik yollarla kilometre düşürülmesinin anlaşılamayacağı. Muayene girme tarihleri vs hesaplanılabilir ancak km'yi düşüren adam bunun hesabını çoktan yapmıştır. Minivan/panelvan araçlarda kilometre düşürülmesi çok belli olur bunun sebebi erken muayene ve servis kayıtlarıdır. Düşürsen bile çok düşüremezsin. KM düşürmek zaten suç ama cezası ağır değil.

Pandemi gibi bir süreçten geçtiğimiz halde adam yıl a vurduğumuzda her sene 20 bin km yol yapmış bu çok fazla bence yıpranmış bir araç olduğunu düşünüyorum. Seneye vurduğunda 10 bin bilemedin 15 bin km üzerinde araçları ben tercih etmezdim.
katılıyorum hocam size

(Evo)lution

80+ Bronze
Arkadaşlar 2011 premium(sunroof hariç dolu paketi) 200 k km 135 liraya alırnır mı ? 1600 hasar kaydı çamurluk boyalı harici hatasız ?
Ben bu aracı almanızı tavsiye etmiyorum. Arkadaşım 1.6 5 otomatik vites fd6 kullanıyor. Araba çok hantal özellikle yokuşlarda ve yol sesi rüzgar sesini içeriye çok ama çok alıyor. Malzeme kalitesi ise kötü kapıların üst kısmı hariç iç mekanın nerdeyse heryeri sert plastik.

Top Bottom