Neler Yeni

Bu fiyata bu araba alınır mı ?

crabman

80+
Hocam kime sorduysam gaza dokunmadan 2 3 bin devirde uzun yolda 7.5 yaktı. Motorun kronik sorunları var, zincir sorunu, gaz kelebeği sorunu, yağ eksiltmesi, su eksiltmesi yapıyor. Diyenlerden geçilmiyor ama bana göre tutulmuyor oluyor bu durumu anlamış değilim araba tutulsaydı bunları söyleyen olmazdı. Bu arada benim motora bi garezim yok güzel motor olsaydı da alsaydık
bakımsız motor çok yakar. yağ-su eksiltmesine bir şey diyemeyeceğim fakat şahsen bende 1.2 tsi motordan pek hoşnut değilim. Fabrika verilerinde 5.9/4.3 yakıyor, bu değerlere genellikle 0.5-1 litre daha ekleyince gerçek normal kullanım değerlerine ulaşılıyor. Ve torku 175nm (golf). Bu devirde bana göre 200nm torkun altındaki araçlar tercih edilmemeli.

sey7ullah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
SEYFULLAH KIR
Hocam kime sorduysam gaza dokunmadan 2 3 bin devirde uzun yolda 7.5 yaktı. Motorun kronik sorunları var, zincir sorunu, gaz kelebeği sorunu, yağ eksiltmesi, su eksiltmesi yapıyor. Diyenlerden geçilmiyor ama bana göre tutulmuyor oluyor bu durumu anlamış değilim araba tutulsaydı bunları söyleyen olmazdı. Bu arada benim motora bi garezim yok güzel motor olsaydı da alsaydık
OOOOOOOOOOOOOOOOOO sana göre tutulmuyora kalırsak hiç konuşmayalım kanka :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

bana göre bu tutulmuyor ali ye göre bu araba tutulmuyor veliye göre şu araba

ONURRS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
ONUR
hocam o bütçede 2015-2018 model arası hasar kayıtsız, kusursuz araç yoktur neredeyse. Ağır hasar kayıtlı olmadıkça, kritik yerlere hasar gelmedikçe ve kaza resimleri oldukça 40-45k nın altındaki tramerler bu bütçede pek umursanmamalı
çok teşekkür ediyorum hocam gönül isterdi ki o yılların arabalarını tramersiz bir şekilde kullanıp vakti zamanı gelince de satmak ne yazık ki şuanlık durum böyle

Shourd

80+ Gold
Arkadaşlar araba Hyundai Accent blue 1.6 CRDI Mode 2015 model km si 116 binde düşük kilometreli bir araba , hasar kaydı yok bu alınır mı veya 750k bandında başka ne tür arabalar alabilirim sedan tercihimdir.
daha bi iki hafta önce akrabam accent blue 1.6 dizel 2014 model 82 binde hasarsız boyasız arbaayı 620ye aldı

crabman

80+
çok teşekkür ediyorum hocam gönül isterdi ki o yılların arabalarını tramersiz bir şekilde kullanıp vakti zamanı gelince de satmak ne yazık ki şuanlık durum böyle
hocam benim attığım ford araçlar fena değil. Onlara bakın isterseniz.

Fakat illa sedan olsun demiyorsanız hatchback bulunur bu bütçede.

ONURRS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
ONUR
OOOOOOOOOOOOOOOOOO sana göre tutulmuyora kalırsak hiç konuşmayalım kanka :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

bana göre bu tutulmuyor ali ye göre bu araba tutulmuyor veliye göre şu araba
Hocam arabaların tutulması ya da tutulmaması kimsenin keyfine kalmaz ama sonuç olarak piyasayı baz almak zorundayız insanlar beğenebilir ve satın almak isteyebilir bu o arabayı/motoru/modeli tutulan ve beğenilen bir parça yapar. bu durum olumsuz anlamda da geçerli. ayrıca üslubuna biraz dikkat et istersen askerlik arkadaşınla konuşmuyorsun. bilgi alış verişi yapılan şu ortamda hiç bir şeyin fanatikliğini yapmamak lazım.

ONURRS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
ONUR
hocam benim attığım ford araçlar fena değil. Onlara bakın isterseniz.

Fakat illa sedan olsun demiyorsanız hatchback bulunur bu bütçede.
Teşekkür ediyorum hocam lakin aile arabası olarak da kullanılacak o yüzden sedan olmalı

Shourd

80+ Gold

ONURRS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
ONUR
daha bi iki hafta önce akrabam accent blue 1.6 dizel 2014 model 82 binde hasarsız boyasız arbaayı 620ye aldı
Hocam o fiyata nasıl almış o arabayı 82 binde ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,400
Üyeler
161,281
Son üye
JimmyTR
Top Bottom